Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

«Αδυναμία και απροθυμία» στην είσπραξη εσόδων χρεώνει στην Αθήνα η τρόικα - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr

«Αδυναμία και απροθυμία» στην είσπραξη εσόδων χρεώνει στην Αθήνα η τρόικα - Ειδήσεις - Οικονομία - in.gr
Με το μαρτύριο της σταγόνας, περνάμε την καθημερινότητά μας στην άμοιρη αυτή χώρα. Μας τρέλαναν στο "βγαίνουμε" απ' το πηγάδι της απελπισίας και στο "πάμε όλο και πιο βαθειά"! Πέρασαν περίπου  6 χρόνια από τότε που  καθυστερημένα ( εγκληματικά βέβαια) και αφού οι δανειστές έπαψαν να τους δανείζουν, οι πολιτικοί μας απεφάσισαν ξαφνικά να επιβάλλουν φόρους και να κόψουν μισθούς και συντάξεις προκειμένου "να σώσουν την Πατρίδα", που μόλις μέχρι προχθές σπρώχνανε στο κενό!
Ο κ. Σημίτης  με το γνωστό μπλοκάκι του ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον κίνδυνο. Ο κ.Κ.Καραμανλής διάλεξε στο τέλος την απόδραση από το Πολιτικό προσκήνιο, αφού και αυτός συνέχισε την ίδια τακτική Διακυβέρνησης με τους αντιπάλους του! Και τέλος ο κ. Παπανδρέου με το  αξέχαστο "Λεφτά υπάρχουν", τελικά  οδηγήθηκε αναγκαστικά πλέον στη προσγείωση της πραγματικότητας! Που δεν ήταν τίποτα άλλο, από το ξεγύμνωμα  μιας κακοδιαχείρισης πολλών χρόνων και η εμφάνιση ενός τρομακτικού όγκου χρέους! Είναι πολύ λυπηρό να πνίγεσαι και να μην πιστεύεις ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που τώρα εμφανίζονται για να σε σώσουν! Και αυτό είναι το χειρότερο! Να χαθεί (και δεν μπορώ να φανταστώ για πόσα χρόνια), η Εμπιστοσύνη σε όποια πρόσωπα πολιτικά γνωστά η άγνωστα, θελήσουν να  βάλουν υποψηφιότητα  για το  Πολιτικό (δήθεν μέχρι τώρα) Λειτούργημα σε αυτήν την χώρα.
Και όλα αυτά γιατί ακόμα το Πολιτικό μας Σύστημα Επιμένει να  μην "χτυπήσει" την καρδιά του Οικονομικού μας Προβλήματος! Από Χθες να είχε εισπράξει τα οφειλόμενα στο Κράτος από εκεί που μέχρι σήμερα δεν γίνεται καμιά σοβαρή προσπάθεια. Ο χρόνος χάνεται, η Ελλάδα πνίγεται και η Ατιμωρησία για Πολιτικούς και πολίτες είναι στην ουσία Άφαντη! Με ένα μόνο παράδειγμα τις  πολύ γνωστές μας  διάφορες "Λίστες" και το μέχρι τώρα αποτέλεσμα έρευνάς τους, αυτό και μόνο τα λέει Όλα!......Εύχομαι να είμαι  υπερβολικός! Έτσι όμως με έκαναν να αισθάνομαι! Και πολύ λυπάμαι γι' αυτό!.........