Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Κλείστε τα μάτια και τ ' αυτιά σας!



 Μας τρελαίνουν καλοκαιριάτικα!
Αφήστε μας και μην μας λέτε τίποτα! Προκειμένου να μας τρελάνετε καλύτερα να μείνουμε στο «σκοτάδι»! Γιατί πως θέλετε να αισθανθούμε όταν ακούμε μερικά πράγματα γύρω (για παράδειγμα) από τα  διάφορα όρια του ΦΠΑ αλλά και με το από αρχαιοτάτων χρόνων πρόβλημα πρώτου μεγέθους: την απαλλαγή μας από την περίφημη κυριολεκτικά Κυριαρχία της Αυτής Μεγαλειότητας της Φοροδιαφυγής;…… Και ας τα σατιρίσουμε λίγο για να γίνουν πιο ευκολοχώνευτα τα «Εθνικά» μας Προβλήματα!
Ακούσαμε για τις διαφορετικές τιμές ΦΠΑ π.χ στα σουβλάκια! Τόσο ωμό, τόσο ψημένο, τόσο καθιστός, τόσο στο όρθιο, τόσο στο χαρτί, τόσο στο χέρι……. Και συμπληρώνω και εγώ, έτσι για να βοηθήσω στην μείωση της Φοροδιαφυγής με δίκαια κριτήρια. Μήπως όταν ο ντελιβεράς μας φέρνει ότι παραγγείλαμε οφείλουμε να πληρώνουμε ΦΠΑ ανάλογα με τον όροφο που βρισκόμαστε;…. Δηλαδή όσο πιο ψηλά τόσο πιο ακριβός  ΦΠΑ,  γιατί η διαφορά  του ύψους που βρίσκεται το διαμέρισμά μας είναι τεκμήριο καλύτερης διαβίωσης, άρα οφείλουμε να πληρώσουμε ανάλογα και πιο δίκαια;… Λέω εγώ τώρα……
Όσο για τις ταμειακές μηχανές, έπρεπε να φτάσουμε στο Αμήν με τους «κακούς» Ευρωπαίους, για να μάθουμε, πως το 50% αυτών δεν είναι συνδεδεμένες με το Υπουργείο Οικονομικών;……  Και να ακούμε τώρα για την αγωνία του Υπουργείου, για το πως θα λύσει αυτό το τεράστιο Πρόβλημα;…… Δηλαδή εδώ το 50% και, της Πραγματικής Οικονομίας στηρίζεται πάνω σε μία τεράστια Διαφθορά που δεν είναι τίποτε άλλο από το πασίγνωστο πια «μαύρο χρήμα». Και αυτό δεν το ξέραμε κανείς!
Κανείς από τους Οικονομικούς μας «Εγκέφαλους» πραγματικά δεν μπόρεσε αυτό να το συλλάβει και να το λύσει;…… Μάλλον το επεδίωκε, το τροφοδοτούσε και εκτός από οικονομικά οφέλη (προσωπικά) μάζευε και τα ψηφουλάκια του!
Αθάνατη Ελλάς!..... Πω πω!....  Είπα να γελάσουμε και ξανάπεσα στην μιζέρια της Πραγματικότητας!.......... Γρήγορα γρήγορα σας βάζω λίγο τραγούδι! Είμαστε στον γλυκό μήνα Αύγουστο! Καλή σας ημέρα!.......  

Γιάννης Πάριος - Ο κύκλος του έρωτα - Μέγαρο Μουσικής 2012

ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 2006

ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΛΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ 2006

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Sometimes I Dream & MARIO FRANGOULIS & Full

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΧΑΤΖΗΣ *ΡΕΣΙΤΑΛ* (Κατράκειο Θέατρο) 29.8.2013

Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα - Φίλιππος Πλιάτσικας & MC Yinka (Στη...

Γιαννης Μηλιωκας ~ Να δεις που καποτε θα μας πουνε και μ@λ@κες [Στην Υγε...

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ

Bithikotsis Grigoris / Απιστευτη ερμηνεια

Edith Piaf - Μίκης Θεοδωράκης - Όμορφη πόλη

Milva sings Theodorakis - Sogno di Libertà (Άρνηση)

Shirley Bassey - Life Goes On (M. Theodorakis)

Φωτεινή Δάρρα - Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου