Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αντώνης Βαρδής - Θα 'θελα να ήσουνα εδώ

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Πρόστιμα αντί λουκέτου σε κατηγορία επιχειρήσεων για μη έκδοση απόδειξης

Πρόστιμα αντί λουκέτου σε κατηγορία επιχειρήσεων για μη έκδοση απόδειξης: Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ θα μπορεί να επιβάλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για μη έκδοση αποδείξεων σε κατηγορίες επιχειρήσεων που θα προσδιοριστούν με αποφάσεις της. Πρόκειται για επιχειρήσεις, όπου υπάρχει δυσκολία στην επιβολή «λουκέτου»....





Σημ:

H στήλη δεν γνωρίζει το γιατί υπάρχει δυσκολία λουκέτου στους παρανομούντες και θεωρεί πως λόγω της μεγάλης Παρανομίας ( σε πολλά είδη Τουριστικών Επιχειρήσεων), από Φοροδιαφυγή μέχρι και μεγάλη Μαύρη Εργασία και εκμετάλλευση  Εποχιακών εργαζομένων, επιμένει στο ριζικό μέτρο της Απομάκρυνσης από την Αγορά εκείνων οι οποίοι δημιουργούν μεγάλη Ζημιά στην μοναδική μέχρι τώρα μεγάλη μας Βιομηχανία! 
Επιμένουμε στην ποιότητα των Τουριστών (Οικονομική Δυνατότητα) και όχι στην Αριθμητική τους μόνο αύξηση! Στοχεύουμε στη αύξηση Εσόδων! Αυτός είναι και ο Λόγος που θεωρούμε πως δεν μπορούν όλοι (όσοι δεν διαθέτουν   τα αναγκαία Προσόντα για κάθε Τουριστική Επιχείρηση να ευρίσκονται στην Αρένα των Υπηρεσιών και ν' αμαυρώνουν Τουριστικά την Χώρα μας η οποία διαθέτει  τα καλύτερα Φυσικά Χαρίσματα Παγκοσμίως!
Ένας σοβαρός λόγος διαφωνίας για τα πρόστιμά είναι πως οι παράνομες Επιχειρήσεις  πάντα φρόντιζαν να προσθέσουν το πρόστιμο στον επόμενο πελάτη!
Λουκέτο πάντως δια παντός πρέπει να επιβάλλεται όταν για 2η φορά η Επιχείρηση διαπράττει παρανομία! Μόνο έτσι ο σκύλος μπορεί να φυλάει τα πρόβατα απ' τους Λύκους!

Αύξηση αυτή ειδικά του Τουρισμού χρειάζεται Οργάνωση και Συνέπεια στις Υπηρεσίας μας. Τόσο των Επιχειρήσεεων όσο και του Κράτους!

in.gr | Deutsche Welle

Die Welt: «70% πάνω ο ελληνικός τουρισμός το


Το ρεκόρ γερμανών τουριστών που αναμένονται φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, oι φόβοι του γερμανικού υπΟικ για τις επιπτώσεις του Brexit και οι δηλώσεις Σκίμπε μετά το 1:1 στο Βέλγιο, στις σελίδες του γερμανικού τύπου.
«Οι Βαλεαρίδες είναι σταθερά πρώτες στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών. Όμως η Ελλάδα καλύπτει τη διαφορά με μεγάλα βήματα, γράφει η διαδικτυακή Die Welt σε άρθρο με τίτλο: «Η Ελλάδα ενώπιον ρεκόρ την καλοκαιρινή περίοδο». Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία της γερμανικής εταιρίας ερευνών αγοράς GfK για τους προορισμούς που επιλέγουν φέτος οι Γερμανοί. Η Ελλάδα καταγράφει αύξηση ρεκόρ που αγγίζει το 70%. Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται και η Βουλγαρία με αύξηση 33%, η Κροατία με 36%, αλλά και η Κύπρος και το Μαρόκο. Μεγάλη χαμένη φέτος θα είναι, σύμφωνα με την GfK, η Τουρκία, που αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό των Γερμανών μετά την Μαγιόρκα. Λόγω της πολιτικής κατάστασης, της αντιπαράθεσης με διάφορες χώρες-μέλη της ΕΕ, αλλά και την κράτηση του ανταποκριτή της Die Welt Ντενίζ Γιουτζέλ ο τουρισμός στην Τουρκία έχει πάρει την κατιούσα. Σε γενικές γραμμές πάντως οι Γερμανοί προτιμούν φέτος πακέτα διακοπών και αποφεύγουν, λόγω των τελευταίων επιθέσεων, ταξίδια σε μεγάλες πόλεις».

in.gr loading banner

Χάρις Αλεξίου - Βαρδής απόψε θέλω να πιω

Ζαχαράτος ως Μαρινέλλα και Βάνα Μπάρμπα

Enrique Iglesias - Hero

Mariah Carey - Without You (Official Video)

Whitney Houston - I Will Always Love You

Barbra Streisand - Woman in Love ( Lyrics )

Strangers in The Night - Frank Sinatra

Θεοδωράκης: Η αξιολόγηση έχει κλείσει και απλώς προετοιμάζουν το έδαφος


Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βήμα της Βουλής   
Αθήνα (ingr)
«H εικόνα που έχουν στην Ευρώπη σχετικά με την αξιολόγηση είναι ότι έχουν κλείσει τα πάντα και απλά δίνουν χρόνο στον κ. Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημα του στο εσωτερικό της χώρας και του κόμματός του» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Mιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο επικεφαλής του Ποταμιού αποκάλυψε και ορισμένες λεπτομέρειες από τις συναντήσεις που είχε κατά την παραμονή του στην Ρώμη, αναφέροντας ότι ναι μεν οδεύουμε προς μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων αλλά η εκτίμηση ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα είναι ότι η χώρα μας μπορεί να βρίσκεται στο γκρουπ της πρώτης ταχύτητας.

