Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ANDRE RIEU & JSO - PIE JESU

Καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές της ΑΑΔΕ: Νέα επίθεση σημειώθηκε εναντίον ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Καταστηματάρχης στη Λευκάδα περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές που επισκέφτηκαν την επιχείρησή του και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει....
Άποψη: Σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Αλλά υπάρχει πάντα ένα αλλά:
1)Πιστεύει πραγματικά το Υπουργείο Οικονομικών πως κάθε μέρα καθ' όλη την διάρκεια του έτους θα βρίσκεται παντού σε ολόκληρη την Επικράτεια για να εποπτεύει την εφαρμογή του Νόμου;
2) Η ατέλειωτη υπερφορολόγηση πολιτών και επιχειρήσεων, στον σημερινό βαθμό και μετά από 7 χρόνια δεινής Οικονομικής Κρίσης, πιστεύει  πως αντέχει η Κοινωνία τέτοιο φόρτωμα φόρων;
3) Και ποια είναι τα εισπρακτικά αποτελέσματα, τα οποία πείθουν τους Οικονομικούς Εγκεφάλους, πως έτι πρέπει να γίνει;...
4)Ότι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν φοροφυγάδες, αυτό είναι πρόβλημα των όλων  Κυβερνήσεων και της σημερινής οι οποίες δεν κάνουν τίποτα για να πείσουν πως αυτές οι θυσίες πιάνουν τόπο.
Εάν δεν εμπιστευθούν οι Πολίτες την Οικονομική Διαχείριση του Κράτους, με ποιο δικαίωμα, έχουμε την απαίτηση να αλλάξει νοοτροπία το μεγαλύτερο μέρος του Λαού αυτού που για πάρα πολλά χρόνια ακούει καθημερινά οικονομικά σκάνδαλα μεγάλων μεγεθών και Τιμωρία Μηδέν!
5) Με τέτοια υψηλή Φορολογία, πως και από που περιμένουμε Ανάπτυξη; Ποιος ανόητος επενδυτής θα βάλει τα λεφτά του, για να ταλαιπωρηθεί πρώτα με το Θεριό της Γραφειοκρατίας (Το Ελληνικό Τέρας) και  μετά να πληρώσει ατέλειωτους φόρους.
Άρα πρώτα διορθώνουμε τα  εγκληματικά Λάθη σχετικά με την Φορολογία προσώπων και Επιχειρήσεων, εξαφανίζουμε στο 80% την Γραφειοκρατία και  επιβάλλουμε εξοντωτικές ποινές σε όλους εκείνους που επιμένουν να παριστάνουν τα σαϊνια και τους "ΞΎΠΝΙΟΥΣ"!!!
Για όσους δε συνεχίζουν να παρανομούν με την ίδια θρασύτητα αυτούς η Κοινωνία να τους απαγορεύει δια παντός με αφαίρεση αδείας σε όλη την  Επικράτεια, ακόμα και για πρόσωπα τους άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος. Σκληρά πολύ σκληρά μέτρα, αλλά μια για πάντα ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ!
Έτσι αλλάζει και η μέχρι τώρα απαράδεκτη ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στους Νόμους τους Κράτους!
Με την απαραίτητη προϋπόθεση οι Πολιτικοί μας να κινούνται με διαφάνεια και η έννοια  της όποιας Ασυλίας να εξαφανιστεί!
Καθαρές κουβέντες!