Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Παντελής Παντελίδης - Γίνεται

Nikos Vertis - Thelo na me nioseis (Official Videoclip)

KINGS & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο Θα Λείπεις | Oso Tha Leipeis - Official...

Γιάννης Πάριος, Μελίνα Ασλανίδου - Θα Σ' Αγαπώ

Πραγματικά ενδιαφερόμαστε σοβαρά για τον Τουρισμό μας;...Δεν νομίζω!........

Συνέχεια έχω την διάθεση να γράψω κάτι ευχάριστο και πάντα θα μας πνίξουν οι ειδήσεις που στενοχωρούν.
Ένα νέο παλικάρι δολοφονήθηκε ουσιαστικά στην Ζάκυνθο, όταν πήγε  σε ένα μπαρ με την παρέα του να διασκεδάσει. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά και σίγουρα δεν πρόκειται να είναι η τελευταία που ουσιαστικά εξευτελίζεται η προσπάθειά μας για έναν ανταγωνιστικό Τουρισμό.
Εκτός από τα συνεχή λυπηρά και προκλητικά επαναλαμβανόμενα επεισόδια στο Κράτος του Εξαρχιστάν, είχαμε την μεγάλη απεργία των εργαζομένων στην Καθαριότητα για να συνεχίσουμε ακάθεκτοι στην στάση εργασίας των εργαζομένων στους διάφορους  μεγάλου ενδιαφέροντος Αρχαιολογικούς Τόπους μας. Είδαμε όλοι μας σε όλα αυτά τις υπέροχες εικόνες της κατάντιάς μας και περιμέναμε το επόμενο βήμα της ντροπής!
Λυπάμαι που είμαι τόσο επικριτικός, αλλά πραγματικά δεν πάει άλλο. Και δεν αφορούν την σημερινή Πολιτική κατάσταση, αλλά τα προβλήματα αυτά, έχουν γίνει δυστυχώς μέρος της καθημερινότητάς μας. Έχουν μεγάλο παρελθόν!...
Και ακούω και εξοργίζομαι και ελπίζω και όλοι εσείς, πως την προηγούμενη ημέρα από τον φόνο στην Ζάκυνθο, ο Δήμαρχος είχε προκαλέσει μία σύσκεψη για τα προβλήματα με τους νέους τουρίστες που βρίσκοντας πιο φτηνό το αλκοόλ του δίνουν και καταλαβαίνει. Που σημαίνει πως για να γίνεται μία τέτοια σύσκεψη όλοι γνωρίζουν και ζούνε στην Ζάκυνθο (αλλά δυστυχώς και σε άλλα Τουριστικά μέρη), τέτοια προβλήματα από χρόνια.
Οι αιτίες είναι οι γνωστές. Και αφορούν τον τρόπο λειτουργίας όλων αυτών των κέντρων ανεξέλεγκτης διασκέδασης και υπερκατανάλωσης ακόμα και μη κατάλληλης αλκοόλης (οι γνωστές θανατηφόρες «μπόμπες!).
Εκεί είναι από χρόνια  το πρόβλημα και κανένας δεν το λύνει στην καρδιά του. Ωραία λόγια χωρίς ελέγχους λειτουργίας αλλά και ποιότητας αλκοόλ.
Για το μόνο που ακούμε και ούτε και αυτό γίνεται παντού και συνέχεια με περιοδικούς ελέγχους, είναι το κυνήγημα των φόρων!
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη, από ατέλειωτες ορδές νέων που σαν αφηνιασμένοι επιδίδονται στην αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ με όλα τα παρεπόμενα. Οι εικόνες ορισμένων δρόμων σε τουριστικά μας θέρετρα την νύκτα είναι εικόνες Ακολασίας!
Τέτοιας ποιότητας Τουρίστες ΟΧΙ δεν έχουμε ανάγκη. Αλλά δεν έχουμε ανάγκη και από επικίνδυνους επιχειρηματίες, οι οποίοι με τα πάρα πολλά μπαρ και κλαμπ τους, αμαυρώνουν την όλη προσπάθεια των πολλών επιχειρηματιών οι οποίοι είναι η σπονδυλική  στήλη της Τουριστικής Βιομηχανίας μας.
Το Κράτος αυτούς οφείλει να διαφυλάξει και να πετάξει έξω από την Αγορά εκείνους οι οποίοι δεν τιμούν τον Τουρισμό αλλά τον καταστρέφουν!
Ατιμωρησία έλλειψη ελέγχων, απουσία Αστυνομίας λόγω αδυναμίας σε αριθμό αστυνομικών.  Το κοπάδι βαδίζει και οι «λύκοι» θερίζουν τα πάντα!....
Κανένας δεν ελέγχει τίποτα ουσιαστικά!
Έτσι ας μην κοροϊδευόμαστε και ας μην στρουθοκαμηλίζουμε! Είμαστε πλήρως υπεύθυνοι για ότι μας συμβαίνει!
Λυπάμαι αλλά με το να τα λέμε, δεν γίνεται και τίποτα!.
Και αν το ψάξουμε και πιο πολύ το πρόβλημα, πάλι και εδώ θα βρούμε να μας φταίει κάποιος άλλος!....

Το ότι εκμεταλλευόμαστε πολλές φορές τους Τουρίστες για το ρημάδι το Κέρδος της μίας και μοναδικής φοράς, είναι η κουτή και κοντόφθαλμη Νοοτροπία μας. Και είναι αυτή που ταλαιπωρεί, όλους εκείνους που τίμια προσπαθούν και αγωνίζονται να κρατήσουν το Αγαθό του Τουρισμού Ψηλά! Ε, λίγο ντροπή και Αυτοκριτική δεν βλάπτει! Καλό σας Σαββατοκύριακο!    …..