Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί, λέει ο Σαμαράς - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο κατώτατος μισθός δεν θα μειωθεί, λέει ο Σαμαράς - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr
Όλα καλά τα λέει, μέχρι εδώ. Εκείνο που Πρέπει να  υπολογίζει είναι, πως  δεν φτάνουν πια οι υποσχέσεις, από μόνες τους. Αν δεν  κρατηθούν, τότε η Κυβέρνηση πρέπει ν' αρχίσει πολύ γρήγορα να σκέφτεται, πως δεν την χωράει ο τόπος. Φτάσαμε στο σημείο να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και τυχεροί που οι μισθοί και οι συντάξεις δεν θα πάνε πιο κάτω! Εκεί φτάσαμε!....
Αυτά για να μην ξεχνάει κανένας πολιτικός πως, μέχρι τώρα πληρώνουν πολύ άδικα , όλοι εκείνοι που δεν φταίνε για την Κακοδιαχείριση, αλλά και την ατέλειωτη μέχρι τώρα Διαφθορά!
Όσο για τις συνεχείς απεργίες, πρέπει να διαχωρήσουμε εκείνες που γίνονται χωρίς να ταλαιπωρούν τους πολίτες και έχουν όντως ένα δίκιο αδιαμφισβήτητο. Αλλά για όλους εκείνους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για να μην αλλάξει τίποτα, γιατί έτσι χαλάει "η σούπα" τους, εις βάρος άλλων από πολλά χρόνια τώρα, με ευθύνη πάλι των πολιτικών, ε σε αυτούς πρέπει να εναντιοθούμε! Οι χαριστικές  για πολά χρόνια τακτικές, σε ομάδες του Δημοσίου, σε ομάδες αγροτών και σε επαγγελματίες ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν! Και εδώ έχει απόλυτο δίκιο. Ο συνδικαλισμός  ΠΡΕΠΕΙ  να  ελέγχει τον εργοδότη, αλλά όχι να τον εκβιάζει και να διαλύει τις επιχειρήσεις. Αυτό ας το προσέξουμε! Είναι απαράδεκτο να βλέπουμε Εργατοπατέρες (που δεν εργάστηκαν ούτε για ένα μεροκάματο) να γίνονται ακόμα και Υπουργοί Εργασίας!Κι' αυτό να κερδίζεται από την πλάτη του εργαζόμενου! Αυτά δεν γίνονται ούτε στα πιο υπανάπτυκτα κράτη στα βάθη της Αφρικής και Ασίας! Οι Έλληνες επιθυμούμε μια Ελλάδα  Δίκαιη, Παραγωγική, Κοινωνική και προπάντων  με  ισοζυγισμένο Ταμείο. Χωρίς  σοβαρό τιμόνι στο Ταμείο της χώρας ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!.......Αναμένουμε λοιπόν αποτελέσματα........οι αντοχές είναι  στο Ναδίρ!