Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.........ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ!....



SYNC BLOGS



  • Δεν είναι μόνο πως  προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο ήσυχα μπορούμε, τουλάχιστον αυτές τις λίγες και Άγιες Ημέρες του  Πάσχα, (αυτό μας αρκεί) αλλά έχουμε εκτός της μεγάλης οικονομικής Κρίσης, αλλά και της  δικής μας Διαφθοράς επί πλέον τα δικά μας ΜΜΕ. Που μας βομβαρδίζουν ακατάπαυστα με  παντός είδους  κακές ειδήσεις, εγκλήματα, σκάνδαλα που συνεχώς βγαίνουν στον "αφρό" και που αναδύουν μία αφόρητα  βρωμερή οσμή. Τα ΜΜΕ βέβαια πρέπει να κάνουν την δουλειά τους. Και κάποια διατηρούν κάπως κάποιο μέτρο. Τα περισσότερα όμως ανακατεύουν συνεχώς  τον βόρβορο οδηγώντας μας σε μία αναγκαστική κατάθλιψη. Στην σκέψη στο που  πηγαίνει αυτή η χώρα. Ακούσαμε πολλές φορές πως "πιάσαμε πάτο"! Το χωνεύουμε  αυτό αναγκαστικά (γιατί είναι τελείως αχώνευτο) και φτάνουμε στο σημείο να φοβόμαστε στο τι θα ακούσομε την επόμενη ημέρα. Μας ακούνε και μας βλέπουνε όλοι γύρω μας , δίπλα μας αλλά και μακριά μας και έχουμε τελικά  γίνει ρεζίλι των σκυλιών! Αυτά όλα είναι  τελείως προσβλητικά για την χώρα μας. Χάθηκε και το παραμικρό μέτρο . Ίχνος  Αξιοπρέπειας δεν μας έμεινε. Και αυτό  όλο μας "βάζει" όλους μας στον ίδιο σάκο! Λες πως και τα  δέκα εκατομμύρια των κατοίκων αυτής της χώρας   (μετράω μόνο τους Έλληνες-γιατί δεν μπορώ να  μοιράσω ευθύνη και στους μετανάστες), είναι όλοι τους υπεύθυνοι γι' αυτήν την κατάντια. Αυτά και τα είπαμε και τα ακούσαμε πολλές φορές. Δεν γίνεται όμως τίποτα που να δείχνει πως, η χώρα αυτή στοχεύει γρήγορα να βρει τους "ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ" (τα κεφαλαία δεν μπήκαν τυχαία), για να μπορέσει να πείσει, πως πραγματικά  επιδιώκει την Κάθαρση! Δεν διαφαίνεται ούτε και εκείνη η πρέπουσα για τις δύσκολες ΕΘΝΙΚΕΣ ημέρες  Γενική Συναίνεση όλων των κομμάτων,  έτσι ώστε ν' αποδείξουμε σαν λαός, αυτό δια το οποίο υπερηφανευόμαστε όλα  μας τα χρόνια. Ότι δηλαδή ο Έλληνας  όταν κινδυνεύει σοβαρά ΕΝΩΝΕΤΑΙ και γίνεται μία γροθιά!
  • Βαδίζομε  στριμωγμένοι οικονομικά και χωρίς καμία Ελπίδα! Πληρώνουν οι πολλοί τα «καμώματα-εγκλήματα» των ολίγων. Πληρώνουν εκείνοι, οι οποίοι, έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Χάνουν τις δουλειές τους, χιλιάδες  νέοι άνθρωποι αλλά δυστυχώς και υπάλληλοι, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση βολής από την σύνταξή τους και που τώρα και αυτή χρονικά απομακρύνθηκε. Τελεία καταστροφή του οικογενειακού ιστού εκατοντάδων η και χιλιάδων οικογενειών.
  • Και μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και ορισμένους πρώην Υπουργούς  και Πρωθυπουργούς, οι οποίοι ενώ φέρουν και αυτοί την ευθύνη για την σημερινή κατάντιά μας, μας «προσφέρουν» και λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα. Σαν να μην τρέχει τίποτα……Είναι  προφανώς  πολύ σίγουροι, πως τα ξεχάσαμε όλα και τους δώσαμε ήδη άφεση αμαρτιών. Σου λένε…. «το κοπάδι…είναι πάντα κοπάδι!.....και τι θα κάνει, θέλει δεν θέλει θα ξεχάσει….».
  • Φυσικά και δεν είναι πια έτσι! Στο μυαλό του σημερινού Έλληνα, μπήκε για καλά η λογική της αγανάκτησης! Ο κομματισμός δεν αρκεί σήμερα για να  αφαιρέσει από μόνος του τις κακές  μνήμες! Ο Έλληνας, έχει βαθιά καταλάβει, πως ο  κομματικός φανατισμός, τον έχει καταστρέψει για πολλά χρόνια. Θα συμμετάσχει στην θυσία για την σωτηρία….αλλά… με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!......Ζητεί επίμονα την εύρεση και τιμωρία εκείνων, οι οποίοι, του ρούφηξαν το αίμα, στο βωμό του  στεγνού κομματισμού! Και σήμερα τολμούν και «προσφέρουν» και λύσεις!.........Μόνο από αυτό διαφαίνεται ποια λογική τους διακατέχει. Και ποιο αίσθημα ευθύνης…….Αυτό σκέπτονται ακόμα και τώρα και το συνεχίζουν, στις Άγιες Ημέρες αυτές!.............Και ξεχνάνε (η ηθελημένα δεν θέλουν να το δουν) πως το έγκλημα που έχει γίνει σε αυτήν την χώρα, είναι Έγκλημα Εσχάτης Προδοσίας!....Όσοι λοιπόν από τους Πολιτικούς, Δικαστικούς, Στελέχη του Δημοσίου, Δικαστικοί , Δικηγόροι, Δημοσιογράφοι και Συνδικαλιστές, επιθυμούν να δουν πάλι μία Ελλάδα στα πόδια της, ας ενωθούν! Ας αισθανθούμε όλοι μας πια Έλληνες. Και ας προφυλάξουμε αυτήν την πατρίδα μας. Ας συναινέσουμε ειλικρινά, όπου γίνεται το καλό και ας συνεργαστούμε όπου αδυνατούμε το κακό από μόνοι μας, να το πολεμήσουμε! Οι ώρες είναι κρίσιμες! Οι ανάγκες μεγάλες! Στόχος μας πρωταρχικός και επίμονος: Μαζί χέρι-χέρι  με τα όποια αναγκαία οικονομικά και διαρθρωτικά μέτρα, να κυνηγήσουμε και να βρούμε τα κλεμμένα τεράστια Δημόσια οικονομικά  κεφάλαια, πάση θυσία και με απόλυτη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!.....
  • Ο Χριστός θ’ αναστηθεί!....Η Ελλάδα;………………..
      Σερφάρισμα  Ζωής
      Abcd-stergios.blogstop.com