Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Carmina Burana ~ O Fortuna | Carl Orff ~ André Rieu

Barbra Streisand with Andrea Bocelli "I Still Can See Your Face"

Nana Mouskouri & Demis Roussos - To Gelakaki

Nana Mouskouri & Demis Roussos - To Gelakaki

Ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε;....

Περνώντας τυχαία από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος "θαύμασα" την πολύ ωραία εικόνα έξω από τα κτίρια στην είσοδο του παλιού αεροδρομίου. Και ασυναίσθητα μου προκλήθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα:
Το ότι τόσα χρόνια τα κάναμε να μην πω, με τα οικονομικά μας το χώνεψα για τα καλά.
Το ότι σχεδόν τίποτα δεν λειτούργησε και τώρα παράγινε αυτό που λέμε Δημόσια Λειτουργία Κράτους και αυτό το έζησα για τα καλά στο πετσί μου.
Το ότι  σε αυτόν το τόπο (Παράδεισο κατά τα άλλα), ποτέ δεν τηρήθηκαν σταθερά οι Νόμοι και αυτό το ένοιωσα.
Το ότι ΚΑΝΕΙΣ μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκε για Κακοδιοίκηση, Διαφθορά, Ασυνέπεια και Απειθαρχία στους Νόμους, αυτά πια είναι που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Κοινωνίας μας.
Το ότι δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι Πολιτικοί μας, αλλά και Εμείς οι ίδιοι, αυτό το παλεύω ακόμα. Οι Έλληνες επιμένουμε να είναι εντάξει ΟΛΟΙ οι άλλοι! Εμείς..είμαστε άλλο πράμα!
Και πολλά άλλα... μέχρι  μεθαύριο μπορώ  να συνεχίσω να περιγράφω καταστάσεις.......

Εκείνο όμως που δεν μπορώ να χωνέψω και δεν δικαιολογώ με τίποτα είναι το γιατί δεν μπορούμε να στείλουμε  3 μικρές ομάδες  καθαριστών να μαζεύουν τα σκουπίδια από τον τεράστιο αυτόν χώρο που σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν επικίνδυνα "σκουλήκια"!....
Τι γίνεται....εθιζόμαστε με την βρωμιά και την αρρώστεια;....Μέχρι εκεί φτάνουμε;.....
Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ  ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ;...........