Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Αυτή είναι η ανησυχία του ψηφοφόρου!...

Τέσσερις ημέρες μένουν για να σταθούμε μπροστά στην κάλπη και να ρίξουμε την ψήφο μας! Τα ερωτήματα πολλά και η ανησυχία μας περισσότερη!
Οι κύριες αιτίες που έκαναν  την χώρα αυτή ρημαδιό, είναι:
1) Η τεράστια Διαφθορά!
2)Η  Ανικανότητα πολλών Πολιτικών.
3) Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των περισσοτέρων από αυτών εστιάζετο στο ψηφοθηρικό ενδιαφέρον για την κατάκτηση της "καρέκλας", εις βάρος Όλων, αφού οι επιλογές σε καίριες θέσεις, δεν εδίδοντο αναλόγως ικανοτήτων και προσόντων.
Όλοι οι Κυβερνήσαντες αυτήν την χώρα, δεν μπόρεσαν να απαλλαγούν από αυτή την Νοοτροπία. Και εάν μερικοί κάτι προσπάθησαν, η προσπάθεια τορπιλίστηκε από συμφέροντα εις βάρος του Κράτους.
Για την Διαφθορά Όλοι κανενός εξαιρουμένου, ανέφεραν με στόμφο πως θα την "ξεριζώσουν"!
Κάποιος μάλιστα είχε και το θράσος να τονίσει πως το μαχαίρι "θα το φτάσει στο κόκκαλο'! Αντί αυτού γύρω του πολλοί "αρουραίοι" συνέχιζαν ανενόχλητοι το τσιμπούσι τους!
Χαρίστηκαν από ότι ακούγεται τεράστια ποσά σε εταιρείες οι οποίες χρωστούν υπέρογκες οφειλές στο Δημόσιο, αλλά το καταραμένο "μαχαίρι" δεν φτάνει ποτέ στο κόκκαλο! Όλο "φιλέτο" συναντά.
Και ο άνεργος, ο μικροσυνταξιούχος, ο μικροεπαγγελματίας, αλλά και μεγάλος επιχειρηματίας αφήνεται στο έλεος του Θεού, ο οποίος και μας έχει βαρεθεί πλέον με όλα μας αυτά τα καμώματα!
Ποιος  και πότε ανέφερε από όλους αυτούς τους πολιτικούς  ποτέ την υπόθεση των ΑΟΖ και των πετρελαίων, τόσα χρόνια;Ποιος και με ποια συχνότητα τόνισε το μεγάλο Χρέος των Γερμανών προς την Ελλάδα  (Δάνειο των Γερμανών κατά την αποχώρησή τους απο την Ελλάδα και Πολεμικές Αποζημειώσεις σε μία Ελλάδα που κάηκε η μισή και σκοτώθηκαν πάνω από 200.000 πολίτες);
Μόνο τα τελευταία χρόνια αναφέρονται αυτά και με μεγάλη φειδώ. Υπάρχει μήπως κανείς, ο οποίος υπέγραψε συμφωνία με την Γερμανία, να συμψηφιστούν όλα αυτά τα χρέη με κάτι που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός;................
Πως λοιπόν μετά από όλα αυτά εύκολα θα ψηφίσουμε το Μέλλον των παιδιών μας και εγγονών μας;.......
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση υπόσχεται πολύ ωραία πράγματα ακουστικά! Όταν όμως και αυτή αποτελείται από έναν συνοθύλευμα 24 νοοτροπιών και θεωριών, πως μας εγγυάται, πως μόλις πάρει την εξουσία δεν θα γίνουν μαλλιά κουβάρια τουλάχιστον οι μισοί από τα στελέχη του; Η υπάρχει το σκεπτικό "ας πάρουμε τις καρέκλες" και μετά κάνουμε μία όμορφη αλλά δικαιολογημένη "Κωλοτούμπα", αφού βρήκαμε πάλι την γνωστή "καμμένη γη" και πρέπει τώρα να σφίξουμε τα ήδη παρασφιγμένα αυτήν την φορά λουριά. Που αυτό αν κάνει και την τωρινή διαφορά.
Και τότε τι κάνουμε;....Δύσκολη η απάντηση!
Η στήλη δεν θα προτείνει. Εύχεται όμως σε αυτές τις εκλογές να  "μαυρισθούν" οι κατά το δυνατόν περισσότεροι από εκείνους οι οποίοι δεν προσέφεραν  τίποτα κατά την διάρκεια της απασχόλησής τους (το υποτιθέμενο Λειτούργημα)!
Το ποιοι και πόσοι, ο καθένας ας αναλογιστεί, αφού θυμιθεί λίγο το παρελθόν. Άλλωστε τώρα δεν υπάρχει η υπόσχεση του κάθε υποψηφίου να προσλάβει όποιον τον ψηφίσει. Έτσι και αλλιώς, όπως γίναμε (δυστυχώς το μόνο καλό), μας παρακολουθούν οι Δανειστές μας. Στους οποίους ρίχνομε αδίκως όλα μας τα αμαρτήματα και λάθη. Αφού δεν κατορθώσαμε να διαφυλλάξουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ  μας από το Χάος!
Καλό Βόλι με Αισιοδοξία!