Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η Θύελλα ξανάρθε !....



Ποια είναι η Αλήθεια και  ποιο το Ψέμα;
Εκεί που περιμέναμε όλα να πάνε καλά  και να τελειώσουμε με την περίφημη πια Αξιολόγηση από τους Δανειστές μας, για την Ελληνική Προσπάθεια στην Οικονομία, άρχισαν πάλι τα πίσω-μπρος! Εκεί που «βγαίναμε» τώρα πάλι είμαστε πίσω. Πιέσεις για νέα μέτρα (σε αντίθεση με τις κυβερνητικές υποσχέσεις), ξαναμπαίνουν στο τραπέζι και η αγωνία αλλά το χειρότερο η Αξιοπιστία προς τους πολιτικούς μας (όση απέμεινε) πάει περίπατο! Πληρώνει ο άλλος, με κόπο και  συνεχίζει να πληρώνει, ελπίζοντας πως φτάσαμε σε κάποια άκρη. Όπου τουλάχιστον δεν θα ξανακούει για νέα μέτρα-βάρη, στα οποία είναι πλέον αδύνατον ν’ ανταποκριθεί. Και εκεί που μετά βίας και με μεγάλο αγώνα μπήκε στις 100 δόσεις, τώρα πάλι ακούει για νέες περικοπές και στριμώγματα. Σκεφτείτε όλους αυτούς που δεν μπορούνε όχι να μπούνε σε δόσεις, αλλά παλεύουν αποκλειστικά και μόνο για την καθημερινή επιβίωση τους.
Πως λοιπόν να πιστέψουν τους Πολιτικούς; …..Και με το δίκιο τους εξοργίζονται! Και αμέσως το μυαλό τους πηγαίνει στην Αξιωματική Αντιπολίτευση! Και  εκεί είναι που αποκαρδιώνονται τελείως! Δεν ακούνε για λύσεις ανάσας, αλλά μόνο γενικόλογες υποσχέσεις, περί «Εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία δέσμευση της προηγούμενης Κυβέρνησης και θα διαπραγματευτούμε σκληρά)-αυτό διατυπώνεται με έμφαση- λες και η χώρα βρίσκεται στα πάνω της και εκείνη ορίζει το παιχνίδι!
Αυτά καταλαβαίνει και ο ποιο απλός πολίτης και απογοητεύεται τελείως.
Η απόκρυψη της Αλήθειας συνεχίζεται με αισχρό τρόπο από όλους τους Πολιτικούς μας (εκείνους που αποτελούν Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση) και το Κομματικό θέατρο παίζεται με τον ίδιο ακριβώς  και νοοτροπία τρόπο, που παιζόταν τόσα χρόνια!.... Η μεγάλη  και καταστροφική Κακοδιοίκηση με τα γνωστά οικτρά αποτελέσματά της, δεν συγκίνησε κανέναν! Ούτε νέο ούτε μεγαλύτερο σε ηλικία Πολιτικό μας!
Έχομε τον γκρεμό μπροστά μας και πίσω από την δήθεν λύση των εκλογών το Χάος κρυμμένο από μπόλικους ψευτοηρωισμούς και απειλές προς τους Δανειστές!
Κύριοι Πολιτικοί, δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε  και ενωθείτε μεταξύ σας, μπροστά στον Εθνικό Κίνδυνο; Τουλάχιστο πείτε την Αλήθεια!
Οι πολίτες δεν είναι Ηλίθιοι! Απλά υπομένουν προσπαθώντας να υποστηρίξουν το λιγότερο κακό! Στο άμεσο Μέλλον, θα φανεί η αλλαγή της μέχρι τώρα οπαδικής και κομματικής, φανατικής νοοτροπίας. Και εκεί πολλά θ’ αλλάξουν και πρόσωπα και πράγματα!
Καμία Κομματική Θεωρία η Αμπελοφιλοσοφία δεν θα μπορέσει να σταθεί! Είπαμε πολλές φορές, πως όταν το Ταμείο είναι μείον, δεν μπορούν να δώσουν λύσεις ούτε ο Κομμουνισμός, ούτε ο Σοσιαλισμός ούτε και η Ελεύθερη και Ασύδοτη Οικονομία! Τα κράτη οφείλουν να διασφαλίζουν την Ανάπτυξή τους, για το καλό της Ζωής των Πολιτών τους, αλλά με όρια, που θα διασφαλίζουν και Κοινωνικές δομές. Οι οποίες, θα αφορούν ολόκληρο τον Λαό και όχι επιλεκτικά «τους δικούς μας» και όχι τους «άλλους»!
Ξυπνήστε λοιπόν όσο είναι καιρός (που αργήσατε ήδη πολύ), μην μας φάνε τα «φίδια». Ας μιμηθούμε αυτός τους Δανειστές μας (που προσέχουν τις πατρίδες τους) και ας προσέξουμε την Πατρίδα μας! Και ποτέ μα ποτέ άλλοτε, να μην τους χρησιμοποιήσουμε στον βαθμό που το πράξαμε! Αυτός είναι Πατριωτικός Στόχος και όχι οι κομματικές «μπούρδες» που ταλαιπώρησαν πολύ κόσμο για πολλά χρόνια και έφτασε τώρα ο κόμπος στο χτένι! Συνέλθετε και προχωρήστε γρήγορα ενωμένοι και σταθεροί! Προπάντων Σοβαροί! Γιατί δεν υπάρχει πιο σοβαρό πράγμα από την Ζωή των Ανθρώπων!.........