Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 16, 2017

Stelios Rokkos - Emeina Edw

Εικόνα

Μελίνα Ασλανίδου - Το λάθος

Εικόνα

Πέγκυ Ζήνα - Δυο Ψέματα (Απίστευτη ερμηνεία) 2013

Εικόνα

Antonis Vardis - ''apopse thelo na pio''

Εικόνα

Αποστόλου: Καταργείται φέτος ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί

Αποστόλου: Καταργείται φέτος ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί: «Εντός του έτους θα καταργηθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί» δήλωσε από το Αίγιο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, προσθέτοντας ότι το κρασί αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ελληνικών εξαγωγών.... ΣΗΜ: Πολύ καλό αυτό αλλά........να γίνει όμως!

Βαρουφάκης: Παρουσίασα το «IOU» και μου προτάθηκε το ΥΠΟΙΚ

Βαρουφάκης: Παρουσίασα το «IOU» και μου προτάθηκε το ΥΠΟΙΚ: Στην αποκάλυψη ότι είχε πρωτοπαρουσιάσει -διά ζώσης- το σύστημα παράλληλων πληρωμών (IOU) στον Αλέξη Τσίπρα ήδη από τον Ιούλιο του 2013 προέβη ο Γ.Βαρουφάκης, ενώ ανέφερε ότι με την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου το Νοέμβριο του 2014 ο Αλέξης... ΣΗΜ: Σίγουρα ο άνθρωπος ήρθε από το Διάστημα! Και συνεχίζει ακάθεκτος να προσπαθεί να τον ξαναδούμε στην Πολιτική!....Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν τον άκουσε. Ο άνθρωπος είχε την Λύση του προβλήματός μας και εκδιώχτηκε κακήν κακώς!.....Δεν αφήνουν κανέναν να προκόψει!.....Του άρεσε όμως όλο αυτό και επιμένει να ξαναμπλέξει στα πόδια μας. Από εμάς τώρα 100% εξαρτάται! Δικαιολογίες δεν χωράνε!...... Κακά τα ψέμματα....στις πιο δύσκολες χρονιές είχαμε την παρουσία ατόμων που φέρανε τα "επάνω κάτω".....Και απλά συμπλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο, όλο το κακό που  είχε συσσωρευτεί πενήντα χρόνια και! Καλή αντοχή σε όλους μας!...

Βιτριολικό κομπλιμέντο Τραμπ στη σύζυγο Μακρόν: «Μα τι καλά που κρατιέστε...»

Βιτριολικό κομπλιμέντο Τραμπ στη σύζυγο Μακρόν: «Μα τι καλά που κρατιέστε...»: Σαφέστατα και ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να είναι ευγενικός και φιλικός στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι. Σαφέστατα και ήθελε να κάνει κομπλιμέντα, να δείξει πως η αβρότητά του δεν υπολείπεται σε τίποτε έναντι της γαλλικής. Σαφέστατα και δεν το... ΣΗΜ: Σκέτη βόμβα είναι ο Πλανητάρχης!