«Το εμβόλιο της γρίπης είναι μια απάτη, που δημιουργήθηκε από  φαρμακευτικούς  κολοσσούς  για να κερδίσουν χρήματα από ευάλωτα άτομα και  αρρώστους‘‘, φέρεται να προειδοποιεί ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ .
Σε μια συνέντευξη του ο Τραμπ φέρεται να μίλησε για τα εμβόλια της γρίπης, τονίζοντας  ότι είναι «εντελώς αναποτελεσματικά» και δήλωσε ότι δεν είχε κάνει ο ίδιος, διότι απλά τα θεωρούσε ως μη απαραίτητα .
«Δεν είχα κάνει ποτέ ένα εμβόλιο γρίπης . Και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ  γρίπη. Δεν μου αρέσει η ιδέα  ενεσίμων ‘‘κακών‘‘ ιών στο σώμα μου . Και αυτό είναι βασικά που κάνουν. Και αυτό (το τελευταίο εμβόλιο της γρίπης) δεν ήταν πολύ αποτελεσματικό¨, φέρεται να δήλωσε ο ίδιος.
«Έχω φίλους που κάνουν με θρησκευτική ευλάβεια το εμβόλιο της γρίπης και στη συνέχεια παθαίνουν γρίπη. Ξέρετε, αυτό  βοηθά στην σκέψη μου. Έχω δει πολλές αναφορές ότι το εμβόλιο της γρίπης είναι σχεδόν εντελώς αναποτελεσματικό‘, δήλωσε ο ίδιος.
Ο Τραμπ είναι γνωστό ότι θεωρεί  τα εμβόλια της γρίπης ως την  μεγαλύτερη ιατρική απάτη στην ιστορία. Είναι γεμάτη από «κακά πράγματα», συμπεριλαμβανομένων της φορμαλδεΰδης και του υδραργύρου,  δύο ισχυρών νευροτοξινών, που χορηγούνται από την   βιομηχανία εμβολίων .
Γιατί όμως οι αρχές απαιτούν από τις ευπαθείς ομάδες  του πληθυσμού να εμβολιάζονται κάθε χρόνο;
Τα εμβόλια είναι  ένα φάρμακο στο οποίο δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την ασφάλεια του ή την αποτελεσματικότητα του, τονίζει το άρθρο  .
Το κογκρέσο  ψήφισε  νόμο προστασίας των πολιτών από τις εταιρείες εμβολίων, οι οποίες είχαν απόλυτη νομική ασυλία, ακόμα και όταν κατασκεύαζαν  και πωλούσαν  ελαττωματικά προϊόντα που τραυμάτιζαν ή ακόμη ‘’σκότωναν‘‘ εκατοντάδες  ανθρώπους.
Το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι  κατασκευαστές εμβολίων λένε επίτηδες ψέματα εδώ και  χρόνια στο κοινό σχετικά με τα τοξικά επίπεδα υδραργύρου στα εμβόλια κατά της γρίπης.
Όλοι γνωρίζουν ο υδράργυρος είναι τοξικό προϊόν στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό δεν συζητείται, εκτός από παράλογους αρνητές.

Γιατ