Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Επτά τα χρόνια των Παθών!....Εκεί που με κομμένη την ανάσα περιμέναμε  με μεγάλη αγωνία, ν' ακούσομε πως αυτή η περιβόητη Διαπραγμάτευση έλαβε τέλος, βρεθήκαμε πάλι σε ένα αδιέξοδο αδιευκρίνιστο και  βέβαια πολύ επικίνδυνο. Και βέβαια δεν περίμενε κανείς μας, πως με την λήξη (συμφωνία), η Ελλάδα θα  επανερχόταν σε φάση εύκολη της καθημερινότητας. Απλά υπάρχει μία μικρή Ελπίδα, πως μέσα  από τον ορυμαγδό των πολλαπλών φόρων και σε μία αίσθηση της καλύτερης Εικόνας της Χώρας, για την εσωτερική της Αγορά αλλά και για τους από έξω επενδυτές, κάτι θα φώτιζε το Ελληνικό  σκοτάδι! Σκοτάδι Οικονομικό με επώδυνες συνέπειες. Συνέπειες απώλειας Ελληνικού ζεστού οικονομικού αίματος (διευκόλυνση δανείων προς τις επιχειρήσεις) αλλά και τέλος στην μετανάστευση των Ελληνικών Υγειών Νέων Εγκεφάλων, οι οποίοι ήδη πολλοί από αυτούς έρριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Με σπαραγμό όμως της καρδιάς τους. Με τον οδυρμό των οικογενειών τους! Με την απώλεια φρέσκου  Ελληνικού αίματος σε ένα Κράτος, όπου οι  προηγούμενες γενιές το έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση.
Τώρα πάλι από την αρχή της Αγωνίας. Η αντοχή όμως έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό......
Όλα τα κόμματα με επικεφαλής το σημερινό Κυβερνών κόμμα  φροντίζουν συνεχώς για το τομαράκι τους. Κάτι που σίγουρα έχει ξεπεράσει τα όρια της Ανοχής των Ελλήνων Πολιτών.
Δεν διαπιστώνεται ούτε για ένα δευτερόλεπτο, μία στάση Πατριωτικής Συνεργασίας, αλλά αντίθετα όλα πολεμούν με τέτοιους ρυθμούς ωσάν η  καταστροφή της Ελλάδας να είναι ο Στόχος!
Ζούνε όλα (ακόμα και με νεότερα στελέχη), την πεπατημένη  για πολλά χρόνια Πολιτική Νοοτροπία! 
Έχουμε και το ΚΚΕ, το οποίο για ένα μόνο μπορεί να καυχηθεί. Πως παρέμεινε σταθερό στις απόψεις του από τότε που έχει συσταθεί. Δηλαδή σε έναν Απόλυτο Κρατισμό, όπου τα Πάντα θα τα προσέφερε ένα  Κράτος Γίγας! Τώρα με ποια Παραγωγή και πως θα γινόταν Ανταγωνιστική Χώρα η Ελλάς ....αυτό είναι κάτι θα  παραμείνει αναπάντητο. Πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει λύση. Εννοεί να υποστηρίζει πολιτικές που δεν υπάρχουν πλέον αλλού. Αλλά και εάν κάπου υπάρχει κάτι, πρόκειται για μία τρανταχτή Δικτατορία, όπου ο Λαός είναι ένα νούμερο χωρίς καμία Ελευθερία.
Από την άλλη βέβαια για να λέμε και τα σύκα -σύκα και την σκάφη -σκάφη, ούτε και η  μέχρι σήμερα Δημοκρατία (Ελληνικού τύπου), υπήρξε μία σωστή Δημοκρατία. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, πως είμαστε ένα Κράτος Ανοργάνωτο και επομένως Αντιπαραγωγικό, οι Νόμοι δεν τηρούνται όσο χρειάζεται μία πραγματική Δημοκρατία. Και επί πλέον η Αξιοκρατία έχει προ πολλών χρόνων (μάλλον δεν υπήρξε ποτέ), λάμψει δια της Απουσίας της.
'Ολα  αυτά τα ζήσαμε και τα ζούμε.
Όλα αυτά δεν αγγίζουν τους Πολιτικούς μας;
Αυτήν την στιγμή η Ελλάδα έχει την χειρότερη Εικόνα στο εξωτερικό!
Είμαστε πραγματικά άξιοι για μία τέτοια εμφάνιση; Είναι οι Έλληνες σωστό να ζούνε συνεχώς μία τέτοια συμπεριφορά;
Για λίγα δευτερόλεπτα μπορούν οι Πολιτικοί μας να δούνε το Πρόβλημα. με μία πραγματική αίσθηση Πατριωτισμού αλλά και Αξιοπρέπειας;....
Συμπέρασμα: Εάν έστω και τώρα το παραδεχτούν πως δεν βαδίζουν σωστά Όλοι τους, με πρώτη -πρώτη την Κυβέρνηση, τότε αυτή ας κλείσει αυτήν την έρημη Διαπραγμάτευση (η οποία ήδη είναι προαποφασισμένη και συμφωνημένη)!
Να σηκωθούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα μανίκια και να πέσουν ΟΛΟΙ τους ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να σώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ!
Δηλαδή όλους τους Έλληνες!......
Αυτό εάν δεν γίνει ΚΑΗΚΑΜΕ!.......

Diakofto-Kalavrita rack-railway on foot .2016 HD. Shots NEVER seen befor...

Η  Θεϊκή Διαδρομή! Απολαύστε την με την ησυχία σας!