Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ: Ουδέποτε παραιτήθηκε η Ελλάδα από τις διεκδικήσεις της! Ξέρουν & τρέμουν οι Γερμανοί...

ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ: Ουδέποτε παραιτήθηκε η Ελλάδα από τις διεκδικήσεις της! Ξέρουν & τρέμουν οι Γερμανοί...
Ο έλεγχος και το ψάξιμο για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα ΠΡΕΠΕΙ να συνεχιστεί έντονα! Το γιατί τώρα βγάινουν όλα αυτά στο φως και όχι πολύ πιο πριν είναι ένα ερώτημα." Όταν όμως μας χρωστάτε και σας χρωστάμε κύριε Σόϊμπλε, τότε πολύ απλά το πράγμα συμψηφίζεται! Προσοχή όμως να υπολογισθεί ο πολύ μεγάλος χρόνος καθυστέρησης από πλευράς της πατρίδας σας,  του χρέους αυτού προς την Ελλάδα! Γι' αυτό λοιπόν με ηρεμία Λογική και προπάντων Δικαιοσύνη, δώστε την πρέπουσα λύση. Εσείς, που  ηγείστε της Ενωμένης Ευρώπης. Στην οποία είμαστε μέλος της. Αφήστε μας να αισθανόμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτήν!"......  

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ


Αφού από αύριο αρχίζει, η περιβόητη δίκη για τον κ. Τσοχατζόπουλο και σίγουρα μαζί με κάποια παρέα του. Σίγουρα  χρειαζόμαστε μεγάλη υπομονή, για να δούμε κάποτε και τις υπόλοιπες υποθέσεις σκανδάλων να περνάνε, από την ίδια αρένα της Δικαιοσύνης. Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις που ακούστηκαν, συζητήθηκαν, αλλά αργότερα μπήκαν στα συρτάρια. Είτε γιατί δεν υπήρχαν ενοχές (πράγμα καθόλου εύκολο να πιστέψουμε) είτε πολύ  απλά, για να  τις κρύψουν «κάποιοι» από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι Έλληνες άλλωστε έχουμε ένα πολύ κακό χαρακτηριστικό. Ξεχνάμε εύκολα. Και σε αυτό επάνω το ελάττωμα, αρκετοί «αρουραίοι» της Πολιτικής αλλά  και της Λαϊκής  Τάξης, βασίζουν την Ατιμωρησία τους.
Ο απλός πολίτης, που είναι άνεργος εδώ και χρόνια, ο μιροσυνταξιούχος  που αγωνίζεται κάθε μέρα ν‘ αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειάς του, ο επαγγελματίας που σήμερα, πιάνει θέση στην ουρά, στα δωρεάν συσσίτια….περιμένει κάποια απάντηση….
Τι έγινε με την υπόθεση των «κουμπάρων»;..
Τι έγινε με το Βατοπαίδι και τον  κ. Εφραίμ;..
Και πολλές άλλες υποθέσεις, που όλοι μας ακούσαμε, αλλά δεν είδαμε την συνέχεια. Περιμένουμε να δούμε πότε θα μας πούνε το αποτέλεσμα. Γιατί εάν οι  κατηγορούμενοι αυτοί και όλοι οι άλλοι, είναι αθώοι….τότε είναι περισσότερο από άδικο, να ταλαιπωρούνται οι ίδιοι, από  φανταστικές κατηγορίες και στην συνέχεια να μας ταλαιπωρούν και εμάς. Που περιμένουμε  να καταλάβουμε τι τελικά γίνεται. Γιατί με το να τονίζεται σε αφάνταστη ένταση η έννοια της  Διαφάνειας και τα «μαχαίρια» που θα έφταναν στο κόκαλο, εδώ και πολύ καιρό τώρα, μας κάνουν και αμφιβάλλουμε. Αφήστε που δεν μπορούμε να χωνέψουμε καμιά έννοια Παραγραφής! Στα χρέη των πολιτών έγινε Παραγραφή;….Όχι αντίθετα φορτώθηκαν και με ένα σωρό τόκους!....  Και είναι πολύ άδικο ν’ αμφισβητούμε. Δεν φταίμε όμως εμείς οι πολίτες. Οι πολιτικοί μας οφείλουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση Ανάπαυση όμως σήμερα……Είπαμε  ένα μικρό Κυριακάτικο διάλειμμα!...........Καλά να περάσετε………..