Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τσάρλι Τσάπλιν

Charlie Chaplin : Official Website

Η  Μορφή της Τέχνης!

To Φανάρι : Πριν 17.000.000 εκατομμύρια χρόνια στην Ελλάδα... ...

To Φανάρι : Πριν 17.000.000 εκατομμύρια χρόνια στην Ελλάδα... ...: Μας μιλά για τον απολιθωμένο σκελετό κοριτσιού 14 ετών, της “Δάφνης”, που έζησε 17.000.000 χρόνια πριν!  Δείτε το βίντεο:

Πολύχρωμα καλαμπόκια!.....

Ο καρκίνος θερίζει και ο άνθρωπος  συνεχίζει να "βιάζει" την Φύση! Αυτά τα καλαμπόκια είναι για φάγωμα η για να τα κρεμάσουν  οι γυναίκες στο λαιμό τους;......Απλά ερωτώ!... 

To Φανάρι : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η Μ@Λ@ΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

To Φανάρι : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η Μ@Λ@ΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ: του ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ     Ελεύθερα η μ@λ@κι@ στην Βόρεια Ευρώπη καλοί δάσκαλοι για τα παιδιά σας. Μετά το νόμιμο πλέον κόμμα των παιδερ..

Θεέ μου τι άλλο θ' ακούσομε;........


To Φανάρι : Μετά το γάλα και τη φέτα, το χάσαμε (και) το Greek...

To Φανάρι : Μετά το γάλα και τη φέτα, το χάσαμε (και) το Greek...: Στο "απόσπασμα" ελέω Τσαυτάρη-Σαμαρα, και το ελληνικό γιαούρτι!... Έρχεται νέο χτύπημα για την κτηνοτροφία. Αυτή τη φορά με άμε..

Εάν η πληροφορίες αυτές είναι εξακριβωμένες και ισχύουν, τότε γιατί κάτι τέτοια νέα δεν αναφέρονται στα δελτία ειδήσεων;Εάν πάλι δεν συμβαίνουν αυτά, τότε η Πολιτεία δια των υπευθύνων οργάνων της θα έπρεπε να επέμβουν Ακαριαία!Και να διαλύσουν τις κακόβουλες εντυπώσεις! Αυτό όμως δεν συμβαίνει  δυστυχώς!.....