Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!



SYNC BLOGS



Το «Σερφάρισμα  Ζωής»
  Abcd-stergios.blogspot.com

Σας εύχεται  μία   «Καλή Ανάσταση» και ένα «Πάσχα» γεμάτο από Υγεία Ηρεμία και Ευτυχία!
Οι επόμενες ημέρες να είναι μία αρχή επαναφοράς της χώρας μας, στον δρόμο της Εργασίας,της Ασφάλειας και της Αξιοπρέπειας!


Μ’ εκτίμηση
Στέργιος Καλούδης

ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!...



SYNC BLOGS



Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, ξαναζωντανεύει πάλι μπροστά μας  ο αηδιαστικός προεκλογικός παραλογισμός! Εκεί που νομίζαμε πως οι πολιτικοί μας, κατάλαβαν τουλάχιστον, πως δεν πάει άλλο, ο τρόπος που μεθόδευαν την ύπαρξή τους στο καταστρεπτικό σύστημα διακυβέρνησης αλλά και  της υγιούς πολιτικής συμπεριφοράς, ξανάρχισαν οι περισσότεροι τα ίδια. ΤΩΡΑ που  επειδή δυστυχώς και  απαράδεκτα, μας «έπνιξαν» στο βάθος του πηγαδιού, η χώρα χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια για να επανέλθει το γρηγορότερο δυνατό, τώρα ξαναβρήκανε την ώρα, τα κόμματα να παίξουν πάλι τα παιχνίδια τους. Δεν κατάλαβαν φαίνεται ακόμα πως  για τις εκλογές για τις οποίες κόπτονται με σθένος ακαταλαβίστικο, η σφαλιάρα που θα τους  «ξυπνήσει» ξαφνικά θα είναι πολύ μεγάλη!....Επειδή όμως κατά βάθος τα διαισθάνονται πολύ καλά  αυτά, προσπαθούνε ο καθένας με διαφορετικούς  πρόχειρους τρόπους και γεμάτους από πανικό, πάλι να μας ξεγελάσουν! Ο βρόχος στο λαιμό μας, που οι ίδιοι μας περάσανε, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί από μόνος του να μας απαλλάξει από αυτόν. Ακόμα και τα πιο  νέα μικρά κόμματα και κομματάκια, παραφυάδες ενός άρρωστου συστήματος, είναι σημαδεμένα με την ευθύνη του παρελθόντος τους. Όλα  φέρουν την προειδοποίηση όπως γίνεται με τα διάφορα τραπεζικά προϊόντα «τα επιτυχή αποτελέσματα  του παρελθόντος, δεν διασφαλίζουν  την επιτυχία στο μέλλον». Και είναι η ώρα ακριβώς αυτής ειδικά   της Μεγάλης  Εβδομάδας, στο τέλος της οποίας με την Ανάσταση μαζί, χρειάζεται και να γίνει η στροφή για την Ανάσταση αυτού του Κράτους! Είναι η ώρα των εκλογών, στην οποία  δίνεται η μοναδική ευκαιρία στον πολίτη, να σκεφτεί το τι θα κρίνει και το τι θα κατακρίνει. Και εδώ δεν χωράνε κομματικά κριτήρια. Η Ανεργία, οι οριζόντιες μειώσεις μισθών επιδομάτων και συντάξεων, δεν αφορούν  τους πολίτες κομματικά. Όλους δικαίως και αδίκως (τους πολύ περισσότερους) έπληξαν αυτά τα μέτρα. Την ίδια στιγμή μάλιστα που μέχρι τώρα οι προσπάθειες για την Τιμωρία των πραγματικών Ενόχων (πολιτικών και μη) για την  από πολλά χρόνια μεθόδευση αυτής της  κατάντιας, είναι  ανάλογα με την περίπτωση αλλά και την μεγάλη ανάγκη οικονομικού απεγκλωβισμού, απλά  βήματα χελώνας.
Κύριοι Πολιτικοί  η Ατιμωρησία, είναι  το  τεράστιο  Άδικο! Προσπαθείτε αλλά  δεν Τολμάτε! Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά εις βάρος σας. Τα χαράτσια με ταχύτητα του φωτός και με τρόπο  απάνθρωπο τα  οργανώσατε. Την Τιμωρία  με το  σταγονόμετρο. Και βέβαια δεν φέρνουν το ίδιο βάρος ευθύνης όλοι οι πολιτικοί. Υπάρχουν και εκείνοι που πολύ καθυστερημένα, αλλά όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν τον δυναμισμό τους και την αξία τους, προσπαθήσανε. Δεν απαλλάσσονται πλήρως. Αλλά έχουν διαφορά από πολλούς άλλους οι οποίοι, προσπαθούνε με τρόπους γλοιώδεις και  «κωλοτούμπες» να  αποπροσανατολίσουν  τους  ψηφοφόρους και από την άλλη να εκβιάσουν το κόμμα τους μπροστά στην απόλυτη ανάγκη ψήφων, που έχουν αυτήν την ιδιαίτερα  δύσκολη  προεκλογική εποχή τα κόμματα.
