Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ!...


Από το ένα οικονομικό σκάνδαλο, πηγαίνομε σε άλλο χωρίς κανένα τελειωμό!

Και τώρα στον αφρό βγήκαν οι περιβόητες ΜΚΟ! Που ακόμα και η προκλητική ονομασία τους προδίδει την φαυλότητα της ύπαρξής τους. Και μπορεί ορισμένες ΜΚΟ να έχουν ένα σοβαρό έργο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έπρεπε να υπάρχει Κρατικός Αυστηρός Έλεγχος! Αυτό ακριβώς το «Μη Κυβερνητική Οργάνωση» είναι μία ονομασία που  υποδηλώνει κατά κάποιον τρόπο τον μη έλεγχο! Τ’ακούσαμε όλα και η έρευνα συνεχίζει ξεσκεπάζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που πήγαν απ’ ευθείας σε τσέπες φουσκώνοντάς τες υπέρμετρα και αφήνοντας «στεγνό» μαζί με άλλα σκάνδαλα αυτό το τρύπιο Κράτος!

Καλά που έστω και τώρα βγήκαν μερικά αποτελέσματα της Διαφθοράς σε αυτό το κομμάτι. Αλλά δεν μπορώ ν’ ακούω τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, να προσπαθεί με πολύ ευγενικό τρόπο να  απαλλάξει το κόμμα του, από κάθε ευθύνη προσπαθώντας να προσδιορίσει το έγκλημα σε χρόνο που το Κόμμα τους δεν κυβερνούσε. Του απαντώ λοιπόν πως, τα χρήματα που δίδονται σε μία ΜΚΟ, δεν δίδονται μια φορά και καλή. Αλλά σε δόσεις που ορίζονται χρονικά. Όταν λοιπόν βγάζει στο φως η έρευνα που γίνεται τώρα και κάποιον καιρό, πως π.χ η ΜΚΟ για τις νάρκες πήρε χρήματα από το 2000 έως το 2004 (που είναι  πράγματι αδικαιολόγητο έγκλημα για το ύψος των χρημάτων), παραλείπει να μας πει πως αυτό συνεχίστηκε και από το 2004 έως το 2009, που αναγκαστικά πλέον σταμάτησε η ροή των χρημάτων. Λόγω της Χρεοκοπίας και όχι από πολιτική απόφαση. Που σημαίνει πως η Ευθύνη συνεχίστηκε και για την επόμενη Κυβέρνηση, η οποία έστω και τώρα ψάχνει να βρει την Διαφθορά. Ας μην κρύβονται λοιπόν πίσω από το δάχτυλό τους ΟΛΟΙ τους, όσοι κυβέρνησαν, αυτόν τον έρημο τόπο. ΚΑΝΕΙΣ τους δεν ήταν Άγγελος Τιμιότητας!

Κάτι τέτοια μικροπολιτικά παιχνίδια ο Λαός δεν χωνεύει ειδικά τώρα που πληρώνει Αυτός για κάποιους άλλους που έφαγαν με το κουτάλι το ΜΕΛΙ!

Όσο για την Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά και άλλα μικρά κόμματα εκτός του ΚΚΕ, ούτε που τόνισαν πως θα βάλουν φραγμό, σε αυτές τις απαράδεκτες ΜΚΟ (Όπου βέβαια υπήρχε θρασύ  πρόβλημα). Απλά αναφέρονται στον  έλεγχό τους. Πιστεύω πως η αναφορά τους θα έπρεπε να ήταν πιο βροντερή. Αλλά… .υπάρχει φαίνεται πάντα κάποιο αλλά….. Για το ΚΚΕ, βέβαια ούτως η άλλως ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται (πάντα κατά την γνώμη μου)είναι τελείως εκτός χρόνου και τόπου. Ο Έλληνας ποτέ δεν θα γίνει ένας Κομμουνιστής, όταν ο Κομμουνισμός αυτού του τύπου του ΚΚΕ, έπαψε να υφίσταται σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Οι εποχές άλλαξαν και το δόγμα αυτό είναι εκτός Χρόνου!............