Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Για τους ρομαντικούς!André Rieu - Walking in the Air - YouTube

André Rieu - Walking in the Air - YouTube

Για γέλια!Fwd: Πρθ: γεια.... - stkaloud@gmail.com - Gmail

Fwd: Πρθ: γεια.... - stkaloud@gmail.com - Gmail

NEW GREEK T-SHIRTS - stkaloud@gmail.com - Gmail

NEW GREEK T-SHIRTS - stkaloud@gmail.com - Gmail

ΦΟΒΕΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ!Bangelijk1.pps - Google Drive

Bangelijk1.pps - Google Drive

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......


Φτάνουμε πολύ γρήγορα στα Χριστούγεννα και στο Νέο Έτος πάλι μέσα σε μία φριχτή αβεβαιότητα. Κατάφεραν πάλι οι Πολιτικοί μας αυτή η Χώρα να ζει το μαρτύριο μιας ανυπόφορης σταγόνας!
Και εκεί που φανταζόμαστε οι «ονειροπόλοι», να κλείσει η χρονιά κάπως ήρεμα και σταθερά, άρχισε πάλι η φουρτούνα! Από την πρεμούρα των Πολιτικών μας, όλων των τάσεων και χρωμάτων, να «σώσουν» με τον δικό τους τρόπο την Ελλάδα! Μία Ελλάδα, για την καταστροφή της οποίας, την ευθύνη φέρνουν αναλογικά μεν το κάθε  κόμμα, που κυβέρνησε αλλά και γενικά ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα και «κομματάκια»!  Γιατί αν αρκετοί σαν λαγοί «κρύφτηκαν» σε άλλο κόμμα, αλλά και άλλοι δημιούργησαν «νέα» κόμματα, αυτό δεν τους απομακρύνει από την Ευθύνη τους! Οι περισσότεροι γνώριζαν τον όγκο του Χρέους και ακολουθούσαν την τακτική αυτή χρόνια πολλά! Όταν ο κόμπος  έφτασε στο χτένι, τότε όπου «φύγει-φύγει»!
Μα είναι δυνατόν να τους ξεχάσει, ο σημερινός χωρίς Ελπίδα Άνεργος, ο οικογενειάρχης που εκτροχιάστηκε επικίνδυνα η καθημερινότητά του, ο επαγγελματίας που με κλειστό το κατάστημα του σήμερα καταφεύγει στα διάφορα συσσίτια για να αντιμετωπίσει την καθημερινή του επιβίωση;.. η εκείνος που περιμένει να του πάρουν το σπίτι; Και αδύνατος να υπερασπιστεί τον εαυτόν του τρελαίνεται στην βαθιά κατάθλιψη, με όσα παρεπόμενα ακολουθούν;
Και οι μικροσυνταξιούχοι;…. πως αυτοί θα ζήσουν;… που από το τίποτα πρέπει να βοηθήσουν και τα άνεργα παιδιά τους;
Η καταστροφή της χώρας, δεν έχει αρχή και τέλος. Είναι μία χείριστη  Διαχείριση του Δημόσιου Πλούτου, που άρχισε τουλάχιστον από το 1974, την χρονιά της Μεταπολίτευσης! (για να μην πάμε πιο πίσω).
Όλοι οι Κυβερνώντες από τότε βαρύνονται με τεράστιες ευθύνες και φύτεψαν  και καλλιέργησαν στον λαό τις «Πελατειακές Σχέσεις»!
Σήμερα και από καιρό, ο καθένας τα ρίχνει στον άλλο! Και η δήθεν ελεύθερη Οικονομία (στην ουσία Ασύδοτη), και ο δήθεν Σοσιαλισμός αλλά και τα παράπλευρα κάθε είδους αριστερά κόμματα, δεν «φώναξαν» ποτέ την Αλήθεια! Σε αυτό βέβαια συνέπραξαν με τον τρόπο τους  και τα ΜΜΕ!........
Αυτήν την ώρα βρισκόμαστε στον προθάλαμο σοβαρών εξελίξεων! Αυτήν την ώρα, που πάμε να ευχηθούμε ο ένας στο άλλο για τις Γιορτές μας, αυτή την ώρα τουλάχιστο, ας σοβαρευτούμε! Ας μην παίξουμε στα ζάρια την μοίρα αυτού του Λαού!  Ας καθίσουν όλοι κάτω μαζί και με πραγματικό ενδιαφέρον για την σιγουριά αυτήν του τόπου και του Λαού του, ας μετρήσουν δίκαια και λογικά όσα καλά έγιναν (αν έγιναν) και σε τι μπορούν Όλοι Μαζί να αντιμετωπίσουν τους δανειστές μας, όχι με μαγκιές κούφιες αλλά με πλήρη συνείδηση, του πως πρέπει να κινηθούν  για το καλό και του Λαού και το Δικό τους! Αλλά προέχει πάντα το Καλό της Ελλάδας!.......
Πρέπει όμως  και να ευχηθώ για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του Νέου Έτους 2015!
Ολόψυχα εύχομαι:
Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Ομόνοια σε Όλους τους Έλληνες  του Εσωτερικού, αλλά και του Εξωτερικού!

Και όπως ο καινούργιος Χρόνος 2015, μας φέρει λιγότερη Ανεργία,  λιγότερο Πόνο  και περισσότερη Ασφάλεια για την συνέχιση της Ζωής κάθε Έλληνα και Ελληνίδας! Και πως από εδώ και στο εξής το ενδιαφέρον για την Κοινωνία και τις βασικές ανάγκες της, θα πάψει να είναι σημαία χωριστή για κάθε κόμμα, αλλά ο βασικός στόχος οποιουδήποτε Κόμματος!