Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ερντογκάν Πασσά συγκρατήσου! Θα μπλέξεις άσχημα!


Εμπλοκή συμφερόντων  στην γειτονιά μας!
Είναι πάρα πολλά χρόνια που δεν ξεκαθαρίσαμε ορισμένα δικαιώματα μας γενικά στο Αιγαίο. Π.χ το τεράστιο θέμα των αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή μας. Η Διεθνής Συνθήκη της Λωζάννης καθόρισε ξεκάθαρα το καθεστώς των νήσων και γενικά τα Ελληνικά Σύνορα. Η Τουρκία σιγοψιθύριζε τις βλέψεις της αλλά σε χαμηλούς τόνους. Τώρα και από κάποιο καιρό έγινε όχι μόνο απαιτητική, αλλά και επιθετική! Από μόνη της ζωγράφισε νέους χάρτες που δείχνουν τις επιδιώξεις της, σαν να γεννήθηκε χτες. Διαγράφοντας μία ολόκληρη Ελλάδα και γράφοντά στην στα παλιά της τα παπούτσια.
Εμείς με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα, Ενωμένοι  Εμείς όμως Όλοι μαζί μία γροθιά στις απαιτήσεις της. Σίγουρα ανοίγοντας τόσα μέτωπα εναντίον της κάποια στιγμή θα υποχρεωθεί να μαζευτεί. Σε εμάς όμως υπάρχει ο κίνδυνος να έχομε πάθει ήδη την ζημιά. Ο Τουρισμός μας θα προβληματιστεί πολύ εάν γίνει κάποιο σοβαρό έστω και μικρό επεισόδιο στο Αιγαίο.
Γι’ αυτό και μόνο ας προσέξουν οι Πολιτικοί μας, ν’ αφήσουν τις μεταξύ των Κομματικές Ασυμφωνίες και διενέξεις και ας στραφούν Απόλυτα στο Εθνικό Συμφέρον! Αυτός είναι και ο μόνος δρόμος Εθνικής παρουσίας στο μέγα πρόβλημα.
Όσο για τον κ. Ερντογκάν ας του θυμίσουμε πως κάποτε η Κωνσταντινούπολης η Αδριανούπολης και μεγάλο μέρος της Τουρκίας ήταν γεμάτη από Έλληνες, όταν αυτοί οι Τούρκοι ήρθαν πολύ αργότερα από πολύ μακριά. Πως θα του φαινόταν λοιπόν εάν εγείραμε αξιώσεις για όλες τις περιοχές που κατοικούσανε Έλληνες, για να μην πάω και στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που είχε φτάσει στα πέρατα της γης, ισχυριζόμενοι πως όλες αυτές οι περιοχές είναι Ελληνικές;…
Δεν θα τον ακολουθήσουμε όμως στις παλαβομάρες του οι οποίες όμως είναι και επικίνδυνες! Ας συνετιστεί λοιπόν γιατί όλα έχουν και όρια!.... Και η υπομονή εξαντλείται!....



Kaoma - Lambada (1989)

Ishtar_ de Granada A Casablanca

Gipsy Kings Trista Pena

Pink Martini - Donde Estas Yolanda

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Θέλω κοντά σου να μείνω | Eleftheria Arvanitaki -...

''TI SOU 'KANA KAI PINEIS'', Melina Aslanidou

Έτσι Ξαφνικά - ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Capri c'ést fini

Alain Barrière - Ma Vie

Louis Armstrong "What A Wonderful World" LIVE 1970 (Reelin' In The Years...

The 3 Tenors O Sole Mio 1994

Chubby Checker - Let's Twist Again

1958 Sara Montiel La Violetera Best Quality

NANA MOUSKOURI Y JULIO IGLESIAS CUCURRUCUCU PALOMA

Besame Mucho Chacha

Guadalupe Pineda - Historia de un Amor

Tom Jones - She's a Lady

pussycat dolls-sway (live)