Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Samos - Σάμος, Greece - 47 min.

Kos - Κως, Greece - 50 min.

Discover Greece RHODES, KOS, LEROS, SAMOS, CHIOS, PATMOS

Μόνο ο δρόμος της Ειρήνης υπάρχει!.....

Με αφορμή το χτεσινό χτύπημα στην Νίκαια  της Γαλλίας, με πάνω από 100 νεκρούς και 200 τραυματίες, οφείλει ολόκληρη η Δύση, αλλά και ο υπόλοιπος (ανεπτυγμένος κόσμος-ανάπτυξη εδώ θεωρείται απόλυτα η Οικονομική Δύναμης και μόνο αυτή), να  αλλάξουν  την μέχρι τώρα Πολιτική Επεμβάσεων στις χώρες που πνιγόντουσαν στο πετρέλαιο, διαλύοντας τους  Κοινωνικούς Ιστούς τους.
Είναι έγκλημα εκατοντάδες αθώα θύματα να ζούνε διαρκώς με τον φόβο της Τρομοκρατίας η οποία με τον τρόπο που εκδικείτει, είναι παντελώς αδύνατο, ν' αντιμετωπισθεί.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αμύνεσαι κατά ενός  φοβερού κοκταίηλ Μίσους και μιας  άκρατης Φανατικής Προσήλωσης στην Θρησκεία, σε τέτοιο βαθμό που ο θύτης μεΥπερηφάνεια πλέον προσφέρει την Ζωή του, με σκοπό να "πάρει", όσους περισσότερους μαζύ του!
Αυτό δεν αντιμετωπίζεται με Κανένα Μέτρο!
Που σημαίνει πως ακόμα και εάν σταματήσουν οι πόλεμοι αύριο στις χώρες που δέχτηκαν επεμβάσεις,  αυτό θα συνεχιστεί γιατί  ο Θρησκευτικός Φανατισμός, είναι το ισχυρότερο οπλοστάσιο της Εκδίκησης! Αφού ήδη εκατομμύρια πρόσφυγες από παντού έχουν αποκτήσει υπηκοότητες Ευρωπαϊκών χωρών.
Ευτυχώς για την Ελλάδα, η οποία κράτησε πολλά χρόνια τώρα μία πολύ καλή σχέση με την Ανατολή και γενικά τους Άραβες, δεν αντιμετωπίζει προς στιγμήν τέτοιες  τρομοκρατικές συμπεριφορές. Μέρα με την μέρα όμως, η Ακροδεξιά που κερδίζει λόγω Φόβου έδαφος στα Κοινοβούλια, θα προσπαθήσει να παρασύρει και την Ελλάδα στο ίδιο     μονοπάτι. Το μονοπάτι του αλόγιστου και απάνθρωπου Ρατσισμού χαρακτηρίζοντας όλους τους Μωαμεθανούς και γενικά τους σκουρόχρωμους Λαούς Τζιχαντιστές! Αυτό εάν γίνει θα είναι και το Τέλος της  Ελληνικής Κοινωνίας που τόσα χρόνια τώρα παλεύει με την Μιζέρεια και θα τελειώσει με τον συνεχή και ατέλειωτο Φόβο!
Γιατί και εμείς  οι Έλληνες κάνουμε σοβαρά λάθη. Θέλουμε τους πρόσφυγες για απαράδεκτα φτηνά εργατικά χέρια (π.χ κάπου για το μάζεμα της φράουλας), αλλά και σε πολλά επαγγέλματα τα οποία θεωρήσαμε πως δεν πρέπει ν' ασχοληθούν καθόλου τα παιδιά μας. Όταν ακόμα δεν προσπαθούν στις σπουδές τους και τα μαθαίνουμε, ν' απολαμβάνουν χωρίς ν'αγωνίζονται. Αυτό δεν αφορά όλους αλλά ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού.
Από την άλλη οι Μωαμεθανοί δεν διαθέτουν ούτε ένα Νεκροταφείο για να θάψουν τους νεκρούς τους, αλλά πρέπει να διαθέσουν αρκετά χρήματα για να τους θάψουν π.χ στην Κομοτινή!
Σε αυτό εάν προσθέσουμε πως ακόμα  διαφωνούμε μεταξύ μας, για ένα Τζαμί όπου θα μπορούν να προσεύχονται σαν άνθρωποι, αντί να  συνωστίζονται σε υπόγεια στο κέντρο της Αθήνας η αλλού, τότε ίσως μπορέσουμε να αντιληφθούμε για την συμπεριφορά μας.
Αυτά τα θέματα Πρέπει να λυθούν. Στις Αραβικές χώρες υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα (π.χ Αίγυπτος) όπου επέτρεπαν σε όλες τις πόλεις μας να έχουμε μία και δύο εκκλησίες. Που σήμερα που μειώθηκε ο Ελληνισμός τις φυλάνε ακόμα και με  φρουρά επί 24ώρου βάσης.
Εμείς γιατί φερόμαστε έτσι;....Μήπως και εμείς διακατεχόμαστε από αισθήματα Θρησκευτικού Φανατισμού αλλά δεν θέλουμε από τυφλό  και ανόητο Εγωισμό να το παραδεχτούμε;....
Ειρήνη λοιπόν σε όλον τον Κόσμο! Και ας φερθούμε και εμείς οι Χριστιανοί σαν πραγματικοί Χριστιανοί ακολουθώντας στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία του Χριστού τα διδάγματα!
Προς στιγμή  συμμεριζόμαστε στον Θρήνο για τον άδικο χαμό τόσων ψυχών στην Γαλλία!..