«Αυτό μπορεί να γίνει αν η Ελλάδα εκμεταλλευτεί τρία πλεονεκτήματα που έχει» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τα οποία είναι η άμυνα, η ενέργεια και ο ρόλος της χώρας στο μεταναστευτικό - προσφυγικό.

Ερωτώμενος πότε θα σταματήσει η χώρα να ταλαιπωρείται από τα μνημόνια ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Όταν υπάρξει μια κυβέρνηση ικανών ανθρώπων που θα συγκρουστούν με τις νεοελληνικές παθογένειες, μακριά από την πολιτική ανασφάλεια και το παιχνίδι με την Ευρώπη και με ένα ξεκάθαρο πλαίσιο επενδύσεων ώστε να μην γίνονται όλα με τους ρυθμούς χελώνας».

Σε ό,τι αφορά την προοπτική μετεκλογικής-κυβερνητικής συνεργασίας τόνισε ότι το Ποτάμι δεν είναι ένα Κίνημα διαμαρτυρίας αλλά ένα κόμμα που ήρθε να αλλάξει τα πράγματα αλλά σημείωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές προτεραιότητες, οκτώ στον αριθμό, που πρέπει να συμφωνηθούν για να συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα.

Μιλώντας για τις καθυστερήσεις και την απουσία έργου της κυβέρνησης, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τους σημερινούς υπουργούς.

«Υπάρχει η απόστασή τους από την πραγματική οικονομία και κοινωνία» τόνισε και ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κ. Τζανακόπουλο, το βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνει αποκλειστικά κομματική δραστηριότητα.

«Δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και από τα 25 του τον πληρώνει το κράτος, ως κομματικό υπάλληλο» τόνισε και αναρωτήθηκε:

«Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ξαφνικά βρέθηκε υπουργός και μετέχει στη συζήτηση για το μέλλον της χώρας έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και την κοινωνία;»

Σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται με την «Ώρα Αποφάσεων» ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Κάνουμε ένα συνεχές ενωτικό κάλεσμα σε όσους πιστεύουν στην προοδευτική εκσυγχρονιστική μεταρρυθμιστική παράταξη», ενώ παράλληλα δήλωσε: «Το συντηρητικό Κέντρο για εμάς έχει τελειώσει».
Newsroom ΔΟΛ
in.gr loading banner

Καλές οι ευχές...αλλά.........διψάμε και γι' αποτελέσματα από την "Διαπραγμάτευση"!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓEIΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

Φτάνουν όμως αυτές οι ευχές;........Κάποτε πρέπει να τελειώνει το Κομματικό γενικά παιχνίδι και να μάθουμε για τελικά αποτελέσματα, που θα μας πούνε την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Γιατί πολύ  φοβάμαι πως όλοι οι Πολιτικοί Δεξιοί και Αριστεροί η Ροζ την γνωρίζουν, αλλά ο ένας  μελετάει για το πως θα την παρουσιάσει και ο άλλος για το πως να μας πείσει πως εάν έλθει στα πράγματα, θα καταφέρει να τον ανεχτούμε. Όλοι τους όμως καλά γνωρίζουν και ποντάρουν στα σίγουρα σε αυτό, πως έχουμε δηλαδή "οριμάσει" στην Ανασφάλεια αλλά και δεν αντέχουμε πλέον την καθημερινότητα, οπότε ότι και να γίνει, τουλάχιστον θα πούμε "επιτέλους ήλθε ένα τέλος!!....
Από την επόμενη όμως ημέρα θ' αρχίσουμε να τους βλαστημάμε τους όποιους είναι στην εξουσία γιατί η καθημερινότητα θα συνεχίσει για αρκετό χρόνο να είναι αφόρητη!
Δηλαδή γενικά πρόκειται για το πως θα μας το σερβίρουν το "γλυκό'!  ........
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ! Ο Άνεργος θέλει Εργασία! Ο Ανάπηρος χρειάζεται ΑΜΕΣΩΣ Βοήθεια από την Πολιτεία! Ο Αρρωστος χρειάζεται την δυνατότητα να μπει στην Εντατική από Χτες!
Και πολλά -πολλά άλλα που έλειψαν από την καθημερινότητα εδώ και χρόνια.
Το ερώτημα  όλων των Πολιτών τελικά  είναι: Αδιάφορο με το ποια Πολιτική Παράταξη θ' αναλάβει τα Ηνεία της Διακυβέρνησης θα είναι εις θέση αυτή να αντιμετωπίσει κάλε μέρα όλα αυτά τα προβλήματα που γέννησαν τόσα χρόνια τα περασμένα αλλά και διογκώθηκαν την τελευταία διετία από Ιδεολογίες και Συμπεριφορές Πρωτόγνωρες σε Πολιτικά Διεθνώς γενόμενα;....Καίριο το ερώτημα!...Γιατί μιλάμε για την ίδια Νοοτροπία μέσα από την οποία, το ότι ζήσαμε καθ' όλη την διαρκεία της Ζωής μας δεν μας διασφαλίζει σίγουρα πως κάτι άλλαξε εν τω μεταξύ σε αυτόν τον τόπο,  σε ότι αφορά το Παρελθόν! Και γι'αυτό αισθανόμαστε μετέωροι  για το Μέλλον!

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟΥΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΜΑΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ;....

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΙΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!......

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΜΥΧΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΟΒΟΙ!...