Σάββατο 1 Απριλίου 2017

"ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ & ΡΩΣΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ & ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥ...

"ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ: ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΣΕ Π...

Αλέκος Παπαδόπουλος: Να αναλάβουν τα ηνία πρωτοπόρες δυνάμεις

Αλέκος Παπαδόπουλος: Να αναλάβουν τα ηνία πρωτοπόρες δυνάμεις: «Πολιτική αυτογνωσία, ισχυρή απόφαση, εθνική αξιοπρέπεια». Αυτό το τρίπτυχο θα αναδείξει  ως αναγκαία προϋπόθεση για την ανάταξη της χώρας ο Αλέκος Παπαδόπουλος στην ομιλία που θα κάνει στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος που στηρίζει, της Δημοκρατικής...

Ιράκ: Σκοτώθηκε ο δεύτερος στην ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους

Ιράκ: Σκοτώθηκε ο δεύτερος στην ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους: Ο Αγιάντ αλ Τζουμαϊλι, «υπουργός πολέμου» και δεύτερος στην ιεραρχία της διοίκησης του Ισλαμικού Κράτους, μετά τον αρχηγό του Αμπού Μπακρ αλ Mπαγκντάντι, σκοτώθηκε στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής που πραγματοποίησαν οι ιρακινές αεροπορικές δυνάμεις...

Ένας γιγάντιος φουσκωτός μαστός στο Λονδίνο

Ένας γιγάντιος φουσκωτός μαστός στο Λονδίνο: H γραμμή των κτιρίων του Λονδίνου στον ορίζοντα απέκτησε ένα ασυνήθιστο στοιχείο: Ένα γιγάντιο φουσκωτό μαστό ο οποίος εμφανίστηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου στο Shoreditch, στο ανατολικό Λονδίνο.
...

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου

Μετακλητός στα γραφείο Μιχαλολιάκου ο συλληφθείς για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Μετακλητός στα γραφείο Μιχαλολιάκου ο συλληφθείς για τον ξυλοδαρμό φοιτητή
  (Φωτογραφία:  Intime )

Αθήνα
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου 42χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών που ξυλοκόπησαν άγρια και τραυμάτισαν σοβαρά τον 24χρονο φοιτητή στην περιοχή Ελληνορώσων.
Ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή από τις 31 Δεκεμβρίου 2012 έχει διοριστεί μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή στο γραφείο του προέδρου της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Επιπλεόν, εμφανίζεται να εκτελεί και χρέη «πορτιέρη» στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων, όπου το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε επίθεση από αγνώστους.
Επίσης, είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στους Αμπελοκήπους, η οποία είναι στέκι μελών της Χρυσής Αυγής. Το 2012 είχε θέσει υποψηφιότητα ως σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής».
Ο 42χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό, αλλά συνελήφθη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι ο ξυλοδαρμός του φοιτητή σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές και βαριοπούλες στο κατάστημα της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων.
Ομάδα της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν στην καφετέρια του 42χρονου επιτέθηκε στον φοιτητή επειδή τον θεώρησαν «ύποπτο», καθώς είχε στην πλάτη του σακίδιο και τον χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας στο κεφάλι και στο σώμα.
Ο φοιτητής διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
Η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων δραστών.
ΣΥΡΙΖΑ: Να μην αφήσουμε το φάντασμα του νεοφασισμού να επιστρέψει

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά του άγριου ξυλοδαρμού του φοιτητή από μέλη της Χρυσής Αυγής. Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για τάγματα εφόδου και καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συνταχθούν σε ένα μαζικό κίνημα κατά του φασισμού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να αφήσουμε το φάντασμα του νεοφασισμού να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Όπως τονίζει «τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά. Ένας νεαρός φοιτητής έπεσε θύμα του τυφλού, ρατσιστικού μένους μελών της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Ο άγριος ξυλοδαρμός του, έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά δολοφονικών επιθέσεων και τραμπούκικων χτυπημάτων μεταναστών, αντιφασιστών, αριστερών, αγωνιζόμενων ανθρώπων», αναφέρει η Κουμουνδούρου.
Παράλληλα σημειώνει «δεν μπορούμε και δεν θα αφήσουμε το φάντασμα του νεοναζισμού να επιστρέψει ξανά στους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης. Κανένας πολίτης δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, όσο η εγκληματική οργάνωση, που κρύβεται κάτω από τον μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος, σκορπά το ρατσιστικό, φονικό της μένος».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση καλεί σε εγρήγορση τους πολίτες σημειώνοντας: «Κάθε δημοκρατικός πολίτης, κάθε δημοκρατικό κόμμα, πέρα από την αυτονόητη καταδίκη της συγκεκριμένης επίθεσης, οφείλει να συνταχθεί σε ένα μαζικό, πολύπλευρο κίνημα ενάντια στον φασισμό».
«Οι νεοναζί έδειξαν για ακόμη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπο τους. Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η βία τους 'επιχορηγείται' από τον προϋπολογισμό της Βουλής. Απαιτούνται θεσμικά μέτρα. Η Δημοκρατία οφείλει να αυτοπροστατεύεται. Φτάνει πια» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

