Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Aυτός δεν είναι Συνδικαλισμός!...

SYNC BLOGS

Είναι καθαρός  εκβιασμός! Αναφέρομαι στα εmail  που έστειλε  σε Υπουργούς ο Πρόεδρος του Συνδικαλιστικού Οργάνου της ΔΕΗ. Ο κύριος αυτός ξεχνώντας πως απασχολείται σε Οργανισμό Κοινής Ωφέλειας, σήκωσε απειλητικά την παντιέρα του, απειλώντας με κατέβασμα του διακόπτη! Προσπαθώντας δηλαδή να υποστηρίξει τα όποια σεβαστά η μη δικαιώματα των εργαζομένων στην ΔΕΗ, θέτει σε ομηρία όλον τον Ελληνικό Λαό! Είναι δυστυχώς αυτή η συνδικαλιστική νοοτροπία που διέπει αυτούς οι οποίοι εργάζονται σε Οργανισμούς μεγάλους, όπου και μπορούν να εκβιάσουν τον Λαό, αφού πίστεψαν πως  η εργασία τους τους δίνει και το δικαίωμα να ορίζουν την λειτουργία τους. Σε αυτήν βέβαια την νοοτροπία, μεγάλη ευθύνη φέρνουν και όλες οι μέχρι τώρα Κυβερνήσεις, οι οποίες και "έθρεψαν" αυτό το τέρας, με την  απόλυτα ψηφοθηρική τακτική τους. Τώρα που πιάσαμε πάτο, ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσουμε και αυτό.
Ο γράφων πιστεύει πως οι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας, πρέπει να ευρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο του Κράτους. Η μέχρι τώρα όμως Διαχείριση από το Δημόσιο, ήταν απλά απαράδεκτη. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει  και να γίνεται με στόχο το όφελος της χώρας και όχι  με κομματικά και ψηφοθηρικά κριτήρια, τα οποία και την Αξιοκρατία διέλυσαν αλλά βασικά γιγάντωσαν απαράδεκτα το κόστος λειτουργίας  και με πολύ χαμηλή παραγωγικότητα. Σε αυτό πρέπει και οφείλει να εστιάζει και ο Συνδικαλισμός και να φέρνει και την ανάλογη ευθύνη. Ο υγιής Συνδικαλισμός ελέγχει και εργοδότη και εργαζόμενο! Στέκεται φρουρός και υποστηρικτής της σωστής  και συνεχούς λειτουργίας της επιχείρισης. Αυτό το κάνει  γιατί ο απώτερος στόχος του είναι  η Ασφάλεια Όλων  των Εργαζομένων.
Μέχρι τώρα, είδαμε εργατοπατέρες να καταλαμβάνουν θέσεις Υπουργού και μάλιστα Εργασίας! Αυτά είναι πράγματα  αδιανόητα αλλά και  απαράδεκτα για την απλή λογική.
Εδώ που φτάσαμε τώρα, πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως η "Εύκολη Πολιτική" τελείωσε! Τώρα αρχίζει η εποχή των εκάστοτε ευθυνών, του παρόντος του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος. Γι 'αυτό ας προσέξουν όσοι , αποβλέπουν στο να δημιουργήσουν θόρυβο γύρω από το όνομά τους, με σκοπό να "καθίσουν" σε ψηλότερους θώκους εξουσίας, πως οι ψήφοι από εδώ και εμπρός δεν θα χαρίζονται εύκολα. Ο καθένας με την συμπεριφορά του θα χαρακτηρίζεται αναλόγως......
Ας σκύψουν λοιπόν όλοι μαζί και φορτηγατζήδες και ναυτικοί και υπάλληλοι, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κ.λ.π
  με την εκάστοτε  Κυβέρνηση και ας μην εκβιάζουν τους πολίτες......Αυτό το κακό παιχνίδι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ  ΟΜΑΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!...........ΜΕ ΟΣΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥ!.......