Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Επίθεση στην Ειρήνη!....



SYNC BLOGS


  •   Με αυτό που έγινε σήμερα  στα διεθνή ύδατα, μακριά από το Ισραήλ, δείχνουν το πόσο ανίσχυρος είναι ο Ο.Η.Ε. Ο οποίος αστραπιαία θα έπρεπε όχι απλά να καταδικάσει μόνο το ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλά και επειγόντως να καταδικάσει το Ισραήλ (εφ' όσον όλα έγιναν στον διεθνή χώρο). Η επίθεση κατά της  ειρηνόφιλης πομπής με συμμετοχή πολλών κρατών για προσφορά Ανθρωπιστικής Βοήθειας, στον ταλαίπωρο και βασανισμένο λαό της Παλαιστίνης, είναι ότι το πιο κατάπτυστο που θα μπορούσε να γίνει από ένα κράτος υποτίθεται σύγχρονο και μάλιστα έν έτει 2010. Οι νεκροί  (άοπλοι πολίτες), πότε αναφέρονται ως δύο και πότε ως 19. Αλλά και ένας μόνο τραυματισμένος φτάνει για ν' αποδείξει την νοοτροπία  των καιρών από ορισμένους λαούς. Η μάλλον από τις κυβερνήσεις τους, γιατί όπως γνωρίζουμε σήμερα πολλά γίνονται ερήμην των λαών.
  • Η Βία θα φέρει Βία! Η Αδικία,  την Αδικία. Η αδυναμία στρατιωτικής οργανωμένης αντιπαράθεσης σίγουρα θα φέρει την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Και μετά θα ρωτάμε όλοι μας, από που προέρχεται αυτή. Πάντα εις βάρος αθώων πολιτών κρατών των οποίων οι κυβερνήσεις, αδίκησαν η συνεχίζουν ν'αδικούν άλλους λαούς! Αρκετά πια με τα ψέμματα και τις προσπάθειες του Ο.Η.Ε για δήθεν λύση των προβλημάτων. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.....Κύπρος, Ιράκ, πολλά κρατίδια της Αφρικής, Παλαιστίνη, Βόρειος και Νότιος Κορέα...κ.λ.π......κ.λ.π......
  • Και η εκμετάλλευση καλά κρατεί. Και η Βιομηχανία όπλων κατάφεραν να κερδίζει στην υποτιθέμενη Ειρήνη, πιο πολλά από αυτά που κέρδιζε στους τακτικούς πολέμους!
  • Οι λαοί είναι εγκλωβισμένοι σε ένα Σύστημα Εικονικής Ειρήνης! Ο Κόσμος Διψάει για μία Πραγματική Ειρήνη και Δικαιοσύνη. Εάν αυτό οι Άνθρωποι δεν μπορούν να το καταφέρουν, τότε ας μην αναφέρονται σε Θρησκείες υποννοώντας πως είναι Πιστοί ο καθένας στο Δόγμα του. Γιατί Κανένα Δόγμα δεν "μιλάει"     για Πόλεμο και Εκμετάλλευση των Λαών!