Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ANDRE RIEU & JSO - LA CAVALERIE LEGERE - OUVERTURE

Είσαι ποτάμι _ Μαρινέλλα

Σας εύχομαι ολόψυχα ένα Καλό Σαββατοκύριακο!!!


Για να απολαύσετε με Ηρεμία και Χαρά, όλους τους δικούς σας ανθρώπους. Να μοιράσουμε Αισιοδοξία και Ελπίδα πως από την Δευτέρα, θα μάθουμε καλύτερα νέα από την Παγκόσμια κατάσταση αλλά και από την καθημερινότητα της Ελλάδας.
Αρκετά πια με όλα όσα γίνονται έξω αλλά και μέσα στην Χώρα! Αρκετά με την χαλάρωση των πάντων! Αρκετά με την φοβέρα για την μείωση μισθών και συντάξεων! Αρκετά με τις ληστείες και τους φόνους  που καθημερινά αμαυρώνουν την ψυχή μας αλλά και θυσιάζονται τόσες αθώες ψυχές! Αρκετά με την Ασυνεννοησία Κυβερνώντων αλλά και Αντιπολιτευόμενων!
Αρκετά με τους κάθε λογής «Ρουβίκωνες» η άλλες ομάδες που στο όνομα της Δικαιοσύνης διαπράττουν παράνομες συνεχώς πράξεις. Εναντίον δήθεν της όποιας Εξουσίας αλλά υπέρ στην δική τους «Εξουσία»! Μιας Εξουσίας αμφίβολης, η οποία όμως προσπαθεί να φανεί Δίκαιη και Τίμια. Που είναι όμως η Δικαιοσύνη, όταν καταστρέφονται περιουσίες Πολιτών αλλά και του Δημοσίου; Χάος επαγγέλλονται! Και αυτό οφείλει να το σταματήσει η Κυβέρνηση!
Δεν είμαστε πρόβατα προς σφαγή! Ο Λαός μας άντεξε πάρα πολλά αδικήματα και συνεχώς παραμένει ένα θύμα ορισμένων ομάδων, πολιτικών η πολιτών!
Επιτέλους ας πρυτανεύσει η Αξιοπρέπεια, ας περιοριστεί η Ανικανότητα και ας επικρατήσει η Αξιοκρατία!
Ας σταματήσουν να μιλάνε (όσοι μιλάνε) πως μειώθηκε η Ανεργία, γιατί αυτό είναι μία μεγάλη προσβολή για τους 760.000 Έλληνες,  που έφυγαν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν! Τι λογική είναι αυτή που επιτρέπει τέτοια ψέματα σε έναν ολόκληρο Λαό;
Παρασύρθηκα όμως πάλι!
Καλό σας Σαββατοκύριακο με Ελπίδα!!!!!