Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

sos...sos...sos...sos...

Τι τελικά γίνεται;......
Πάντως  δυστυχώς "Λευκός" καπνός δεν βγήκε από του Μαξίμου την συνάντηση των αρχηγών κομμάτων. Το χρώμα μπορούμε να πούμε πως ήταν "γκρίζο"! Που σημαίνει ναι μεν αλλά.....Είναι η συνήθης συμπεριφορά σχεδόν όλων των κομμάτων μέχρι σήμερα.
Η Ελλάδα Τώρα χρειαζόταν μία έντονη  και Σταθερή Στάση ανάλογη με την δραματική περίσταση που γύρω μας γιγαντώνεται πολύ γρήγορα με απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ακόμα δεν μπορούν οι Πολιτικοί μας ν΄αλλάξουν την Πολιτική Νοοτροπία τους. Που θα έπρεπε να είναι Πρώτα Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και μετά  η επιβίωση των κομμάτων! Ποιος είναι εκείνος που δεν κατανοεί πως εάν το Ταμείον είναι μείον με συνέπειες τεράστιες όπως η τραγική καθημερινότητα πολλών Ελλήνων (αδυναμία αντιμετώπισης καθημερινών εξόδων, ατέλειωτη Ανεργία κ.λ.π) δεν υπάρχει χώρος για κομματικές αντιπαραθέσεις, και θεωρίες; Και ποιος είναι εκείνος, είτε είναι Κυβέρνηση η Αντιπολίτευση που πιστεύει πως μπορεί από μόνες τους να τα βγάλουν πέρα;...Σίγουρα ΚΑΝΕΙΣ!...
Και γι' αυτόν τον λόγο, θα περάσουμε μέρες δύσκολες και επώδυνες. Απέναντι στα "παιχνίδια" των Μεγάλων και Δυνατών (που και αυτοί σήμερα δεν κερδίζουν όπως πριν), οφείλαμε να είχαμε την Λογική της Ενότητας πάσει θυσία για ένα διάστημα χρόνου που θα χρειαζόταν για να ξαναμπεί η Πατρίδα μας της εξυγείανσης της Οικονομίας της που είναι  πολύ βαριά άρρωστη!
Ας  μην θεωρηθώ  πως δεν Ελπίζω. Πάντα θα Ελπίζω για την Ελλάδα μας!....