Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ




SYNC BLOGS



Είναι λυπηρό πραγματικά να βλέπουμε και ν’ ακούμε καθημερινά, για την απελπιστική κατάσταση, που βρέθηκε, εδώ και αρκετά χρόνια (από ότι φαίνεται), ο Δυτικός λεγόμενος Κόσμος. Μετά την κατάρρευση του Κομμουνισμού, νόμιζαν οι κάτοικοι αυτού του Πλανήτη πως, ο Καπιταλισμός, θα ήταν η Σωτηρία τους. Αφού επαγγέλονταν την πολυπόθητη Ελευθερία του Ατόμου, την Ειρήνη και βέβαια μία εδραιωμένη Προκοπή. Στα κυριότερα δηλαδή στοιχεία μιας ανεπανάληπτης Ευτυχίας. Η πραγματικότητα μας προσγείωσε όλους. Στο «όλους» δεν υπάγονται «εννοείται», ούτε ο Τρίτος, αλλά ούτε και ο «Τέταρτος» Κόσμος, (που και αυτός υπάρχει). Αυτοί παρέμειναν εκτός γηπέδου και συνεχίζουν να βολεύονται εκεί, απασχολούμενοι καθημερινά, μόνο με το καθημερινό  πρόβλημα Επιβίωσης! Γι’ αυτούς, η σκέψη για Αύριο, ήταν και συνεχίζει να είναι Αδιανόητη! Ανύπαρκτη!...
Ο Άνθρωπος  στον υπόλοιπο Κόσμο  μέσα του διακατέχεται γενικά, από το σύνδρομο του Ατομικού Βολέματος. Πιστεύοντας βαθιά μέσα του πως με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ζήσει καλύτερα. Γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια, τις γι’ αυτόν αμπελοφιλοσοφίες, τις οποίες όμως πάντα επικαλείται, όταν εκφράζεται δημόσια, για θέματα Δικαιοσύνης, Περιβάλλοντος, Υγείας και Πρόνοιας,  Ασφάλειας και πολλά άλλα. Στο περιτύλιγμά του υπάρχουν πάντα αυτά. Στην καθημερινότητά  του όμως, περί άλλων φροντίζει η κούτρα του. Το γρήγορο Υπερκέρδος, τον απασχολεί. Συμπεριφέρεται σαν να είναι σίγουρος πως θα ζήσει αιώνια. Τρώει, σαν να μην έχει φάει ποτέ! Εκμεταλλεύεται τον Συνάνθρωπό του, με οποιονδήποτε τρόπο! Έχοντας την ανύπαρκτη Συνείδησή του ήσυχη, δηλώνοντας συνεχώς, πως και πιστεύει σε κάποια Μεγάλη Δύναμη και βέβαια πως ανήκει στους Χριστιανούς, Μωαμεθανούς, Βουδιστές, η οποιαδήποτε άλλη   επίσημη Θρησκεία!
Πάντα εννοείται, πως αυτήν την εικόνα δεν τη αποτελεί το 100%, του Γήινου πληθυσμού. Πάντα υπάρχει εκείνο το κομμάτι μέσα στους διάφορους πληθυσμούς των διαφόρων κρατών και εκείνοι οι οποίοι, διαφέρουν από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι οι πραγματικοί Άνθρωποι!  Οι οποίοι όμως είναι οι μειονότητες στον Κόσμο! Υπάρχει και το άλλο κομμάτι. Το μεγάλο κομμάτι, που αποτελείται από τους περισσότερους κατοίκους μιας χώρας. Αυτοί είναι τα καταναλωτικά «πρόβατα»! Η κύρια πηγή Δύναμης των Λύκων! Που τα τρώνε δυστυχώς σιγά-σιγά  οι ίδιοι στο τέλος, αφού τα «ξεζουμίσουν»!.....Που είναι πολύ λιγότεροι αλλά που έχουν κατορθώσει να αποκτήσουν όλη την Οικονομική Δύναμη και να επιβάλουν την Επιρροή τους, σε όλους τους άλλους.
