Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΕΛΛΟΙ" ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!

Και τι  δε μαθαίνουμε καθημερινά! Τι δεν ακούμε! Τώρα που σιγά-σιγά ανοίγει  το «κουτί» με τα θαύματα-καμώματα μερικών πολιτικών μας που κατείχαν και θέσεις σε Κυβερνήσεις. Θέσεις που όριζαν την Ζωή μας. Θέσεις που νομίζαμε πως ασχολούνται με το Καλό του τόπου! Η προσγείωση γίνεται πολύ αργά, αλλά η ανικανότητα βγαίνει πια στο Φως!... Το  Συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα, δεν χρειάζεται μόνο Αναδιάρθρωση, Ανακατασκευή, αλλά κυρίως χρειάζεται ικανούς ανθρώπους για να το πετύχει. Αλλιώς άνθρακες το αποτέλεσμα. Το υπάρχον Πολιτικό Υλικό χρειάζεται ξεκαθάρισμα ολοφάνερα. Τίποτα  το ίδιο δεν διασφαλίζει κανένα καλό αποτέλεσμα.
Τρέχουν τώρα πολλοί να κρυφθούν με βαρυσήμαντες κουβέντες. Ο κ. Βύρωνας Πολύδωρας σαν π.χ (υπάρχουν και άλλοι αρκετοί) «Φεύγω τώρα για να διαφυλάξω την μέχρι τώρα πορεία μου», είπε περίπου στην Βουλή! Και  εάν θυμάμαι μίλησε για τα παιδιά που δεν θ’ αφήσει  να χαθούν στο Μέλλον!
«Άνθρωπε  μας, που ήσουν τόσα χρόνια;….
Γιατί δεν σήκωσες κεφάλι τότε όταν πρωτόμαθες, εσύ και οι πιο πολλοί από εσάς πως η χώρα βυθίζεται στο τεράστιο Χρέος, που όλοι σας εσείς στηρίζατε με την εγκληματική κομματική σας «πειθαρχία». Το έκανες τώρα παρ’ όλο που γνώριζες, πως «όποιο πρόβατο απομακρύνεται από το μαντρί» το τρώει ο Λύκος! Και το αποφάσισες. Με την εύκολη σκέψη πως αυτός ο  λαός είναι μ……ας!  Και ξεχνάει γρήγορα, το παρελθόν!.... Για να ξεκινήσεις τώρα ένα «καινούργιο» Μέλλον;
Πολύ θα πέσουν έξω με  αυτή την τακτική! Εάν ο Λαός μας δεν σας απομακρύνει γενικά εσάς, από οποιοδήποτε κόμμα με  ένα κατάμαυρο «μαύρο» στην Ελλάδα δεν θα έχει αλλάξει τίποτα! Απλώς θα πληρώνει ο κοσμάκης αιωνίως τον Ωχαδερφισμό που σίγουρα καλά θα κρατεί ακόμα….
Κάποιος άλλος (όνομα και μη χωριό), αφού μας έγραψε όλους μας στα παλιά του τα παπούτσια, για να μην γράψω τίποτα πιο ακριβές και αφού με θράσος παρίστανε τον κακομοίρη μικροσυνταξιούχο χωρίς περιουσία κ.λπ., βρίσκεται τώρα στην Σιγκαπούρη για διακοπές! Αφού παρουσίασε πλαστές πινακίδες αυτοκινήτου πολυτελείας, πλασματική απόδειξη πληρωμής του φόρου και αφού πέρασε και κόκκινο, απλά πλήρωσε εκ των υστέρων όλα αυτά και αναχώρησε ανενόχλητος για το εξωτερικό.Και βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα περιστατικά από παρόμοιους. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και σε κάποια άλλα  τεταρτοκοσμικά κράτη! Γιατί εάν είμαστε στην Ευρώπη και επιμένουμε να κάνουμε τα δικά  μας, τότε απλά δεν  είμαστε έτοιμοι για μία Κοινωνία, όπως τα περισσότερα κόμματα την υπόσχονται. Άλλα λέμε, άλλα εννοούμε και άλλα κάνουμε! Γι’ αυτό και η ψήφος μας δεν έχει σκοπό την ουσία, αλλά πίσω απ’ τον εγκέφαλό μας κρύβεται το προσωπικό μας όφελος και όχι το Γενικό μας όφελος. Από το οποίο θα έλθει και το προσωπικό μας. Εμείς στον Κόσμο μας! Και επειδή με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται τίποτα σε αυτήν την πλούσια και πανέμορφη χώρα για το καλό όλων μας, ΑΣ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!
Να μάθουμε να επιλέγουμε, όπου μπορούμε τους σωστούς πολίτες! Αξιοκρατικά, με  καθαρό παρελθόν και δράση στην  Κοινωνία. Να έχουν «τριφτεί» στην Κοινωνία. Αλλιώς ν’ απομακρύνονται πάλι δια της ψήφου μας. ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!......

Καλές Γιορτές με Υγεία!