Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ!!!!....



SYNC BLOGS


Δεν φτάνει που η χώρα σείεται στο εσωτερικό της από την τραγική οικονομική  κατάσταση, την οποία δημιούργησε  η προβληματική   (που σίγουρα χρειάζεται τις απαραίτητες διορθώσεις)Κοινοβουλευτική Διακυβέρνηση της χώρας εδώ και 50 και χρόνια. Δεν φτάνει ο Διασυρμός της Πατρίδας μας στο εξωτερικό με τον χειρότερο τρόπο. Δεν φτάνει που θα επωμιστούν με οδύνη το πρόβλημα,  όπως πάντα οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι νέοι και ηλικιωμένοι, αλλά συνεχίζουν   μερικοί ανεγκέφαλοι να παριστάνουν τους "δήθεν" εργατοπατέρες, με μια καταστρεπτική νοοτροπία!
Και  χρησιμοποιούν το κλείσιμο του λιμανιού, με το έτσι θέλω, χωρίς  ν' αντιπροσωπεύουν ούτε κ'αν την πλειοψηφία των εργαζομένων, αλλά γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων τους, ακόμα και την απόφαση του Δικαστηρίου η οποία κρίνει την "απεργία"  Παράνομη! Και αυτό επειδή είναι βέβαιοι, πως η Πολιτεία  μη επεμβαίνοντας δυναμικά (για τους πολύ γνωστούς λόγους της κατηγορίας που θα δεχτεί εάν εμποδίσει την έκφραση  αυτής της δήθεν "διαμαρτυρίας " εργαζομένων), θα τους αφήσει ν' αλωνίζουν τελείως ανεμποδιστοι.
Δηλαδή το Π.ΑΜ.Ε, στην πράξη  επιδιώκει να    ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!...Λες και στο σύστημα το οποίο πρεσβεύει και υποστηρίζει επέτρεπε άλλοτε εκεί που  βασίλευε τις απεργίες! Πόσο μάλλον αυτού του τύπου! Είμαστε δηλαδή για κλάμματα!.....
Και βέβαια είναι σεβαστά αιτήματα που αφορούν την εργασία και ασφάλειά τους στην Ζωή. Όπως όλοι μας! Δεν είναι οι μόνοι που δικαιούνται κάποιας ιδιαίτερης μεταχείρισης. Δεν είναι οι μόνοι οι οποίοι έχουν προβλήματα. Αλλά είναι οι μόνοι που κάνουν προβλήματα σε όλους τους άλλους! Και επί πλέον στους  τουρίστες μας, που αποτελούν ίσως την μοναδική πηγή  εισροής κεφαλαίων στην χώρα μας..
Είναι γνωστό πως στον Τουρισμό αντιμετωπίζουμε τεράστια προβλήματα και από την Παγκόσμια Κρίση  άλλά δυστυχώς και από την  κακή σε πολλά σημεία Διαχείρισής του. Όπως  η μεγάλη έλλειψη βασικών υποδομών (δρόμους , νοσοκομεία,  έλλειψη Γνώσης και Εξειδίκευσης του Αντικειμένου, κακή ποιότητα ποσίμου νερού, καθαριότητα και γενικά περιβάλλον, ασφάλεια κ.λ.π.).
Οι εικόνες που πάλι εκυκλοφόρησαν στο εξωτερικό για πολλαστή φορά πάλι μας εξέθεσαν.
Το ότι δεν πρέπει η Πολιτεία  να συνεχίσει και πιο δραστικά και αποτελεσματικά να ζητάει τους αίτιους (όσο ψηλά και ευρίσκονται) γι' αυτήν την πολύ κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν είναι μία απλή επιθυμία αυτήν την στιγμή του Λαού. Είναι μία  Αδιαπραγμάτευτη  Ανάγκη για την μελλοντική Επιβίωση ολόκληρου του Δημικρατικού μας Κοινοβουλευτισμού. Οι παρανομήσαντες πρέπει ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ, ΓΙΑ ΌΤΙ  ΕΒΛΑΨΑΝ!
Από εκεί και μετά όμως, πρέπει σαν σκεπτόμενος λίγο Λαός ( και το μεγαλύτερο κομμμάτι του, το έχει μέχρι τώρα δείξει), να μείνει ήρεμος και  προσεχτικός. Αλλοίμονο εάν  το πρόβλημά μας μεγαλώσει!
Γι' αυτό λοιπόν, επιδείξεις  κομματικές, παράνομες και  καταστρεπτικές, είναι ανάγκη να σταματήσουν. Ο  Λαός έχει αρχίσει άλλωστε να καταλαβαίνει, το γιατί γίνεται αυτό και που αποβλέπει.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι δόξα τω θεώ για να εκφράσουμε την  διαμαρτυρία μας. Όχι όμως  πάνω στην πλάτη άλλων συμπολιτών μας, αλλά  βεβαίως και εναντίον μας!.............