Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!............


   Τιμή και Δόξα στην υπέροχη ομάδα μας τον «Ολυμπιακό»!

Όση αγάπη και προτίμηση να έχουμε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες στους όποιους Έλληνες αθλητές μας χαρίζουν τόση Υπερηφάνεια και συγκίνηση! Ειδικά όταν αγωνίζονται με ξένες ομάδες.

Για πολλοστή φορά η μόνη αχτίδα φωτός χαράς και ικανοποίησής μας, παραμένουν οι  νίκες των αθλητών μας, από ομαδικές  η ατομικές προσπάθειες.

Αναμένουμε και από τους Πολιτικούς μας, κάποτε να αισθανθούμε το ίδιο!...

 Η Ελλάδα είναι η χώρα, που οφείλουμε να την κρατήσουμε ψηλά!

Αυτή  είναι μια μεγάλη Υποχρέωσή μας!......

 Ευχόμαστε Ολόψυχα  στον Ολυμπιακό, «Καλή συνέχεια»!

 

 

ΘΡΑΣΟΣ!..............


Το θράσος και η ανοησία μερικών είναι   απερίγραπτα!

Και λέω μερικών, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω, πως ολόκληρος ο Βρετανικός Λαός είναι και θρασύς αλλά και ανόητος. Άλλωστε αρκετοί αξιόλογοι Βρετανοί συμφωνούν με την επιστροφή των Ελληνικών Αρχαίων εκθεμάτων στην Ελλάδα, όπου και σαφώς ανήκουν. Αναφέρομαι στην πρόταση κάποιων «εγκεφάλων» της Βρετανίας (δεν θυμάμαι ποιοι), οι οποίοι και πρότειναν στου Έλληνες πως δέχονται, να τους «νοικιάσουν» ακόμα και τα μισά εκθέματα των Ελληνικών αγαλμάτων. Και επί πλέον, να  πάψουν οι Έλληνες να διερωτώνται, για το που ανήκουν, αυτά τα  αγάλματα!.....

Ο Πρωθυπουργός και το Παλάτι της Μεγάλης Βρετανίας τι λένε;……

Δεν θα έπρεπε ν’ αντιδράσουν; (εκτός λάθους γιατί εγώ δεν αντιλήφτηκα μέχρι τώρα καμία κίνηση).

Λέω όμως σε όποιους ανέφεραν την πρόταση αυτή της ντροπής, πως τα εκθέματα στο Μουσείο τους είναι απόλυτα Ελληνικά και πως μάλλον η μεγάλη νεροποντή που έπληξε την χώρα τους, εκτός των όσων ζημιών που έκανε στους πολίτες, σε αυτούς τους ίδιους, η ζημιά ήταν διαφορετική. Τους «νερούλιασε» τον εγκέφαλό τους!

Μία επίσκεψη στην Ακρόπολη και στον Παρθενώνα, θα συμπληρώσει σωστά τις γνώσεις τους (εάν διαθέτουν)!....