Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.......



SYNC BLOGS


 Με  την συζήτηση γύρω από τα  πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής γύρω από το μεγάλο θέμα της Ζήμενς, που πρόκειται να  κοινοποιηθούν, ξεκάθαρα ερχόμαστε σαν λαός αντιμέτωποι, με  μία αντιδημοκρατική αντίληψη. Με την οποία τα κόμματα εξουσίας, έχουν  από χρόνια  θεσπίσει, για ν’ αντιμετωπίζουν ΔΗΘΕΝ  τον «ουσιαστικό έλεγχο» των Δημοσίων Λειτουργών. Γύρω από την Κακοδιαχείριση, την Αδιαφάνεια και βέβαια την Διαφθορά. Και πότε συνεχίζεται αυτό;…Όταν είναι ξεκάθαρο πλέον πως η  Διαφθορά στην χώρα αυτή και η Κακοδιαχείριση,  μας έχουν κάνει τόσο κακό, για το οποίο μάλλον κατέχουμε την πρωτιά παγκοσμίως. Αντιλαμβανόμαστε πως  μπροστά σε αυτό το πραγματικό Χάος  της Χώρας, αντί να αλλάξουμε νοοτροπία και να στρέψουμε αυτήν προς την κατεύθυνση της  ουσιαστικής Κάθαρσης, γίνονται κινήσεις και χειρισμοί μάλλον προς την  κατεύθυνση της Απόκρυψης και σίγουρα της Παραγραφής. Η οποία είναι και από χρόνια θεσμοθετημένη.
Στην ουσία δηλαδή όχι μόνο δεν θα τιμωρηθεί κανένας, αλλά γίνεται προσπάθεια να  αναφερθούν σαν κατηγορούμενοι οι λιγότεροι (κατά το δυνατόν)  υπεύθυνοι  από τα δύο κόμματα, τα οποία και κυβέρνησαν διαχρονικά. Ο αγώνας γίνεται για να κατηγορηθούν λιγότεροι και το κάθε κόμμα, κατηγορεί το άλλο, πως είναι περισσότερο υπεύθυνο. Καλλιεργείται μάλιστα (από τα ΜΜΕ) και η τραγική υποψία, πως  εκείνοι οι οποίοι και τελικά θ’ αναφερθούν σαν κατηγορούμενοι, κατ’ επιλογή του κόμματός τους θα είναι και οι λιγότερο συμπαθείς προς αυτό. Μέσα δηλαδή από το τεράστια ζημία που υπέστη το κράτος από την Ζήμενς (αλλά και τους όποιους δικούς μας Δημόσιους Λειτουργούς), το κάθε κόμμα κάνει και την «δουλειά» του. Τιμωρεί τους αντιδραστικούς που υπάρχουν σε αυτό!
Αυτά εγώ βέβαια εισπράττω, από τα κανάλια και τα υπόλοιπα  ΜΜΕ.
Η  Κυβέρνηση καλείται εδώ να ξεκαθαρίσει όσο μπορεί πιο έντονα και τεκμηριωμένα, πως όλα αυτά που μεταδίδονται δεν ισχύουν.
Και το συντομότερο δυνατόν, να προχωρήσει επειγόντως σε  αλλαγή του Νόμου περί Ευθύνης  Βουλευτών! Η Δημοκρατία έχει αρκετά πληγωθεί μέχρι τώρα. Η Δικαιοσύνη, όχι απουσιάζει ουσιαστικά, αλλά και δεν ακούγεται καθόλου.
Δεν είναι δυνατόν να ζητούνται θυσίες, απρόβλεπτες, για προβλήματα, τα οποία δεν φέρει την ευθύνη, ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού! Και τη ίδια στιγμή να περνούν «απαρατήρητοι», όσοι επί πολλά χρόνια κατέτρωγαν την χώρα!
Αυτά είναι πράγματα, για τα οποία θα έπρεπε ήδη να έχει δοθεί η πρέπουσα Λύση! Για να μην πω πως από εκεί η Αναδόμηση του Κράτους, έπρεπε να ξεκινήσει, για να είναι πιο στερεά και έτσι πιο ουσιαστική. Η σημερινή Κυβέρνηση δείχνει να έχει  τα «κότσια»!
Αν θέλει, το μπορεί! Μόνο έτσι ο Λαός, θα ανεχτεί με μεγαλύτερη αντοχή, τις τρομερές δυσκολίες, που  βρήκαν την χώρα.
Εκείνοι οι οποίοι είναι οι υπ’ αίτιοι και εκμεταλλευτές  του Δημοσίου  Πλούτου, για δικό τους όφελος, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! Όχι με φυλάκιση……αλλά με κάλυψη της όποιας Διαφθοράς(ζημίας στο κράτος-επομένως στους πολίτες) δια της Δήμευσης  ανάλογων περιουσιών των και κοινοποίησης των ονομάτων τους!  Αυτή είναι η  Ριζική-Λύση- Απαίτηση του Ελληνικού Λαού!........