Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!


Η σύγκρουση μεταξύ Ιατρών και Υπουργού Υγείας ξεσκεπάζει σιγά-σιγά την εκμετάλλευση των πολιτών στα  ιατρεία τους!...

Δεν γνωρίζω το σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για το πως θα λειτουργήσει  το νέο σχήμα του ΕΟΠΠΥ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά την συμπεριφορά πολλών ιατρών σχετικά με την  συμπεριφορά τους απέναντι στους πολίτες, εκμεταλλευόμενοι εδώ και τρεις μήνες την σύγκρουση μεταξύ Υπουργείου και των ιδίων.
Είμαι από εκείνους, που από προσωπική εμπειρία θεωρώ πως το  Ελληνικό ΕΣΥ, πολλά προσέφερε από τότε που ιδρύθηκε. Κυκλώματα, όμως  μαζί με τεράστια συμφέροντα όμως το αποδυνάμωναν σαν  αχόρταγες βδέλλες. Υπάρχουν πολλοί ιατροί οι οποίοι στα νοσοκομεία της χώρας ήταν ευσυνείδητοι επιστήμονες Υγείας. Υπήρχαν όμως και πάρα πολλοί, που  απέδιδαν, μόνο εάν το «φακελάκι» έμπαινε ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ στην τσέπη τους. Λίστες ντροπής και πολλά άλλα τερτίπια, πίεζαν  αφόρητα τις ανάγκες για περίθαλψη νοσηλευομένων…. Γνωστά πράγματα από πολλούς από εμάς. Αλλά και οι υπόλοιποι ιατροί εκτός νοσοκομείου (οι οποίοι κακά τα ψέματα απείχαν από την καθημερινή πρακτική  εξάσκηση και ενημέρωση στο απόλυτα σοβαρό Λειτούργημά τους και βέβαια πάντα όχι όλοι) το μετέβαλλαν σε  εμπορική  επιχείρηση χειρίστου είδους. Εφηύραν   το δεκάρικο ευρώ αμοιβή μετά από 10  επισκέπτες των ιατρείων τους και άρχισε η «φάμπρικα»! Με θράσος  δήλωναν πως τέλειωσε η λίστα και γενικά   εργάζονταν  για  τους περισσότερους αμειβόμενοι με το «αθώο» δεκάρικο ευρώ. Αυτό το συνέχιζαν στα ιατρεία τους……. Και παράλληλα παρίσταναν και τους  αδικημένους!.....
Αρκετά λοιπόν  με την ασυδοσία. Ας παλέψουν στην Ζωή  όπως όλοι οι εργαζόμενοι πολίτες . Και βέβαια να αμείβονται, αλλά σε λογικά όρια! Ο κόσμος υποφέρει και  την πίττα δεν μπορούν να την απολαμβάνουν, περισσότερο αυτοί με το δικαιολογητικό των μακροχρόνιων σπουδών! Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που έχασαν αρκετά χρόνια στα θρανία και στην πρακτική εξάσκηση…. Ας συμμορφωθούν λοιπόν!
Τα πάρτι σιγά -σιγά τελειώνουν!

Εκεί είναι που κατηγορώ όλους τους μέχρι τώρα πολιτικούς που πέρασαν  από το τιμόνι αυτής της χώρας. Φέρνουν πολύ, μεγάλη Ευθύνη και όχι μόνο!

Γι’ αυτό λοιπόν ας προσέξουν να καθαρίσουν το παρελθόν της Διαφθοράς, αλλά ΠΡΟΣΟΧΉ Όχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ! Κανείς τους δεν είναι αμέτοχος της καταστροφής της Ελλάδας! Αυτό ποτέ να μην το ξεχάσουν!.........