Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Padelis Padelidis - Pino Apo 'Ki Psila Gia Sena

Παντελής Παντελίδης - Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!
Συμμετέχουμε στον μεγάλο πόνο των γονιών  συγγενών και φίλων του!..............

Ως πότε;............



 Ως πότε παλικάρια;……
Τελειωμό δεν έχουμε με τις διαπραγματεύσεις, με τις απεργίες και σίγουρα με την ανησυχία για το που πάμε και που θα βρεθούμε!
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις το πήγαινε έλα της Τρόϊκας η Τετρόϊκας, έγινε πια συνήθεια και δεν ξέρω πως θα αισθανόμαστε, όταν και εάν καμία φορά τελειώσει. Αφού η συνήθεια είναι χειρότερη και από την υποχώρηση. Η οποία συνεχώς πάει όλο και πιο πίσω. Οι «κόκκινες» γραμμές έχουν πια μαυρίσει και σιγά-σιγά, μπαίνουν στην καθημερινότητά μας, η οποία έχει γίνει «λάστιχο». Το τι ακούγεται για τις συντάξεις καθημερινά, μας κάνει να γνωρίζουμε από τώρα και να το χωνέψουμε για τα καλά, πως τα φράγκα της σύνταξής μας, όλο και θα λιγοστέψουν! Οι άνεργοι αυξάνουν! Ούτε τα «παράλληλα» ούτε τα «κάθετα» αλλά  ούτε και τα «οριζόντια» προγράμματα (φωτοβολίδες), μας σώζουν. Κενά από ουσία!
Στυγνός Δολοφόνος μετά από 2,5 χρόνια στην φυλακή, αφήνεται ελεύθερος με όρους. Όταν επί 30 μήνες η υπόθεση δεν έχει τελείως εκδικαστεί! Τέτοια ταχύτητα απόδοσης Δικαιοσύνης, δεν την βρίσκεις ούτε στην βαθιά Αφρική! Άντε τώρα να το εξηγήσεις αυτό στην μάνα   του άτυχου θύματος! Και ποιος θα το τολμήσει αυτό;…..
Αλλά να πιάσουμε και τις απεργίες των Αγροτών! Έχουνε δίκιο οι περισσότεροι αλλά δεν έχουν δίκιο ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ! Και το χάνουν αυτό το δίκιο όταν κλείνουν Εθνικές οδούς, τελωνεία Αεροδρόμια κ.λ.π. Επί μέρες και εβδομάδες! Η πληγιασμένη οικονομικά χώρα μας τώρα δέχεται και εσωτερικά πυρά από τους ίδιους τους πολίτες της. Θανατηφόρα πυρά! Και πετούν στους δρόμους και γάλα, φρούτα και λαχανικά! Θέλοντας να δείξουν την Εμμονή τους, στο να  αγωνιστούν για το δίκιο τους ακόμα και έαν αδικούν όλους τους άλλους πολίτες! Το Σύνταγμα άκουσα πως δεν επιτρέπει το κλείσιμο των Εθνικών οδών και άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών!....
Το Κράτος  τι κάνει;….. Πως διασφαλίζει την διακίνηση εσωτερικού εμπορίου, εξαγωγών και εισαγωγών;….. όχι για να το γνωρίζουμε αυτό.
Η Κυβέρνηση βλέπετε μπροστά στην αγωνία και τον πανικό της να συμφωνήσει «λογιστικά» στα νούμερα της Ευρώπης, όπως έως τώρα και οι υπόλοιπες μέχρι τώρα Κυβερνήσεις, για ευκολία οριζόντια προσπάθησαν να το κάνουν.
Τα νούμερα να βρούμε! Οι άνθρωποι… ε αυτό θα γίνει και αυτό αργότερα!....
Αυτό είναι που μας ανησυχεί περισσότερο! Η Προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η Ουσία! Καλή Δύναμη σε όλους μας. Έτσι κι’ αλλιώς εκεί που φτάσαμε ο δρόμος είναι πια μονόδρομος!
Πότε Έλληνες θα φτιάξουμε την Νοοτροπία Μας; Πότε;………….