Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Οι γονείς του Πήτερ Κάσιγκ εκλιπαρούν τους τζιχαντιστές για τη ζωή του - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

Οι γονείς του Πήτερ Κάσιγκ εκλιπαρούν τους τζιχαντιστές για τη ζωή του - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

Δεν υπάρχει πιο αισχρό και αποτρόπαιο έγκλημα, από το να σφάζεις έναν άνθρωπο και αυτό να το κάνεις Δημόσια. Η έκκληση για έλεος και ο σπαραγμός των γονιών, γίνεται μέσα από έναν φοβερό πόνο! Οι Μεγάλες Δυνάμεις, θα έπρεπε να αντιληφθούν από χρόνια, πως εκεί θα έφταναν τα πράγματα, αφού μπλεκόντουσαν ανέκαθεν σε χώρες, όπου προσπαθούσαν (και το πετύχαιναν) να τις εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως.
Αφού λοιπόν φέρουν την κύρια ευθύνη, Τώρα είναι υποχρεωμένες να δράσουν αστραπιαία και να τσακίσουν τις δυνάμεις αυτές οι οποίες είναι εγκληματικές και τώρα πια επαγγελματικές, αφού κατορθώνουν να συμπαρασύρουν Θρησκευτικά πολλούς Μωαμεθανούς οι οποίοι και βέβαια δεν είναι Τζιχαντιστές! Παράλληλα ας αλλάξουν επιτέλους εξωτερική Πολιτική και ας δούνε τον Κόσμο και την Κοινωνία σφαιρικά ανεξίθρησκα και χωρίς διαφορές χρώματος!
Άλλωστε υποτίθεται πως είμαστε Χριστιανοί και Πρώτοι θα έπρεπε να είμαστε το παράδειγμα για τους πιο αμόρφωτους και υπανάπτυκτους Λαούς! Απλά και αυτονόητα  πράγματα! Είναι όμως Χριστιανοί, όπως νομίζουμε;....Το εύχομαι γιατί μόνο τότε θα διορθώσουν την κατάσταση. Εάν  πράξουν και Χριστιανικά!.....