Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΕΤΟΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

André Rieu - Zorba's Dance (Sirtaki)

Πόσο Πόσο - Μελίνα Ασλανίδου

Σ ' ΑΓΑΠΩ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

Τολμώ ~ Μαρινέλλα

«Οι άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο» Μαχαιρίτσας-full concert(mega)

Κοινωνία ώρα μηδέν!!!!.....Το τι ακούνε τα αυτιά μας και τι αντικρύζουνε τα μάτια μας καθημερινά είναι απίστευτα!
Δεν φτάνει η ατέλειωτη Οικονομική Κρίση, η οποία ταλαιπωρεί με τον χειρότερο τρόπο εκατομμμύρια Λαού.
Δεν φτάνουν  οι διάφοροι Πόλεμοι που συνεχίζουν να αφαιρούν εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές.
Και που δημιουργούν καθημερινά χιλιάδες πρόσφυγες που, προσπαθώντας ,να γλυτώσουν από τις βόμβες και την ατέλειωτη Ανασφάλειά τους προσπαθούν να χωθούν όπου βρούν.
Έχουμε και τις Μεγάλες Δυνάμεις, να συσκέπτονται κάθε λίγο και λιγάκι, για το πως θα σταματήσουν τον Πόλεμο, αφού βέβαια η κάθε μία εξασφαλίσει για πάρτη της, ένα μεγαλύτερο κομμάτι "πίττας". Και αφού αυτό καθυστερεί, ο Πόλεμος συνεχίζει αμείωτος!....
Μία πολύ μεγάλη ευθύνη για όλη αυτήν την τραγελαφική κατάσταση, (εγκληματική στην ουσία κατάσταση), έχουν τα Δυτικά λεγόμενα Κράτη. Δηλαδή γενικά τα Χριστιανικά Κράτη!
Τα οποία και από την ατέλειωτη δίψα τους για ολοένα και περισσότερα Κέρδη, κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λένε πως πιστεύουν! Στο όνομα του Χριστού και του Χριστιανισμού!
Μία ατέλειωτη  και Εγκληματική Υποκρισία!
Το ίδιο βέβαια κάνουν και οι ακολουθούντες διαφορετικές θρησκείες Λαοί, με διαφορετικό υποκριτικό και αυτοί τρόπο.
Εκεί που οι Ηγέτες Όλων των Θρησκειών (όλες αυτές που για το Καλό του Ανθρώπου μιλάνε), όφειλαν να Ενωθούν σε μία προσπάθεια Συμφωνίας και παύσης κάθε Πολεμικής Ενέργειας, προκειμένου να εκτελέσουν κατά γράμμα ουσιαστικό το καθήκον τους, αφήνουν τους Λαούς τους, να θυσιάζονται στο Μίσος και στην Εκδίκηση......
Και βέβαια έχουμε και τους Πολιτικούς μας (σίγουρα όχι όλους , αλλά δεν θα μάθουμε ίσως ποτέ  σε ποιους να πιστέψουμε ), ποιους να υποστηρίξουμε για να  οδηγήσουν τους λαούς στην Ειρήνη και την Πραγματική Ανάπτυξη που δεν θα στηριχθεί στην καταστροφή του άλλου! Αλλά με Δικαιοσύνη, με Πειθαρχία, με Σεβασμό στον Συνάνθρωπο, θα οδηγηθούμε σε μία Ζωή γεμάτη Ασφάλεια και Ηρεμία!
Δυστυχώς όλα αυτά φαντάζουν Ουτοπικά.....αδύνατα.....εκεί καταλήγουμε. Και αυτό είναι το χειρότερο......να μην έχεις Ελπίδα!..Χωρίς Ελπίδα, δεν μπορούμε να απολαύσουμε την Ζωή μας, στον Παράδεισο που Ζούμε και που με κάθε ηλιθιότητα μας τον μετατρέπουμε σιγά-σιγά σε μία Κόλαση!.... Από τον Θάνατο δεν γλυτώνει κανείς!
Και κανένα αγαθό δεν μπορεί να πάρει μαζί του!