Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Whitney Houston - I Will Always Love You

Συρτάκι ἀλέγκρο - Χάρης Λεμονόπουλος

MARIO FRANGOULIS LIVE @ "STIN YGEIA MAS"...(ALPHA TV - 25/10/2014)

Άστα Όλα Κι Έλα - Νατάσα Θεοδωρίδου

Πέγκυ Ζήνα - Έλα Γρήγορα

Helena Paparizou - Misi Kardia

Αντώνης Ρέμος - Έτσι ξαφνικά

Laurentis Maxairitsas ft Giannis Kotsiras, Efapax!

ΟΝΕΙΡΙΚΗ !!! Μαρινέλλα - Καμια Φορα - Live 2016 Tel Aviv Israel HD

Χρυσός ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ρίο!

Δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθούμε  στα πρώτα Χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Ρίο!Ειδικά στον Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος  με 3 χρυσά Μετάλεια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στους κρίκους, στο Πανευρωπαϊκό και τώρα στους Ολυμπιακούς  αγώνες φέτος στο Ρίο!.
Στην Άννα Κορακάκη με  το πρώτο μας Χρυσό μετάλλιο φέτος στο Ρίο, στην σκοποβολή, όπως και στον αξιοθαύμαστο κολυμβητή μας των 10.0000 μέτρων, Σπύρο Γιαννιώτη, που για εμάς τον θεωρούμε Χρυσό Ολυμπιονίκη που τελειώνει την αθλητική του καριέρα στα 36! του χρόνια τόσο επιτυχώς!
Αναμένοντας βέβαια και τους υπόλοιπους Αθλητές μας οι οποίο διεκδικούν να συμπληρώσουν τις Ελληνικές επιτυχίες! Και αυτά όλα από μία πολύ μικρή χώρα, η οποία μέσα από την Κρίση αλλά και από την αδιαφορία του  Κράτους στην βοήθεια της  τεράστιας προσπάθειάς τους, κατορθώνουν ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ και μόνο αυτοί,οι αθλητές μας όπως και στις ομαδικές προσπάθειές τους (Μπάσκετ, Πόλο, Βόλλευ και Ποδόσφαιρο) να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους και να μας γεμίζουν Υπερηφάνεια! Κάτι που δεν το αισθανόμαστε από πολλούς άλλους  υπεύθυνους ( και από πολλά χρόνια τώρα) στην Πατρίδα μας.
Εκεί που τους θυμούνται μόνο είναι όταν πάρουν τα μετάλλια για να βγούν καμία σέλφι φωτογραφία! Και έτσι νομίζουν πως μοιράζονται την δόξα μαζί τους! Λίγη Ντροπή δεν θα έκανε κακό. Αντίθετα θα τους παρουσίαζε  λίγο πιο σεμνούς! Που όμως  τέτοιες ευαισθησίες;........
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!