Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Χάρις Αλεξίου - Απόψε θέλω να πιω

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ

Κωνσταντίνος (PersonaS) - Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα | Official Video Clip ...

Μαλού - Τους Είπες Πως - Official Video Clip

Μελίνα Ασλανίδου - Προσωπική Επιλογή (Official Lyric Video HQ)

Malamas- To gramma

Μελίνα Κανά - μιλώ για σένα

Paul Anka - Put Your Head On My Shoulder (1963 Version)

DEAN MARTIN Everybody Loves Somebody with LYRICS

Julio Iglesias Collection HD/HQ || Best Songs Of Julio Iglesias

Et Si Tu N'Existais Pas - Joe Dassin Lyrics

Dalida & Alain Delon - Paroles, paroles

Mireille Mathieu - Caruso

Απόψεις γύρω από τις αποδείξεις και τον περιβόητο ΦΠΑ!

 
Παρακολουθώντας συζητήσεις μεταξύ δημοσιογράφων, πολιτικών και επαγγελματιών σχετικά με την έκδοση αποδείξεων, βλέπω ξεκάθαρα (και όλοι μας) πως και οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι μεν πρώτοι πρόχειρα  διοικούν (στα χαρτιά μόνο), αλλά κι οι δεύτεροι ψεύδονται και ασύστολα και προκλητικά. Εννοείται πάντα πως αυτές οι κακές συμπεριφορές όσον αφορά τους επαγγελματίες δεν γίνονται από το σύνολό τους αλλά από έναν μεγάλο αριθμό. Και εξηγώ!
1)Ακούω πως μέχρι σήμερα λειτουργούν εισπρακτικές ταμειακές μηχανές, οι οποίες δεν είναι συνδεδεμένες με το Υπουργείο Οικονομικών! Που σημαίνει πως οι τοπικοί Έφοροι δεν έχουν φροντίσει να ελέγξουν έγκαιρα όλες τις μηχανές που λειτουργούν στις επιχειρήσεις της περιοχής τους. Ο λόγος;....ας υποθέσει ο καθένας ότι θέλει.....ακούω για μειωμένες ποινές σε περίπτωση παράβασης!.... Κατά την δική μου αντίληψη το Υπουργείο έκανε ένα μεγάλο Λάθος να αυξήσει τους φόρους πιστεύοντας (και πως το φαντάστηκε αυτό;) μόνο στην συμφωνία των αριθμών και όχι για την εισπραξιμότητα των φόρων. Και επί πλέον, αντί αφού ενημερώσει έντονα Όλους τους ενδιαφερόμενους, να τιμωρεί με κλείσιμο της επιχείρησης δια παντός (και για όλους τους συγγενείς των επιχειρηματιών σε ολόκληρη την Επικράτεια, την απαγόρευση εξάσκησης του επαγγέλματος αυτού)!......Όλα τα άλλα είναι Ημίμετρα και αδιανόητη Προχειρότητα! Ο Επιχειρηματίας Πρέπει και να μπορεί να κινηθεί αλλά και να Ελέγχεται Ριζικά!...
2)Όσον αφορά επαγγελματία που στην σημερινή περίπτωση επρόκειτο για έναν εκπρόσωπο μάλλον των Υδραυλικών, εάν κατάλαβα καλά, ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούσε να μας πείσει πως τάχα το μέτρο με το μηχανάκι μέσω του οποίου θα μπορεί ο πολίτης να πληρώνει την εργασία τους, με κάρτα, είναι μέτρο καθόλου πρακτικό, αλλά και ακριβό! Οι περισσότεροι δε πελάτες ζητούν χωρίς απόδειξη και πως τώρα και με την κρίση  που έχουν κατεβάσει και άλλο τις τιμές τους  δεν συμφέρει.
Ας θυμηθούμε αυτό που γινότανε (και επιμένουν να συνεχιστεί)! Ποιος δεν θυμάται το τι γινόταν πάντα με την αμοιβή ενός υδραυλικού η ηλεκτρολόγου, η οποία γινόταν χωρίς απόδειξη;.....Επέμεναν και επιμένουν να λένε διάφορα προσκόμματα, ενώ στην πραγματικότητα, δεν μπορούν να δεχτούν πως το ΦΠΑ δεν τους ανήκει, αλλά αποδίδεται στο Κράτος. Και το λέω αυτό γιατί πάντα υπολόγιζαν τις τιμές που έδιναν με τον ΦΠΑ, τον οποίο όμως αυτοί τελικά καρπώνονταν. Και εάν κανένας πελάτης επέμενε και απεφάσιζαν να πάρουν την δουλειά, του κόβανε απόδειξη στην οποία πρόσθεταν και έναν δεύτερο ΦΠΑ, αυτήν την φορά για να τον αποδώσουν! Αυτή δεν είναι η Αλήθεια;..... Ας αφήσουν λοιπόν οι περισσότεροι την κλαψούρα και ας προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα, με λογικές τιμές και προπάντων καλή δουλειά! Ανταγωνιστική και με Συνέπεια. Δεν έχουν αξία μόνο οι αμοιβές τους, αλλά αυτές είναι και λεφτά των καταναλωτών πελατών. Οι "αρπαχτές" πρέπει πια να εκκλείψουν δια παντός!
Για να γίνουν όμως όλα αυτά, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, πρώτα από όλα να αισθάνονται όλοι οι Πολίτες καταναλωτές και επαγγελματίες πως το Κράτος, δεν είναι μία "τρύπα' σπατάλης και Διαφθοράς, που είναι η βασική αιτία που διαμόρφωσε μία τέτοια  κακή Νοοτροπία στους Πολίτες γενικά........Πατριωτισμός Πρωτίστως είναι ο Σεβασμός στο Κρατικό Ταμείο! Όλα τα άλλα είναι λόγια  του αέρα!!!!! 
Τίποτα στην Ελλάδα δεν θ' αλλάξει, εάν οι Πολιτικοί μας δεν πάψουν να έχουν την Νοοτροπία και Στόχο μόνο την Ψηφοθηρία! Ότι αυτή ορίζει αυτό και κάνουν! Δεν κατάλαβαν ποτέ τους πως εάν σκεπτόντουσαν σωστά και Δίκαια αλλά και Πατριωτικά πραγματικά, θα είχαν άυξηση των ψήφων τους και δεν θα καταντούσαν όλα τα κόμματά τους, με τόσο χαμηλά ντροπιαστικά ποσοστά. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για να το συλλάβει ο "κολημμένος" στα εύκολα εγκέφαλός τους!