Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η πρώτη νύχτα του Β.Παπαγεωργόπουλου στην φυλακή - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Η πρώτη νύχτα του Β.Παπαγεωργόπουλου στην φυλακή - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr


Η   είδηση "Βόμβα!"  της καταδίκης σε ισόβια   στον τέως Δήμαρχο  Θεσσαλονίκης, Β.Παπαγεωργόπουλο,  ΕΠΙ   ΤΕΛΟΥΣ, αποτελεί την αρχή μαζί με τον εγκλεισμό στις φυλακές, του κ. Α. Τσοχατζόπουλου,   μιας  αποτελεσματικής πια  Κάθαρσης! Με μεγάλη καθυστέρηση, τουλάχιστον (κάλλιο αργά παρά ποτέ), ο  καταπιεσμένος οικονομικά Λαός, περιμένει σύντομα και άλλα  αποτελέσματα. Τα οποία από την μία θα  βοηθήσουν να επιστραφούν  τεράστια ποσά, πίσω  εκεί από όπου έχουν  αφαιρεθεί και από την άλλη,  θ' ανασάνουν και πολλοί πολιτικοί , οι οποίοι και δεν  ανήκουν  στον τεράστιο κόσμο της Διαφθοράς!  Γιατί αλλοίμονο, εάν  ακόμα και με ποινή ισοβίων, παρουσιαστούν δυσκολίες, η άλλα τερτίπια για να εμποδιστεί η όποια  ισότιμη  Δήμευση των περιουσιακών στοιχείων των  καταδικασμένων πλέον Δημοσίων αλλά και   όποιων ιδιωτικών προσώπων, τα οποία  συνείργησαν  στο έγκλημα.
Τα "πάρτυ"   με το Δημόσιο  χρήμα, ήρθε η ώρα να τελειώνουν! Εάν η Κυβέρνηση "κάνει πίσω", απλά θα  χάσει γρήγορα το" παιχνίδι"  από τα χέρια της.Και επειδή αυτή την φορά το παιχνίδι είναι ουσιαστικά, η  Διάσωση της χώρας, μετά από τόσες θυσίες του Λαού,  η κατάσταση  πιέζει στην ουσιαστική Λύση των προβλημάτων, τα οποία  και από πολλά  χρόνια την έρριξαν στον λάκκο!
Η  Αντιπολίτευση, αλλά και όλα τα κόμματα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, για το συμφέρον της χώρας (κάτι που υποτίθεται  ότι όλα το επιδιώκουν) να χειροκροτούν  τις όποιες προσπάθειες για Κάθαρση!
Αυτή η συμπεριφορά θα βοηθήσει ακόμα και την ίδια, εφ' όσον επιδιώκει  κάποια στιγμή να κυβερνήσει. Τέτοιες προσπάθειες, όπως και η βοήθεια για επενδύσεις, αυτήν την ώρα είναι πράξεις πραγματικού Πατριωτισμού! Εννοείται, πως  στις επενδύσεις, οφείλουν όλοι μαζύ να ελέγχουν κυρίως το κέρδος της χώρας και τώρα αλλά και μακροπρόθεσμα. Η  λογική του "ότι κάνεις, είναι στραβό", είναι μηδενιστική και ανόητη λογική. Η Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια, πλήρωσε, τις στείρες κομματικές  αντιπαραθέσεις, οι οποίες φρενάριζαν πάντα κάθε καλή εξέλιξη.......
Αλλάξτε  τρόπο σκέψεως κ.κ.  πολιτικοί, όλων των χρωμάτων! Και μια για πάντα καταλάβετε πως χωρίς  "υγιές ταμείο", ούτε Ανάπτυξη γίνεται, αλλά ούτε μπορεί  και να σταθεί  καμμιά κομματική Ιδεολογία!.....Τα   λόγια από τα μπαλκόνια, δεν πιάνουν τώρα τόπο! Μεθοδικά  με Σοβαρότητα και πολύ μόνο κόπο, μπορεί  η Πατρίδα μας ν'  ανασάνει! Η γρήγορη Τιμωρία  των  όποιων κρίνονται ένοχοι είναι και ο καλύτερος Παραδειγματισμός για όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους   παράνομους πολίτες!........