Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

PAULA SELING - Caruso (LIVE)

Ψέμματα κατά κύματα,,,,χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Αναρωτιέμαι για το πως μας φαντάζονται οι Κυβερνώντες ανέκαθεν μόνο που οι τελευταίοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της προσβολής τους προ την νοημοσύνη μας!
Από πολύ καιρό ακούω για Μερκελιστές  και για Ναζιστές, που σχέδιο έχουν να καταστρέψουν την Χώρα μας!
Ακούω πως Εμείς διαφέρουμε από τους άλλους  και θα τους κάνουμε με τον τρόπο μας  και  να μην πάρουν πίσω τα χρέη μας η το πολύ -πολύ, να τα "πατσίσουμε" με τις Πολεμικές Αποζημιώσεις!
Πως Εμείς τα Μνημόνια θα τα ξεσκίσουμε! Και θα τους κάνουμε να χορέψουν στους δικούς μας ρυθμούς!!!!!
Με χωρίς σακάκια χωρίς γραβάτες (σήμα των καπιταλιστών) και με τα σακίδια στους ώμους (σήμα της Ανεξαρτησίας και της Μαγκιάς) θα τους κάνουμε να χάσουν τ' αυγά και τα πασχάλια!...
Θα ξαναφέρουμε  τη Δραχμούλα μας πίσω και αυτοί τα Μνημόνια ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ!....
Εμείς.....Εμείς.....Εμείς.....
Και τώρα βλέπουμε πως τόσον καιρό κάνανε αυτά που κατηγορούσαν!....
Και η κα Μέρκελ είναι  λογικότατο άτομο και ο κ.Σόϊμπλε πολύ καλός  οικονομολόγος και άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα λένε μετά  από 2 χρόνια εγκληματικής καθυστέρησης, πως ο μόνος δρόμος για να ξεφύγει η Ελλάδα από την μέγγενη του Χρέους είναι η Ανάπτυξη! Με ταχύτατες Ιδιωτικοποιήσεις!!!!!
Και φτάσαμε στο σημείο να λέμε εμείς ο Λαός :"κλείστε πια αυτήν την ριμάδα την Διαπραγμάτευση του Μαρτυρίου της Σταγόνας, έτσι όπως-όπως....για να τελειώνουμε πια από αυτό το Μαρτύριο της αναμονής προς την Σωτηρία!
Και όλοι οι υπόλοιποι Πολιτικοί....τι να πούνε τώρα, αφού τόσα χρόνια Κακίστης Διακυβέρνησης και Οικονομικής Καταστροφής, κάθονται και βλέπουν χωρίς να μπορούν ν΄αντιδράσουν!...
Τώρα το ποτήρι θα το πιούμε χωρία ανάσα!
Ας συνεχίζουμε εμείς να μαλώνουμε μεταξύ μας για το ΄ποιος είναι πράσινος ποιος κόκκινος και ποιος μπλε!  Τώρα το Κόμμα που Κυβερνά έγινε Κόμμα με τα χρώματα ου Ουράνιου Τόξου!
Παντός καιρού δηλαδή! Καλή Δύναμη σε όλους και προπάντων ΑΝΤΟΧΗ!!!!!!!!