Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η!!!...

Απαράδεκτη κατάσταση με τις καταστροφές στο κέντρο της Πρωτεύουσας. Και μάλιστα στην καρδιά της Τουριστικής σαιζόν.
Παραίτηση της Πολιτείας από κάθε προσπάθεια επιβολής της τάξης και της Πειθαρχίας, αποτελούν μία τάση προσβολής της Δημοκρατίας η οποία εκτός από δικαιώματα περιλαμβάνει και τις υποχρεώσεις των πολιτών.
Αναρχία που επιβάλλεται πλέον στους πολίτες και καταστρέφει τους καταστηματάρχες, αλλά και ολόκληρη την Χώρα, είναι ένα καθαρό ξεκάθαρο Έγκλημα κατά των Πολιτών.
Ρεζίλι των σκυλιών γινόμαστε σαν Λαός, όταν στα ΜΜΕ ανά τον Κόσμο, εμφανίζεται η Χώρα μας να είναι ένα μπάχαλο που δεν συμμαζεύεται!
Αφηνιασμένοι νέοι εφορμούν ξαφνικά από το πουθενά και τα κάνουν όλα γης μαδιάμ! Δυστυχείς καταστηματάρχες βλέπουν να καταστρέφεται η επιχείρησή τους, ενώ το Κράτος στο οποίο καταβάλλουν υπέρογκους φόρους εν μέσω μίας πολύχρονης Κρίσης, εκεί που προσπαθούν ν’ ανασάνουν, πληρώνουν χρόνια τώρα πάλι  τα σπασμένα!
Δέσμιοι οι κάτοικοι μίας τέτοιας κατάστασης, εξοργίζονται για μία άλλη φορά. Είναι καιρός όλα τα πολιτικά κόμματα, ν’ αφήσουν τις μεταξύ τους διαφορές και για μία φορά να σκεφτούν την Χώρα! Ειδικά το Κυβερνών Κόμμα, πρέπει να μας εξηγήσει, το πως αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία. Είχε υποστηρίξει πως αυτή θα φέρει την πραγματική Αλλαγή στην Χώρα! Εάν και η ίδια φοβάται το Πολιτικό Κόστος, ας καταλάβει πως οι ψήφοι της που χάνονται από τους διαμαρτυρόμενους Πολίτες, είναι πολύ παραπάνω από αυτούς που υποστηρίζουν την  εγκληματικότητα των μπαχαλάκηδων! Η Δικαιοσύνη οφείλει να επέμβει δραστικά και να τονίσει την παρουσία της. Δεν αξίζει πια στην Ελλάδα και στους Έλληνες αυτός ο τρόπος Ανοχής στο Έγκλημα! Γιατί είναι Έγκλημα!
Είναι κατάπτυστο και άδικο μεγάλο στην Χώρα της Δημοκρατίας να επιβάλλεται μία εικόνα Ασυδοσίας Απειθαρχίας και Παρακμής!
Και το συντομότερο δυνατό, το Κράτος οφείλει να δείξει και ν’ αποδείξει πως είναι εις θέση να επιβάλει την Τάξη, ν’ αποδώσει Δικαιοσύνη και ν’ αποζημιώσει ταχύτατα, όσους δεινοπαθούν από την έλλειψη Ασφάλειας στην Χώρα αυτή.
Τέλος λοιπόν στην Ατιμωρησία! Τέλος στην Ασυλία και στην Απειθαρχία! Όποιος ζημιώνει τους πολίτες, δηλαδή το Κράτος ολόκληρο, είναι ένας εγκληματίας. Και σαν εγκληματίας οφείλει η Πολιτεία να τον τιμωρεί και μάλιστα παραδειγματικά! Αυτό το «σε πιάνω να καταστρέφεις και μετά σε αφήνω ελεύθερο» είναι νομίζω Ελληνική εφεύρεση αντιμετώπισης εγκλήματος! Αν δεν σφίξουν τα λουριά, τότε πολύ γρήγορα θα γίνουμε μία χώρα τεταρτοκοσμική!
Η Χώρα πρέπει πολύ γρήγορα να ξεφύγει από νοοτροπίες που δεν συνάδουν με την Ανάπτυξή της και την Ασφάλειά της, αλλά με την πλήρη Οικονομική και Κοινωνική Καταστροφή της!
Θα τις δούμε αυτές τις αναγκαίες αλλαγές η θα συνεχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας;

Οι νέοι μας από έξω μας παρακολουθούν. Ας μην τους απογοητεύσουμε!...