Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΔΩ ΠΑΠΠΑΣ...ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΑΣ.......ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ;......


 Εκεί που αγωνιούσαμε καθημερινά για το πως πήγε η συνάντηση της Τρόϊκας  με την Κυβέρνηση, τώρα βρεθήκαμε να παρακολουθούμε παράλληλα και τις προεκλογικές προετοιμασίες για τις Ευρωεκλογές! Καθημερινά σχεδόν καινούργιες «συνταγές» για  ξεκινήματα νέων κομμάτων, κινημάτων κ.λ.π., τα οποία, συνθέτονται από διάφορους ψηφοφόρους, οι οποίοι ανήκαν σε άλλα κόμματα, όλα αυτά που μέχρι τώρα, στήριζαν η αντιπολιτεύονταν την όποια Κυβέρνηση. Και τώρα σαν λαγοί «κρύφτηκαν» σε καινούργιες «ομάδες» και «ομαδούλες», ψάχνοντας για νέους δρόμους. Και για τους ψηφοφόρους είναι κατανοητό, να ψάχνουν κάτι που θα τους σώσει ίσως από την λαίλαπα, που μας βρήκε όλους. Αλλά για τους πολιτικούς γενικά, που το «παίζουν» τώρα διαφορετικοί;…. Και εννοώ εκείνους τους όποιους, υπηρέτησαν σε θέσεις ευθύνης και αποδείχτηκαν ανεπαρκείς! Ε, αυτοί μ’ εκνευρίζουν σήμερα! Μ΄ εκνευρίζουν γιατί πρώτα μας θεωρούν ανόητους και βέβαια αδικαιολόγητα ξεχασιάρηδες!

Όταν κύριε «υπηρέτησες» π.χ. Υπουργός Υγείας και δεν κατάφερες όχι τα ράντσα να εξαφανίσεις (όπως υπεσχέθης), αλλά προσπάθησες να μας εξαπατήσεις προσθέτοντάς  τα στους ήδη κορεσμένους θαλάμους και όταν επί πλέον δεν άγγιξες κ’ αν, το πάρτι των φαρμάκων και των άλλων υλικών των νοσοκομείων, πως τώρα έρχεσαι και σαν υποψήφιος Δήμαρχος (αφού ήδη υπηρέτησες και μετά έχασες  στην επόμενη εκλογή), υπόσχεσαι άκουσον –άκουσον, να επαναφέρεις στον Δήμο, αυτό που εσύ είχες αρχίσει τότε, να μην χρεώνεις δηλαδή τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους Δημότες σου, με Δημοτικά τέλη. Ωραία η κίνηση αυτή, αλλά δεν σου φαίνεται πως με τους πολύτεκνους (στους οποίους εγώ δεν ανήκω) το παρακάνατε οι Πολιτικοί;….. Η Πολιτεία μέχρι τώρα, εάν σεβόταν πραγματικά το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, θα είχε θεσπίσει μόνιμους Νόμους που θα τους βοηθούσαν συνεχώς και πάντα αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων  τους.

Και όχι προεκλογικά να χρησιμοποιείτε πάλι εμετικές υποσχέσεις για «δόλωμα» αιωνίων ηλιθίων όπως πιστεύετε πως είναι οι ψηφοφόροι σας!

Μπορώ να περιγράψω και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις υποψηφίων.

Καλά θα έκαναν όλοι αυτοί, αντί να συνεχίζουν να μας προκαλούν, να πάνε σπιτάκι τους πριν τους στείλουν για τελευταία φορά οι όποιες εκλογές!

Εάν αυτό δεν γίνει Αλλοίμονο μας!..