Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Giovanni Marradi - Top 20 Romantic Piano Love Songs .

Με ποια τελικά λογική συμπεριφέρονται τα κράτη;.....Στον αφανισμό του ΚΟΣΜΟΥ στοχεύουν;......

Ακούω πως  η Ελλάδα πουλάει πολεμοφόδια στην Σαουδική Αραβία για τον πόλεμο που κάνει κατά της Υεμένης. 
Ακούω πως  η Κίνα  πουλάει όπλα στην Βόρεια Κορέα από την μία πλευρά και από την άλλη συμφωνεί με τις ΗΠΑ να επιβάλει οικονομικά μέτρα κατά της Βόρειας Κορέας!
Οι Ρωσία συνεργάζεται με την Τουρκία για να κατασκευάσουν νέο Πυρηνικό Εργοστάσιο στο έδαφος της.
Ακούω πως  ο κ. Πρόεδρος των ΗΠΑ  σε συνέντευξή του σχετικά με  τρομοκρατική  δολοφονία από τζιχαντιστή, πως η ελευθερία στην οπλοφορία ήταν και η αιτία που ευτυχώς βρέθηκε ένας οπλισμένος άνδρας κοντά στο περιστατικό και σκότωσε τον εγκληματία. Θέλοντας να υποστηρίξει με αυτό την εξάπλωση των όπλων!.....
Και άλλα τέτοια πάρα πολλά!
ΟΛΟΙ τους μα ΟΛΟΙ οι "μεγάλοι", συνέχεια τονίζουν πως  εργάζονται για την Παγκόσμια Ειρήνη και την Προστασία του Περιβάλλοντος. Γρήγορα και ριζικά μέτρα για την Προστασία του Περιβάλλοντος όμως δεν παίρνει ΚΑΝΕΙΣ! Από τις  τεράστιες καταστροφές από απρόβλεπτα Φυσικά φαινόμενα αυτό αποδεικνύεται πλήρως! 
Όλοι τους λένε ΨΕΜΑΤΑ!!!!!
Το αποτέλεσμα είναι πάντα αντίθετο! Οι  διάφοροι πόλεμοι βρίσκονται συνεχώς σε εξέλιξη!
Τα θύματα είναι πάρα πολλά! Πρόσφυγες και μετανάστες σαν τα ποντίκια φεύγουν από τις εστίες τους για να πνιγούν ακόμα και στο Αιγαίο προκειμένου  να σώσουν το τομάρι τους. 
Μην ξεχνάμε όμως πως μέσα από αυτά τα ανεξέλεγκτα μπουλούκια πραγματικών δυστυχισμένων ανθρώπων, υπάρχουν και τρομοκρατικά στοιχεία γεμάτα από μίσος που  στηρίζουν την δράση τους εκμεταλλευόμενοι την θρησκεία των ταλαιπωρημένων λαών, για να ωφεληθούν και αυτοί οικονομικά οφέλη από πώληση όπλων και Πετρελαίου από πηγές που κατέλαβαν.
Δηλαδή το κυνήγημα για περισσότερο κέρδος (πώληση όπλων), καταστρέφουν ολόκληρους λαούς και είναι αυτό η σοβαρή αιτία της γέννησης ενός ατέλειωτου Μίσους που έχει σαν αποτέλεσμα τρομερές και απάνθρωπες τρομοκρατικές ενέργειες!
Το μεγάλο άδικο σε όλες αυτές τις δράσεις είναι πως τελικά πληρώνουν με την Ζωή τους, πολίτες διαφόρων χωρών χωρίς όλοι αυτοί να έχουν  καμία σχέση με τις πολεμικές δράσεις! Την πληρώνουν την νύφη και πολύ άγρια οι Αθώοι άντρες γυναίκες και παιδιά, σε όλα τα Δυτικά  η άλλα κράτη!
Ελπίζω να μην έχουμε θύματα από μετανάστες προερχόμενους από την Υεμένη, μια που και εμείς συμβάλλουμε στον πόλεμο εναντίον τους!
Αλλά όλα αυτά παραβλέπονται προκειμένου τα οικονομικά νούμερα να πηγαίνουν καλά! Κέρδος και Άγιος ο Θεός!!!!!!
Αν αυτά που συμβαίνουν δεν αποτελούν έναν νέας μορφής Παγκοσμίου Πολέμου τότε τι είναι;.........