Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ....ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ!..............



Σε  βγάζουν πλέον από τα ρούχα σου!
Είπαμε να δώσουμε χρόνο στην Κυβέρνηση και να βοηθήσουμε κατά το δυνατόν χωρίς να κρίνουμε μόνο και μόνο για να κρίνουμε. Αλλά δυστυχώς μετά από όσα ζήσαμε (και δυστυχώς ακόμα ταλαιπωρείται η Ελληνική Κοινωνία), άρχισαν πάλι τα όργανα! Αταξία στις δηλώσεις σε τόσης σημασίας για τον κόσμο θέματα που προκαλούν πια αφόρητα το αίσθημα μιας καινούργιας οργής. Και στέκομαι σε δύο μόνο σημεία καίρια για μένα. Το ένα αφορά τον σεβασμό προς τον κόσμο που περιμένει με αγωνία, να καταλάβει το τι θα γίνει τελικά με το σπίτι του που χρωστάει! Το άλλο που γίνεται τούτην την ώρα κατά τα λεγόμενα στις ειδήσεις, αφορά πάλι την νοοτροπία εκείνη που συνεχίζει δυστυχώς να διακατέχει την Κυβέρνηση, με ότι αφορά που και  με ποιους θα συναντώνται για έλεγχο οι εκπρόσωποι της Ευρώπης και του ΔΝΤ.
Όσον αφορά το πρώτο θέμα της μόνιμης κατοικίας, κατά δήλωση ξεκάθαρη του ίδιου του Πρωθυπουργού, αλλά και του Συγκυβερνήτη κ. Καμμένου, δεν υπάρχει κανένα θέμα πλειστηριασμού και αυτό είναι ένα μόνιμο «οχυρό» της Κυβέρνησης! Και ο πονεμένος και φοβισμένος πολίτης ΑΝΑΣΑΝΕ!
Αντίθετα όμως από αυτά που ελέχθησαν με στόμφο, στα κανάλια σήμερα ειπώθηκε πως και πλειστηριασμοί γίνονται και ακόμα το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλά κάπως κόπασε μέχρι τέλος του 2015 και αυτό διότι υπάρχουν σενάρια να ορισθούν όρια της αξίας της κατοικίας, η οποία και δεν θα υποστεί πλειστηριασμό! Και ο πολίτης πάλι γέμισε πάλι από μία ατέλειωτη και απάνθρωπη αβεβαιότητα. Εάν τα κανάλι ψευδώς διαδίδουν ειδήσεις αντίθετες της πραγματικότητας νομίζω πως η Κυβέρνηση, έχει την δύναμη να τα καταγγείλει και να βγάλει νέο ανακοινωθέν προχωρώντας και σε μηνύσεις με στόχο ανάλογες ποινές. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα το χειρότερο από το να ζούμε σε ένα ψέμα συνεχώς!
Το δεύτερο θέμα είναι αποκαρδιωτικό. Ακούγεται πάλι από τα ΜΜΕ πως, η Κυβέρνηση καθυστερεί να στείλει τις προσκλήσεις προς την Τρόϊκα και το ΔΝΤ, να έλθουν στην Ελλάδα για τις συνεννοήσεις (είναι  καθιερωμένο αυτό σε τέτοιου είδους ελέγχους), γιατί η Ελλάδα διατείνεται, πως πουθενά δεν έχει συμφωνήσει (και συνεχίζει να μην το δέχεται), οι Θεσμοί να μπαίνουν στα Υπουργεία και να συνεννοούνται με τους ανάλογους Υπουργούς. Αυτό πρέπει να γίνεται σε άλλους χώρους και να συνομιλούν με το στέλεχος που όρισε η Κυβέρνηση, δηλαδή τον κ. Χουλιαράκη!
Ξαναγυρίζουμε πάλι σε μια από τα ίδια. Σαν να τον μάρανε τον πολίτη το με ποιον και που θα συνομιλήσουν οι διαπραγματευόμενοι. Με αυτά τα νέα εφ’ όσον επαληθευτούν η το καλύτερο γρήγορα διαψευσθούν, πρέπει να γνωρίζει η κυβέρνηση, πως μόνο τότε ο Λαός θα αισθανθεί Αξιοπρέπεια! Όταν αντιληφτεί στα σίγουρα πως επιτέλους κάτι κινείται και πάψαμε τους κούφιους «πατριωτισμούς» και τους ανόητους κομπασμούς! Μετά την απίστευτη κωλοτούμπα, που έκανε ο κ. Τσίπρας, τώρα τουλάχιστον θα πρέπει να σεβαστεί τον Λαό! Διότι είναι Λειτουργός του Κράτους. Και ονομάστηκε έτσι η δραστηριότητα των Πολιτικών, γιατί με την δράση τους, ότι πουν και ότι αποφασίσουν, αφορά 11 εκατομμύρια ψυχές! Αυτό από τον Σύριζα, μπορεί να γίνει κατανοητό;…..
Ας περιμένουμε να διαψεύσει η Κυβέρνηση τα «ψέματα» που διαρρέουν εδώ και εκεί! Με αποδείξεις όμως γιατί ο Λαός αρχίζει και απογοητεύεται! Γιατί του αφαιρείται συνεχώς η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Όλα έχουν όρια………..