Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Giannis Kotsiras - Anathema se

Alkinoos Ioannidis - Tha mai konta sou otan me thes

Gia to kalo mou - Miliwkas

Με τον μαλακα... Γιάννης Μηλιώκας

Έχουμε το δικό μας πρόβλημα.......

Και τώρα μπλέξαμε και με το πρόβλημα του BREXIT!  Αλλά τώρα έρχονται και άλλα που είχαν σειρά. Εάν έμενε η Αγγλία στην Ευρώπη, πάλι δεν θα τελείωνε  το πρόβλημα. Γιατί και άλλα κράτη θα ζητούσαν συμφωνίες όπως αυτή που η ίδια είχε με την Ευρώπη! Και μέσα δηλαδή και έξω! Τώρα η Σκωτία και η Νότια Ιρλανδία θ΄ακολουθήσουν ζητώντας Αυτονομία! Η όρεξη ανοίγει σύντομα. Και εμείς;.......τι να κάνουμε εμείς;.........
Τίποτα άλλο από το να σοβαρευτούνε και  να  λένε Αλήθειες για μία φορά στην Ιστορία μας οι Πολιτικοί μας! Σαν Λαός να σκεπτόμαστε λίγο παραπάνω πριν παθιαστούμε με τα κομματικά!
Πρέπει κάποτε ν΄αποκτήσουμε  την απαραίτητη Σύμπνοια, Ένωση και Συνεργασία όπου όλους μας κάνει καλό! Και βέβαια καλό για την Χώρα μας!.......
Όλοι ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ πολύ καλά τι κάνει καλό στην Πατρίδα μας! Αυτόν τον Παράδεισο ΠΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!
Αυτό είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! 
Ούτε πολύ Αριστερά, ούτε πολύ Δεξιά! Αυτά είναι παραμύθια των κομμάτων! Τρόποι για να να Ψηφοθηρήσουν! Και το έκαναν μέχρι τώρα εξαιρετικά καλά και πήγαμε κατά διαόλου.
Το Κόμμα που πραγματικά προσπαθεί να μας σώσει πρέπει να το αποδείξει όχι με λόγια και υποσχέσεις  αλλά με δεσμεύσεις  τέτοιες προ εκλογών, έτσι ώστε, να μπορέσουμε να του δώσουμε την ψήφο μας. Εύκολος  ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Έλειμμα και από ΔΕΞΙΑ και από ΑΡΙΣΤΕΡΑ υπάρχει. Και εμείς στην μέση και μας  παιδεύουν με τα ψέμματα. Απλή Αναλογική, 200 Βουλευτές και όριο για είσοδο στην Βουλή  με το 5% των ψήφων. Εννοείται ΜΗΔΕΝ ΜΠΟΝΟΥΣ για το πρώτο κόμμα! Και βέβαια πλήρης ΑΣΥΛΙΑ των Βουλευτών! Και τελευταίο να θεωρείται  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ για Δημόσιο πρόσωπο, η Κακοδιαχείριση Δημόσιου Χρήματος για προσωπικό όφελος!
Παίρνω το θάρρος να πω  την γνώμη μου. Βαρέθηκα τα ψέμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......