Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Nobuyuki Tsujii - La Campanella - BBC Proms 2013  辻井伸行さん プロムス2013 アンコール

Θαυμάστε  υπέροχη εκτέλεση γεμάτη Σεμνότητα και Δεξιοτεχνία!.....Τέλειο!!!!!!!!

John Lennon - Imagine HD

Έναν τέτοιο Κόσμο και Εμείς επιθυμούμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας! Και όχι αυτόν τον Κόσμο που μέχρι σήμερα φτιάξαμε και ο οποίος στηρίζει την Ευτυχία του ενός πάνω στην δυστυχία και καταπίεση του άλλου! Με Ειρήνη, χωρίς φανατισμούς Θρησκευτικούς και άλλους! Χωρίς "Λύσσα" για όλο και περισσότερο Κέρδος, ακόμα και όταν προέρχεται από Αδικία και Έγκλημα!
Αυτόν τον κόσμο θέλουμε! Διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της Μοίρας μας αλλά και των Εγκέφαλων που  κατευθύνουν Λάθος  τις Κοινωνίες! Μην ξεχνάμε όμως πως στις Κοινωνίες, Εμείς οι Πολίτες, είμαστε τα κύτταρά τους! Η Ευθύνη μέχρι τώρα ανήκει στις  γενιές που φτάσανε μέχρι εδώ τον Κόσμο! Το θέμα είναι το τι  αφήνουμε για κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια μας! 
Μπορούμε και οφείλουμε  να κάνουμε κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ! Ν' αλλάξουμε την Νοοτροπία μας! Να μειώσουμε το ΕΓΩ ΜΑΣ  και ν΄αυξήσουμε  την έννοια του ΕΜΕΙΣ! Αυτό είναι ΚΑΤΙ!.........  

"Μελίνα" (Δεν σε φοβάμαι) - Μελίνα Ασλανίδου (HQ)

"Χρόνια Πολλά" στους Βαγγέληδες και στις Ευαγγελίες! "Χρόνια Καλά και ΗΡΕΜΑ"! Αισιοδοξία  για όλους μας! Η Μπόρα θα περάσει!......Τίποτα δεν στέκει σταθερό και για πάντα! Αυτές οι σκέψεις πρέπει να μας γεμίζουν κάθε στιγμή μας! Αρκεί μόνο η Αλληλεγγύη και η Ομόνοια μεταξύ μας! Μόνο η απουσία αυτών των δύο  πλεονεκτημάτων    δυστυχώς έχει  μέχρι σήμερα αμαυρώσει την Ελλάδα και είναι η αιτία για την ταλαιπωρία πάρα πολλών Ελλήνων!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ!.........ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!.......ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!