Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Επιστολή διαμαρτυρίας!

                                                                                      Γλυφάδα 1 Ιουλίου 2016
Η επιστολή αυτή εστάλη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και ΑιγαίουΠρος Υπουργόν κ. Θεόδωρο Δρίτσα
Κύριε Υπουργέ,
Αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για την Ελλάδα,ο απλός Πολίτης περιμένει τουλάχιστον η Πατρίδα μας να εκπροσωπείται με κάποια υψηλής στάθμης Σοβαρότητα, όταν ειδικά διαχειρίζεται θέματα Επενδύσεων. Η Ανεργία  και η Ανασφάλεια που διακατέχει τους Πολίτες, με την τεράστια Ανεργία αλλά και την ουσιαστικά πεθαμένη Αγορά (που σαφώς είναι αποτελέσματα μιάς  απαράδεκτης Κακοδιαχείρισης πολλών ετών), πίστευα από την Παράταξή σας  τουλάχιστον (γιατί  γενικά δεν πίστεψα ποτέ στις προγραμματικές και προεκλογικές σας υποσχέσεις) πως εδώ θα κάνατε  τουλάχιστον μία Προσπάθεια σε θέματα  μιας Αξιοπρεπούς Αντιπροσώπευσης της Χώρας μας, όταν αυτή συνεννοείται  με ξένες χώρες για Θέματα Επενδύσεων.
Αντ' αυτού δυστυχώς, βλέπουμε μία συμπεριφορά πολύ περίεργη για να την χαρακτηρίσουμε πολύ απλά σαν λανθασμένη. Στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την Κινεζική  Εταιρεία COSCO,  αποδεικνύεται, πως η Κυβέρνησή σας αποτελείται από Κυβέρνηση και την ίδια στιγμή και Αντιπολίτευση, εικόνα στην οποία ήδη έχετε πρωτοστατήσει. Δεν μπορείτε την ίδια στιγμή να είσθε ο  Δρ Τζέκυλ  και την άλλη ο μίστερ Χάϋντ!
Δεν μπορείτε  προσπαθώντας να ικανοποιήσετε μερίδα του κόμματός σας που αντιδρά με τις  Κρατικοποιήσεις -Επενδύσεις, να εκθέτετε ουσιαστικά την Χώρα  και μόλις γίνεται αυτό αντιληπτό (πίστευε κανείς σας πως θα διεύφευγε της προσοχής των Κινέζων Επενδυτών;) , να υποχωρείτε ΑΜΕΣΩΣ, αλλά αφού πια κάναμε πολύ κακή εντύπωση. Και Ειδικά και σε άλλους υποψήφιους Επενδυτές για την Νοοτροπία μας. Η μήπως πιστεύετε πως μόνο ο Εσείς προστατεύετε την Πατρίδα σας αλλά οι άλλοι κοιμούνται ύπνον ελαφρύ;........
Τώρα που τα πάντα στην Ελλάδα φτάσανε τα πράγματα στο Αμήν και μη παραπέρα, τώρα που κάθε μήνα οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί βλέπουν να συρρικνώνεται συνεχώς το έσοδό τους, τώρα που η Ανεργία  μαστίζει τον Ελληνικό Πληθυσμό, τώρα γίνονται τέτοια τεράστια λάθη;........
Επιτέλους συμφωνήσετε σε όλη την Κυβέρνηση να "μιλάτε" την ίδια γλώσσα, γιατί η  Πραγματικότητα πια στην Ελλάδα δεν αντέχει άλλο από πρόχειρους σχεδιασμούς και άλλα Κομματικά τερτίπια!
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν! Ευθύνες Υπάρχουν!......που όμως δεν αγγίζουν κανένα σας!.......
Είμαι απλός ηλικιωμένος πολίτης και περιγράφω αλήθειες της καθημερινότητας. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν προηγούμενο, αλλά δεν επιτρέπω και σε κανένα επόμενο, να πράξει χειρότερα, από εκεί που φτάσαμε.
Εάν πραγματικά νοιώθετε τύψεις, για αυτά που υπογράφετε, τότε αξιοπρεπώς Παραιτηθείτε!.....Λυπάμαι πολύ που γίνιμαι πολύ σκληρός και επικριτικός. Να βοηθήσω όμως επιθυμώ να αισθανθείτε καλύτερα την πραγματικότητα της Ελληνικής Κοινωνίας, η οποία και υποφέρει. Εστίες πολιτών που παράνομα βρέθηκαν σε καλή οικονομική κατάσταση, δεν τους αγγίξατε και στρέψατε όλη την φορολογική σας στόχευση σε όλους εκείνους που νόμιμα και  με μεγάλο κόπο κατάφεραν ότι κατάφεραν.
Στον ιδιωτικό Τομέα, ο Υπεύθυνος σοβαρών λαθών ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ! Στο Δημόσιο που ορίζει την Ζωή ενός ολόκληρου Λαού γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ μέχρι τώρα;...Εσείς άλλωστε τονίζετε σε κάθε ευκαιρία πως είσθε μία Κυβέρνησης διαφορετική,  της Αριστεράς! Ποία η Διαφορά;...
Στέργιος Καλούδης

Marco Mengoni - Io ti aspetto

Baby K - Roma - Bangkok (Official Video) ft. Giusy Ferreri

Giusy Ferreri - Non Ti Scordar Mai Di Me

Παντελής Παντελίδης - Τα Σχοινιά Σου

Love Songs 80's - 90's ||Best English Love Songs Ever || Love Songs Coll...

NON - STOP LOVE SONGS 50's 60's 70's 80's 90's INSTRUMENTAL

TOP 40 ROMANTIC PIANO LOVE SONGS INSTRUMENTAL BACKGROUND MUSIC

The Best Of Richard Clayderman | Richard Clayderman Playlist

Funny Animal Attack

Animal Heroes 4 (Best Edition) | Animal Saves And Helps Other Animal

Animal Heroes 4 (Best Edition) | Animal Saves And Helps Other Animal