Ε, αυτοί οι Λύκοι, είναι που καταστρέφουν πάντα, ότι καλό πετύχουν τα πρόβατα. Αυτοί κυριαρχούν! Αυτοί Επιβάλλουν τρόπους Ζωής! Αυτοί είναι που σχεδιάζουν τους Πολέμους! Αυτοί είναι που γενικά Εκμεταλλεύονται το Σύμπαν. Και όταν λέμε πολλοί δεν εννοούμε αριθμητικά. Εννοούμε αυτές τις «κάστες», που κατόρθωσαν στο διάβα των χρόνων με χίλια δύο τερτίπια, αδικίες, ακόμα και εγκλήματα, να κατέχουν την μεγαλύτερη Οικονομική Δύναμη! Η οποία και ορίζει, διατάζει, εκμεταλλεύεται, τιμωρεί και γενικά εξουσιάζει ολόκληρους Λαούς!
Ούτε ο Κομμουνισμός κατόρθωσε να γλιτώσει από αυτούς, ούτε και μετέπειτα ο Καπιταλισμός! Καμία θεωρία, δεν μπορεί ν’ αντέξει, στην βουλιμία του δίποδου τέρατος, του πιο επικίνδυνου ζωντανού επί της Γης, από τον άνθρωπο-Λύκο!
Σήμερα ταλαιπωρούμαστε καθημερινά. Από τους Έλληνες-ΛΥΚΟΥΣ, αλλά και από τους ξένους τέτοιους!  Γιατί τελικά όλοι οι άνθρωποι είναι παντού ίδιοι. Ούτε τα χρώματα, παίζουν ρόλο, ούτε η γλώσσα, ούτε η καταγωγή. Όσον αφορά τους Λαούς που διαθέτουν μεγάλη και πλούσια Ιστορία, αυτή σιγά-σιγά μεγάλωσε από την Δράση των Λύκων ενάντια στα πρόβατα. Κακά τα ψέματα! Όπου μεγάλη Ιστορία, κρύβεται μεγάλη ταλαιπωρία των Λαών….
Η  πραγματική μας αγωνία σήμερα, δεν μπορεί να είναι μόνο, το εάν θα συμφωνήσουμε για το αναγκαίο βέβαια PSA. Και την υπογραφή της νέας  σύμβασης μεταξύ Ελλάδας και δανειστών μας. Η ουσιαστική μας Αγωνία, πρέπει να είναι στο πως θα βαδίσει η χώρα μετά.
Ο στόχος μας είναι, από τώρα και στο εξής, να ξεφύγουμε μια για πάντα από τους κομματικούς φανατισμούς μας. Την Εθνική Αρρώστια! Μετά από τόσα που πάθαμε, θα πρέπει να μην υποστηρίζομε πρόσωπα, αλλά προγράμματα! Απλά κατανοητά προγράμματα. Ο ξύλινος λόγος, των μέχρι τώρα αρκετών πολιτικών μας, από δική μας επιλογή θα εξαφανιστεί!
Πρέπει η Αδικία που έγινε στους Ανέργους, στους Μικροσυνταξιούχους, στους Εργαζόμενους, στους γέροντες, στα παιδιά όλης της Επικράτειας, τους μικροεμπόρους κ.λ.π., να αποκατασταθεί. Για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά και ν’ αλλάξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑ. Όσοι εκμεταλλεύθηκαν Δημόσιο Πλούτο, πρέπει να  εκπληρώσουν το χρέος τους, προς το Κράτος. Με το αζημίωτο βέβαια. Δεν είναι δυνατόν να μείνει καλυμμένη μία τέτοια Εθνική κατρακύλα! Δεν χρειάζονται οι φυλακές! Δεν θα κοστίζει στο Κράτος ακόμα και η τιμωρία των ενόχων!........Η Δήμευση περιουσιών και η Δημοσιοποίηση των ονομάτων τους είναι ΑΡΚΕΤΑ! Μην ξεχνάμε, πως  την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, εάν δεν είχε προϋπάρξει η Τεράστια Διαφθορά, τα προβλήματά μας θα ήταν πολύ-πολύ λιγότερα……….Η Ελλάδα θα  ξανασηκωθεί όρθια!......
Σημ! Και για να μην ξεχνιόμαστε ….1)Συνεχώς θα ζητούμε επίμονα από την Γερμανία, τις Αποζημιώσεις Πολέμου!  
2)Θα επιμένουμε σθεναρά στην επιστροφή των Ελληνικών μαρμάρων, εκεί όπου τους αρμόζει και ανήκουν.
3)Θα πιέζουμε όσο μπορούμε τους συμμάχους μας στην Ε.Ε, για την προστασία των συνόρων μας, που στην ουσία αποτελούν σύνορα της Ε.Ε!