Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Τα χάλια μας!!!!!
Η χθεσινή ημέρα έδειξε περίτρανα πως ακόμα εμείς οι Έλληνες σκεπτόμαστε  χωρίς λογική αλλά απλά κομματικά!
Και πρώτη η Κυβέρνηση με τον τρόπο που διαχειρίζεται το σοβαρό αυτό θέμα το χειρίστηκε με τον χειρότερο τρόπο. Ο στόχος ήταν η Συνεννόηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ σε μία γροθιά και μία κοινή αντιμετώπιση. Οι κραυγές και η ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ μόνο κακό μας κάνουν. Εννοείται πως για να γίνει αυτό εξετάζονται όλοι οι παράμετροι και στοχεύομε στο μελλοντικό όφελος της Ελλάδας. Το δικό μας το όφελος. Του Ελληνικού Λαού  το Όφελος και όχι των μεμονωμένων ομάδων, οι οποίες θυσιάζουν το Εθνικό Συμφέρον για τις  «καρέκλες» τους και μόνο . Και αναφέρουμε σε μικρές ομάδες γιατί ας δούμε την πραγματικότητα σήμερα. Είναι πραγματικά ποσοστά κομμάτων αυτά που σήμερα έχουν τα σημερινά κόμματα και που διασφαλίζουν μία υγιή Δημοκρατία;….
Αμέσως θα υπάρξουν αντιδράσεις και θα κατηγορηθώ για την λανθασμένη άποψη. Για να είμαι αποδεκτός πρέπει να συμφωνώ με απόψεις που δεν διασφαλίζουν όχι το τώρα της Χώρας αλλά ούτε και το Αύριο. Αρκετοί θα πουν πως συμβαδίζω με την άποψη της Κυβέρνησης. Και δεν αντιλαμβάνονται πως ενώ ο κ. Τσίπρας συμφωνεί με την ύπαρξη στο όνομα των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία έτσι η αλλιώς, έκανε το μεγαλύτερο λάθος να κρατήσει μυστικό από τους άλλους το τι συμβαίνει. Και αντί να ενώσει τον Λαό τον διέσπασε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Έδωσε και την ευκαιρία σε ακραία δήθεν Εθνικά Κινήματα της φιγούρας μόνο, να τονίσουν την παρουσία τους.
Αντίθετα πριν έλθει σε συνάντηση με την Εκκλησία, θα έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συγκαλέσει  Εθνικό Συμβούλιο με την Παρουσία όλων των εκπροσώπων των κομμάτων.
Για μία φορά οφείλουν οι Πολιτικοί μας, να κατανοήσουν στα σοβαρά όμως πως, τα Εθνικά Θέματα, η Υγεία, η Παιδεία, Κοινωνική Πρόνοια κ.λ.π. είναι θέματα ΟΥΣΙΑΣ. Και στηρίζονται απαραίτητα στην Οικονομική Κατάσταση της Χώρας για να υπάρχουν προς όφελος  της Χώρας. Μέχρι τώρα ΟΛΟΙ τους μα όλοι τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό το Ταμείο του Κράτους. Μία Ζωή η Χώρα μας έχει περάσει και περνά ακόμα τραγικές οικονομικές καταστάσεις. Επιτέλους οφείλουν να καταλάβουν άπαντες οι Πολιτικοί πως το «μαγαζί» δεν ανήκει σε κανένα Κόμμα η κομματάκι! Αρκετά πια με τις  πρόχειρες και καθόλου σοβαρές  Οικονομικές Διαχειρίσεις της  Χώρας. Η Σταθερότητα της Οικονομίας είναι το σοβαρότερο όλων των θεμάτων. Αυτός είναι ο πραγματικός Πατριωτισμός!
Τώρα λοιπόν ήταν η ευκαιρία να μετρήσουν όλοι μαζί τι συμφέρει πραγματικά αυτήν την Χώρα. Η  απάντηση που προέκυπτε από την συλλογική και σοβαρή εξέταση από όλους όλων των επιπτώσεων μιας απόφασης που θα οδηγούσε σε καλύτερες ημέρες την πατρίδα μας. Ας τα εξετάσουν……..
Τα Σκόπια δεν μπορούν να σβήσουν ούτε την ιστορία τους, αλλά ούτε και την δική μας.

Ποια θα είναι τα οφέλη μιας συνολικής λύσης του προβλήματος;…… Αυτό θα φανεί αμέσως, μετά από μία σοβαρή προετοιμασία και όχι μία προετοιμασία για το ποιο Κόμμα θα ωφεληθεί από την όποια κατάληξη! Αυτά όλα όμως έπρεπε να είχαν ήδη γίνει. Τώρα να δούμε ποιος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά της ζημιάς. Εάν υπάρξει όμως και η παραμικρή σοβαρότητα ακόμα και τώρα τα πράγματα μπορούν να λυθούν όμορφα, λογικά και δίκαια…….ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ Η  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; Θα δείξει! Και μακάρι να βγω αιθεροβάμων και εκτός πραγματικότητας. Το Θέμα είναι η Χώρα να ωφεληθεί και όχι εγώ!.....Ευχαριστώ!!!                                                                                                                                                                                                                             

ΤΟΛΜΩ- ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Nancy Sinatra & Dean Martin - Things

Dean Martin & Jerry Lewis That's Amore

ITALIAN MUSIC - THAT'S AMORE - ROCCO GRANATA

ΝΑ Μ'ΑΓΓΑΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ LIVE

Πάνος Μουζουράκης & Μαραβέγιας - Φίλα Με Ακόμα (Baciami Ancora)

so tiri - Despacito(στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ /Θες Παστιτσιο)

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα | Konstantinos Argiros - Ksimeromata -...

Los del Rio Macarena Original Video ᴴᴰ

Las Ketchup - The Ketchup Song (Asereje) (Spanglish Version) (Official V...

Kaoma - Lambada (1989)

Victory - Andre Rieu & BOND

Celtic Woman - Amazing Grace

nana mouskouri - amazing grace

Jessica Jay - Chilly Cha Cha

R.Mitchell - Sway - Cha Cha Cha music