Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ............



SYNC BLOGS


Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα σταθεί υπέρ η κατά  της  χρήσης της Πυρηνικής Ενέργειας. Και αυτό λόγω  έλλειψης γνώσης γύρω από το σοβαρότατο αυτό θέμα. Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση, που Τώρα που έγινε το κακό στην Ιαπωνία και δεν γνωρίζουμε ακόμα, το μέχρι πόσο κακό  θα κάνει στην χώρα αλλά και ίσως και στις γύρω κοντινές η μακρινές περιοχές, Τώρα ακούγονται διάφοροι προβληματισμοί!
Άκουσα πως ξεσηκώθηκαν στην  Αμερική την Ευρώπη, η Ρωσσία,  την Ασία , αρκετά κράτη και πως ετοιμάζονται να πάρουν αποφάσεις για τα ήδη υπάρχοντα  εν ενεργεία Πυρηνικά εργοστάσια. Τώρα μαθαίνουμε  πως πολλά από αυτά ανά τον κόσμο είναι και παλαιά, πως άλλα δεν αντέχουν  σε σεισμούς πέραν των 6 ρίχτερ και άλλα πολλά. Τώρα διαδίδονται αυτά!...  Φυσικά και οι Έλληνες βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων, άρχισαν ν' ανησυχούν για  παρόμοια  εργοστάσια, τα οποία ευρίσκονται γύρω απ' την Ελλάδα και σχεδόν την σφιχταγγαλιάζουν. Τώρα όλα  αυτά γίνονται και δεν ντρέπονται ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι Αμερικανοί,  ούτε οι Ρώσσοι ούτε οι Κινέζοι και βέβαια ούτε και  οι Έλληνες . Για να μην αναφερθώ και σε άλλους λαούς (Περσία, Ισραήλ, Βουλγαρία κ.λ.π.). Αυτά είναι τ' αποτελέσματα της Ελεύθερης (ασύδοτης) Οικονομίας, η οποία θεωρεί Ανάπτυξη την με όποιαδήποτε  θυσία ανθρώπων για την συνέχιση του Υπερκέρδους! Γιατί αυτό ακριβώς γίνεται. Ένας λαός, που δέχτηκε  στο κεφάλι του εν καιρώ πολέμου την Ατομική βόμβα και όχι μόνο μία, σήμερα ξαναζεί την Κόλαση εκείνη, αυτήν την φορά με ευθύνη δική του. Όπως με ευθύνη των Η.Π.Α, της Ρωσσίας της Κίνας, της Ιαπωνίας, κ.λ.π. εκείνο το  περιβόητο σύμφωνο του Κιότο για την ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, από εκπομπές διοξειδίου του άνθρακος, έμεινε σχεδόν στα χαρτιά!
Πρίν είχαμε το πρόβλημα του Τσερνομπίλ! Και τι έγινε;......Δυο μήνες κράτησε η αναφορά του στα ΜΜΕ και μετά δια μαγείας εξαφανίστηκε!Όπως όλα τα σοβαρά προβλήματα της Ανθρώπινης Κοινωνίας. Την Πείνα, την Ανεργία, τον Αναλφαβητισμό, την έλλειψη νερού σε εκατομμύρια άνθρώπους..κ.λ.π.. Τώρα  ο μεγάλος σεισμός και το τεράστιο τσουνάμι, χτύπησε ίσως την πιο οργανωμένη  και ενημερωμένη Ανθρώπινη Ιαπωνική Κοινωνία και η χώρα ζει μία Κόλαση. Σκεφτείτε Εμείς οι Έλληνες, τι θα πάθουμε   εάν μας συμβεί  το 1% μιας παρόμοιας καταστροφής. Γιατί τελικά σε αυτήν την χώρα τυχαία επιβιώνουμε. Εμείς τα σκουπίδια μας ακόμα δεν τα τακτοποιήσαμε όλα.  Ας σταματήσουν λοιπόν οι όποιοι πολιτικοί μας να παριστάνουν τους ανήσυχους , γιατί  την ανησυχία τους έπρεπε από καταβολής αυτού του Κράτους, να την διέθεταν. Αλλά αντίθετα άλλα είχαν στο μυαλό τους. Και τώρα  αυτά  που τραβάμε σαν χώρα, αποδεικνύουν την ανεπάρκεια  τους, αλλά και την  Διαφθορά, η οποία είχε γίνει ( και δύσκολα να πάψει να υπάρχει) Εθνικό Σπορ! Λυπάμαι.....δεν ελπίζω....αλλά δυστυχώς εξοργίζομαι!.......   
Σερφάρισμα Ζωής   abcd-stergios.blogspot.com