Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015



 Κραυγή  για Ελπίδα!
Η χρονιά 2015 επιτέλους τελειώνει! Είναι πολύ κρίμα να χάσουμε την Ελπίδα μας μετά από τόσα που περάσαμε έως τώρα σαν Λαός και σαν Χώρα! Το προβληματικό μας Παρελθόν, τυλιγμένο πολύ σφιχτά στο Ψέμα, μας έριξε στην σημερινή μας κατάσταση. Αποδείχτηκε περίτρανα, πως η μέχρι τώρα Πολιτική μας Νοοτροπία (Λαού και Πολιτικών), έφταιξε και μάλιστα    ε γ κ λ η μ α τι κ ά!
Τα πράγματα είναι δυστυχώς πολύ ξεκάθαρα! Οφείλουμε να καταφέρουμε στην χώρα μας ότι δεν προσπαθήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια! Η τελευταία Κυβέρνηση (η σημερινή), ας πάψει να προσπαθεί να κρυφτεί, πίσω από το κακό σίγουρα Παρελθόν των προηγούμενων Κυβερνήσεων! Πήρε την Ελπίδα του Κοσμάκη και την πέρασε θηλιά στο λαιμό του! Η Αξιωματική Αντιπολίτευση αγωνίζεται σήμερα ειδικά να σταθεί στα πόδια της, εκλέγοντας τον νέο Πρόεδρο του Κόμματος! Οι Δανειστές έχοντας μπροστά τους Έλληνες Πολιτικούς με αντιπαλότητες μεταξύ των, καταφέρνει και γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί! Από την άλλη η Κυβέρνηση Σύριζα, ακόμα δεν κατάλαβε πως απέναντί της έχει το Θεριό! Και παριστάνει πάλι καμιά φορά τον «Δαυϊδ»! Χωρίς όμως να διαθέτει κανένα όπλο απέναντί του! Αφού είμαστε μέχρι τα μπούνια χρεωμένοι!........
Όλα αυτά Πρέπει να σταματήσουν! Όλοι να ενωθούν και να σκεφθούν τον Λαό της Πατρίδας μας! Τον Άνεργο, τον μικροσυνταξιούχο, τον μικροεπαγγελματία, αλλά και τον μεγάλο επιχειρηματία (γιατί επί τέλους όχι;)!
Γι’ αυτό Πρέπει να Ελπίζουμε! Δεν αντέχει η χώρα άλλα πειράματα και άλλη Προχειρότητα και Ανικανότητα!
Χρειαζόμαστε ξεκάθαρα μυαλά και όχι Κομματικά Πειθήνια όντα, που στόχο έχουν μόνο το Κόμμα αφού μέχρι τώρα διαθέτουν μόνο το ένα μάτι για να βλέπουν τι γίνεται!
Ενωθείτε επί τέλους και κάνετε το Καθήκον σας! Χωρίς ψευτοπονηριές και μαγγιές! Με Σοβαρότητα! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για πέταμα!
Καλή Χρονιά ΤΟ 2016! Η Ελπίδα μας!