Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ!..............

Συνεχώς  μέσω αυτού του ιστολογίου, προσπάθησα να  υπερασπίσω την ενότητα, που χρειαζόμαστε σαν Κράτος, για ν’ αντιμετωπιστεί αυτή η απελπιστική οικονομικά κατάσταση. Μέχρι του σημείου να αισθάνομαι και εγώ ο ίδιος γραφικός! Σε όλα όμως υπάρχουν όρια! Και τα όρια τελειώνουν, όταν επιμένετε να μας θεωρείτε ηλιθίους! Η  Ανοχή  ΜΑΣ ( με κεφαλαία), δεν θεωρήθηκε Σύνεση και Λογική από  τους Κυβερνώντες, αλλά Ηλιθιότητα! Και εξηγούμαι: Διαβάστηκε  σε  μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, ένα κομμάτι από τον διάλογο μεταξύ  του Υπουργού  κ. Μητσοτάκη (ειδικά η απάντηση που έδωσε μέλος της  τρόϊκας, που  ελέγχει  τους τρόπους μείωσης του προσωπικού στο Δημόσιο και τις δυσκολίες που συναντά, τους οποίους προτείνει η Ελληνική πλευρά)ως εξής: «Κύριε Υπουργέ είστε ο  4ος η ο 5ος Υπουργός που προτείνει  μειώσεις  Δημοσίων υπαλλήλων, αλλά εμείς δεν σας πιστεύουμε πια. Δυσκολεύεστε να μειώσετε υπεράριθμους, την στιγμή που εσείς οι ίδιοι έχετε παραδεχτεί πως σε κάθε σας Υπουργείο έχετε 50 πλεονάζοντες! Γιατί δεν τους μειώνετε αμέσως και επί πλέον γιατί δεν απολύετε εκείνους οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για διάφορες παρανομίες στις διάφορες υπηρεσίες, που από ότι έχετε κατά καιρούς υποστηρίξει  αριθμούν τους 2000 υπαλλήλους και;»
Αυτό ήταν που  με έχει εξοργίσει αφάνταστα! Είναι πολύς καιρός που «παίζετε» με την ψυχή των διαφόρων εργαζομένων, οι οποίοι δεν φταίνε καθόλου (γιατί εσείς τόσα χρόνια δημιουργήσατε αυτό το Τέρας του Δημοσίου) για το οποίο και έχετε ρίξει ουσιαστικά την χώρα στο  άπατο πηγάδι της Υπερχρέωσης! Είστε Εσείς όλοι σας, οι οποίοι διαμαρτύρεστε για την άνοδο του Σύριζα και της Χρυσής Αυγής ( δύο πολιτικά μορφώματα χωρίς ουσιαστικές πολιτικές λύσεις), γιατί ο κοσμάκης από Αγανάκτηση  και Οργή, επιθυμεί  να σας τιμωρήσει κι’ ας χαθεί ο ίδιος στο πηγάδι, το οποίο εσείς του προσφέρατε!
Δεν μπορεί λοιπόν ο κόσμος να καίγεται γύρω σας, επάνω σας και κάτω σας και εσείς να σφυρίζετε αδιάφορα, επιμένοντας να παίζετε το πελατειακό εγκληματικό και ψηφοθηρικό παιχνίδι σας! Που σημαίνει πως μας κοροϊδεύετε με τον χειρότερο τρόπο!
Πως  μπορέσατε  και φτιάξατε νόμους και νομοσχέδια στο πι και φι (τελείως Αντιδημοκρατικούς) και ξυρίσατε οριζόντια  μισθούς και συντάξεις και δεν μπορείτε να διαλύσετε αυτήν την λέαινα της Γραφειοκρατίας η οποία στηρίζει όλο το κακό της Δημόσιας Διοίκησης;…..πως;………
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Η θα  καταλάβετε πως  ο Λαός είναι Άνθρωποι και θα τιμωρείτε εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν στο έγκλημα, η  μαθηματικά οδηγείτε τους εαυτούς σας εκτός Πολιτικού Συστήματος. Γιατί για να επιβιώσετε, χρειάζεστε τουλάχιστον αυτές τις ώρες την  Ανοχή του κοσμάκη και όχι  τον Εξευτελισμό του!

Αλλάξτε λοιπόν την πορεία σας και προσγειωθείτε  Λειτουργικά  στις υποχρεώσεις σας και όχι Πελατειακά και βέβαια απλά Κομματικά! Με τα κομματικά σας όλοι σας, μας έχετε μπουχτίσει! Ίδωμεν………