Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Κακή αρχή του Νέου Έτους!

Δυστυχώς, ο καινούργιος Χρόνος άρχισε με πρωτοφανή για την Ελλάδα εγκλήματα! Το δράμα της νέας μητέρας με 2 παιδιά, να βρεθεί θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της, είναι απίστευτης αγριότητας. Η οποία εκτός όλων των άλλων κακών, δείχνει πως στην Ελληνική Κοινωνία δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι παντρεμένοι (άνδρες η γυναίκες) οι οποίοι, προχωρούν στο έγκλημα. Όταν καταλάβουν πως ο σύντροφος η η σύντροφός τους, δεν θέλουν πιά να συνεχίσουν την Ζωή μαζί τους, τότε ασυγκράτητα και απερίσκεπτα για το αποτέλεσμα, που και για τους ίδιους είναι τραγικό, προχωρούν στο έγκλημα. Και μάλιστα έγκλημα  άρρωστου Μίσους και Πάθους! Αυτό ήταν το δεύτερο κατά σειρά έγκλημα του 2016. Το πρώτο είναι εκείνο που ο σύζυγος αφού κατακρεούργησε την σύζυγο με 7 μαχαιριές, άρπαξε το μικρό τους αγοράκι και εξαφανίστηκε εδώ και καμιά εβδομάδα. Όλη η Ελλάδα προσπαθεί με όλα τα μέσα να τον εντοπίσει!Και φτάνουμε στο τρίτο έγκλημα ενός άρρωστου  γυναικείου αυτή την φορά εγκέφαλου! Τον σκότωσε και μετά τον έβαλε στην κατάψυξη! Και εξαφανίστηκε! Δηλαδή  μεταξύ μας κυκλοφορούν άνθρωποι, που δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως μπορούν να σκέπτονται τόσο άρρωστα. Αυτό δεν σημαίνει πως τους μειώνει τις ευθύνες! Αντίθετα τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν το προμελετημένο έγκλημα. Και σε αυτό δεν μπορεί να υπάρχει καμία συχώρεση!
Είναι πολύ λυπηρό, που ακόμα και στο 2016, Έλληνες και ξένοι άνθρωποι, αντιδρούν με παραλογισμό μπροστά στον κίνδυνο να τους απομακρύνει το έτερο ήμισύ τους.
Η νοοτροπία αυτή Πρέπει να εξαλειφτεί παντελώς! Είναι κυρίως εγκληματική και αποτρόπαια προς τα θύματά τους, αλλά και προς τους ίδιους τους θύτες! Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, πως το αντιμετωπίζουν αυτο; Προηγείται ο ανόητος εγωισμός τους και το τι θα πει η γειτονιά; Αυτά τους ενδιαφέρουν περισσότερο από την τύχη των παιδιών τους; Και βέβαια την δική τους Μοίρα, που την τοποθετούν; Είναι δυνατόν, να γλυτώσουν την Τιμωρία, πρώτη από όλες της ίδιας της Συνείδησής τους; Είναι δυνατόν να κρύβονται αιωνίως;
Υπάρχει πιο Ανθρώπινη Λύση μιας αποτυχημένης Συμβίωσης ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, από μία φιλική συνεννόηση μεταξύ των δύο πρώην συζύγων για το καλό των παιδιών τους;
Καμμία!....
Δυστυχώς το Πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο στην Ελλάδα ακόμα από ότι φαίνεται. Είναι  κάτι πολύ σοβαρό στην Νοοτροπία μας, που οφείλουμε να διορθώσουμε, όπως και σε πολλά άλλα σημεία.
Εκείνο που μένει, είναι να συλληφθούν οι εγκληματίες και να τιμωρηθούν με  την αυστηρότερη των ποινών.
Προσωπική μου γνώμη, είναι πως  όταν υπάρχει έγκλημα εκ προμελέτης και αποδεικνύεται και ομολογείται από τον θύτη, τότε η Ποινή είναι ο Θάνατος. Η άποψη πάντα κατ΄εμέ, πως για τα παιδιά πρέπει να ζήσουν οι θύτες, δεν προσθέτει κανένα καλό. Αντίθετα αμαυρώνει την περαιτέρω Ζωή των παιδιών-θυμάτων σε όλη της την διάρκεια!
Εκείνο που  θα όφειλε μία  Ανθρώπινη Πολιτεία, είναι να μπορεί να ενδιαφερθεί σε βάθος για το Μέλλον τέτοιων παιδιών- θυμάτων  οικονομικά και Ψυχολογικά!
Ελπίζουμε να μην έχουμε συνέχεια σε τέτοιου είδους στυγερά εγκλήματα, τα οποία δεν θα μας διαχωρίζουν ούτε από τις αγριότερες ύαινες!......Ολόψυχα το εύχομαι!.....