Ο γράφων  δεν είναι  μηδενιστής. Απλός πολίτης είναι, από αυτούς που  πιστεύανε για πάρα πολλά χρόνια (κακώς) πως όλοι  οι  ενταγμένοι στο Πολιτικό Σύστημα, είναι  άτομα που πραγματικά «λειτουργούν» κατά την διάρκεια της  θητείας τους στην Βουλή. Η Ζωή όπως πάντα γίνεται, απογύμνωσε πολλούς, από το πέπλος  της Τιμιότητας και τώρα  μας τους εμφανίζει «γυμνούς» στην κάλπη! Ε, αυτούς ας τους απομακρύνουμε. Από οποιοδήποτε κόμμα και αν ανήκουν! «Καπνός χωρίς φωτιά» δεν υπάρχει. Ίσως αδικήσουμε κανέναν. Αλλά μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, τουλάχιστο ας απομακρύνουμε αρκετούς. Μόνο με αυτόν τον τρόπο ο πολίτης μπορεί να καλυτερεύει από μόνος του, το δικό του Αύριο! Γιατί αυτού του είδους οι πολιτικοί ενδιαφέρονται Μόνο για το δικό τους Αύριο! Και η Βουλή δεν είναι η μάντρα των «λύκων». Είναι το Λίκνο της Δημοκρατίας, η οποία Πρέπει να διασφαλίζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, την Ισονομία, την Δικαιοσύνη και την  Ασφάλεια  του Λαού!
Ο οποίος Λαός (δηλαδή ΟΛΟΙ μας) Πρέπει επιτέλους ν’ αλλάξουμε Νοοτροπία και να ψηφίζουμε για το δικό μας Αύριο! Αρκετά με τους κομματικούς φανατισμούς. Τα κόμματα είναι ταγμένα υποτίθεται για να διαγωνίζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα στην χώρα. Και όχι  για  την τοποθέτηση τους, στην θέση, από όπου μπορούν  αμελώντας το καθήκον τους, να οδηγούν την χώρα στην κατάστροφή! Τα ψέματα τελείωσαν! Τελεία και παύλα!
Με  τα παραπάνω δεν θα σωθεί  η χώρα  στο δευτερόλεπτο. Ο αγώνας θα είναι και μακρύς και σκληρός. Η  Ενότητα, η Συνεργασία και η  Επιμονή με Συνέχεια και Συνέπεια  Όλων  μας μπροστά στον κίνδυνο πρέπει  να  γίνουν Πράξη. Η Απομάκρυνση αρκετών Βουλευτών  από την Βουλή θα δώσει ένα σοβαρό μήνυμα σε όλους τους υπόλοιπους. Και έτσι θα περάσουν μπροστάρηδες, εκείνοι που πραγματικά «λειτουργούν» και δεν δέχονται να μπούνε  στο ίδιο  κάδρο με τους αποτυχόντες.!
Και όταν γίνει αυτό εκτός από το να προσπαθήσουν  να «μαλακώσουν» την σκληρή  καθημερινότητα του Έλληνα παράλληλα να σταθούν στο ύψος τους σαν εκπρόσωποι αυτού του Λαού, όσο  αφορά:
    1) Την  παράλληλη μεγάλη Προσπάθεια για την Τιμωρία των Ενόχων με την  Δήμευση περιουσιών  τους. Και έτσι να μειώσουν σοβαρά το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Τον σοβαρό έλεγχο των τιμών πάση θυσία! Το πραγματικό νοικοκύρεμα του Κράτους. Να πείσουν όλους τους πολίτες πως επιτέλους Ο Τουρισμός, η Γεωργία, η Κτηνοτροφία  και η  Εκμετάλλευση Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας, είναι θέματα απολύτως Εθνικής Υψίστης Σημασίας, για την Ελληνική Οικονομία. Και πως ο Συνδικαλισμός ΟΦΕΙΛΕΙ να διατηρεί ήρεμη την κατάσταση των δράσεων αυτών. Το  «σταματάμε τα πλοία για 2 μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα», δεν είναι  συνδικαλισμός! Είναι κομματικά παιχνίδια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ! Και βέβαια πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος  διεκδίκησης δικαιωμάτων των εργαζομένων. Όχι όμως αυτός ο οποίος  «πνίγει» με τεράστιες ζημιές την χώρα. Στον Τουρισμό και τα αγροτικά προϊόντα!
2)Τις  Γερμανικές Αποζημιώσεις Κατοχής της Γερμανίας, μαζί με την διεκδίκηση του μεγάλου δανείου από την Ελλάδα (την μεταφορά δηλαδή πολύ μεγάλης ποσότητας Ελληνικού χρυσού από την Ελλάδα στην Γερμανία). Με ένταση και πραγματική ΑΠΑIΤΗΣΗ!....Δεν είναι δυνατόν  να τσουρουφλιζόμαστε εμείς σε βαθμό  απίστευτο για την χώρα και την εποχή και την ίδια στιγμή, να μην μπορούμε να εισπράξουμε ξένες πολύ σοβαρές οφειλές!
Εκτός εάν εδώ κρύβεται κανένα πάλι μεγάλο μυστικό, μέσα από το οποίο «κάποιος» Έλληνας  «πατριώτης» συμφώνησε  μυστικά με την Γερμανία, την μη απαίτηση της Ελλάδας για  αποζημιώσεις η δάνεια! Κάτι που φυσικά  θα  μας αφήσει τελείως άναυδους!.....