10 Countries With The Most Beautiful Soldiers In The World

Ο ηθοποιός Άλεκ  Μπόλντουιν υποδύεται τον Πρόεδρο Τράμπ!


Μία από τις πιο  επιτυχημένες σατιρικές εμπνεύσεις της αμερικανικής τηλεόρασης φτάνει στο τέλος της. «Αν όλα παραμείνουν ίδια όπως είναι τώρα, δεν ξέρω αν ο κόσμος θα έχει τη διάθεση να γελάει με αυτό τον Σεπτέμβριο» εξήγησε ο ηθοποιός.
Ηταν ένα από τα πρόσωπα της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, μιας περιόδου με τέτοιες ακρότητες που δεν είχε προηγούμενο στην αμερικανική πολιτική ιστορία. Ηταν επίσης μια από τις κορυφαίες στιγμές της τηλεόρασης και της τηλεοπτικής σάτιρας. Και μάλλον φτάνει στο τέλος της. Ο ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα σταματήσει να υποδύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όταν ο εφετινός κύκλος του σόου «Saturday Night Live» φτάσει στο τέλος του τον προσεχή Μάιο.
Ο Μπόλντουιν, που διακωμώδησε εξαιρετικά τον Τραμπ, εξήγησε ότι φοβάται πως η Αμερική έχει εκλέξει «τον πρώτο ανθεκτικό στη σάτιρα πρόεδρο» και ότι δεν είναι βέβαιος αν οι τηλεθεατές θα έχουν πια τη διάθεση να γελούν με τον Τραμπ στους επόμενους μήνες.
Οταν ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για πόσο ακόμη σκοπεύει να υποδύεται τον Τραμπ -ένας ρόλος που έφερε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και συχνά προκάλεσε την αντίδραση του ρεπουμπλικανού μεγιστάνα-, ο Μπόλντουιν δήλωσε στην Press Association: «Οχι για πολύ ακόμη. Αυτήν τη σεζόν στο SNL θα το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά μετά δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν ο κόσμος θέλει να συνεχίσει με αυτό. Αν όλα παραμείνουν ίδια όπως είναι τώρα, δεν ξέρω αν ο κόσμος θα έχει τη διάθεση να γελάει με αυτό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Θα είμαστε βέβαια έτοιμη για την επέτειο του ενός έτους από την εκλογή το φθινόπωρο (στις 8 Νοεμβρίου). Αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα βρίσκεται σε άλλο πλαίσιο τότε». 
Ο 59χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν παρουσίασε μια ακριβή εικόνα για τον πρόεδρο. «Παίζω μια καρικατούρα ενός πιο κακού Τραμπ» εξήγησε. Ωστόσο είπε ότι επαναλαμβάνει τα όσα λέει ο Τραμπ «επί λέξει» και «δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να τον κάνουμε να φαίνεται θυμωμένος».
Ο ρόλος του Τραμπ-καρικατούρα ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της αμερικανικής TV τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν ήταν μόνο η υψηλή τηλεθέαση που χάρισε στο NBC, αλλά ήταν τέτοια η απήχησή του στο κοινό σε όλον τον κόσμο που πολλοί είχαν ταυτίσει τον Μπόλντουιν με τον Τραμπ. Διόλου τυχαία, μια δομινικανή εφημερίδα δημοσίευσε τη φωτογραφία του Τραμπ-Μπόλντουιν αντί του πραγματικού προέδρου σε πρωτοσέλιδό της.
Θα μπορούσε όμως ο Μπόλντουιν να δει τον εαυτό του να παίζει τον Τραμπ και στο σινεμά; «Μόνο για απίστευτα πολλά λεφτά» είπε. «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι ο Τραμπ για περισσότερα από πέντε λεπτά του “Saturday Night Live”. Θα ήταν εξαντλητικό και βαρετό».